O GELİNLİĞE FİT GİRİLECEK O KADAR....

yosunkokusu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
227
162
23
Selamlar, Nasılsınız? Ben 164 boyunda 74.2 kiloda bir bayanım. Hayatımda aslında hep balıketli geçirdim yemeği çok seviyorum ondandır:))) Ama sonra İnstgram sağolsun zayıflayanları gördüm ben neden böyle kalayım ki elimde bu durum dedim ve yarın Başlıyorum. Yeni Nişanlandım Allah nasip ederse yaza düğünüm olacak tabi hastalık durumuna da bağlı ama her şekilde gelinlik giyilecek sonuçta. Diyetisyen desteğiyle yarın başlıyorum bugün listemi aldım.. Sizlerde benle beraber zayıflamak isterseniz beklerim efendim.:halay:Birlikte birbirimize destek olsa fena olmaz hani :KK49:....
İlk hedefim ilk hafta en az 1 kg verebilmek --> 73.2 olacak mıyım göreceğiz..

TarihKİLOBELKALÇAGÖĞÜSGÖBEK
30.11.202074.288104103101
07.11.2020

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın sabahtan zayıflayan kadar aktif tutacağım bana katılmak isteyen olursa bekliyorum kimse olamasa da ben devam edeceğim 👏 veeeee sonucu öncesi sonrası olarak paylaşacağım yarın görüşürüz günlüğüm ♥️🙈🤭🌿

Selam ara öğün 1 mandalina
Öğlen 7 kasık sade makarna, salata, 1 su bardağı yoğurt
Ara 1 meyve yendi akşama ise çorba yağsız salata ve yoğurt olacak ay 1. Gün bitecek başla geç değil kendin için yap 🤗

İyi akşamlar ♥️ akşam yemeği tamam
Son ara öğün ise soda + ayran 🤭
İlk gün kaçamaksız kapatılacak tek eksiğim su içmek oldu onu da yarına alışacağım vazgeçmek yok 🙌🙌🙌

Merhaba inşallah istediğin kiloya düşersin. Benim önümde bir gelinlik söz konusu değil ama kendimi ileride hep zayıf hayal ediyorum.

Selamlar, Nasılsınız? Ben 164 boyunda 74.2 kiloda bir bayanım. Hayatımda aslında hep balıketli geçirdim yemeği çok seviyorum ondandır:))) Ama sonra İnstgram sağolsun zayıflayanları gördüm ben neden böyle kalayım ki elimde bu durum dedim ve yarın Başlıyorum. Yeni Nişanlandım Allah nasip ederse yaza düğünüm olacak tabi hastalık durumuna da bağlı ama her şekilde gelinlik giyilecek sonuçta. Diyetisyen desteğiyle yarın başlıyorum bugün listemi aldım.. Sizlerde benle beraber zayıflamak isterseniz beklerim efendim.:halay:Birlikte birbirimize destek olsa fena olmaz hani :KK49:....
İlk hedefim ilk hafta en az 1 kg verebilmek --> 73.2 olacak mıyım göreceğiz..

TarihKİLOBELKALÇAGÖĞÜSGÖBEK
30.11.202074.288104103101
07.11.2020
Fitiz zaten de gelinliği giydirecek biri yokki😂😅

Bolca günaydın 🤗 kahvaltı tamamdır
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates yendi öncesinde 2 bardak su içildi bu başlangıç birkaç hafta sonra teşekkür edeceğim kendime
Merhaba. Diyetisyen yumurta verdi mi kahvaltıda? Genelde verirler çünkü. Çok güzel bir besindir yumurta. Bide öğlen makarnayı da mı verdi? Merak ettiğim için soruyorum. Genelde karbonhidratı çok sınırlarlar da.

Merhaba. Diyetisyen yumurta verdi mi kahvaltıda? Genelde verirler çünkü. Çok güzel bir besindir yumurta. Bide öğlen makarnayı da mı verdi? Merak ettiğim için soruyorum. Genelde karbonhidratı çok sınırlarlar da.

Ben yumurta yiyemeyenlerdenim 🤭 sadece bugün böyle diğer günler karbonhidrat sınırlı benim diyetisyen 7 günlük liste veriyor 🤭

Hayırlı geceler,
İkimizinde hedefi aynı bende bu serüvende sana katılmak isterim:KK50:

Nişanlıyım, henüz tarih almasak da muhtemelen nikahımız Şubat sonu gibi olacak
163 boy, en son 69 kiloydum ama şuan onu bile bilmiyorum
Yarın gündüz tartıya pil alıp kilomu da öğreneyim bari :KK17:

PCOS olduğum için ve metabolizmam çok yavaş çalıştığı için çok zor kilo veriyorum
Geçen ay diyetisyene gittim. Kaçamak yapmadığım halde 15 günde -700 gr vermişim
Öyle olunca sinirlenip diyeti de bıraktım
Fakat bir anda tarih öne çekilince bıraktığıma çok pişman oldum.
Şimdi ufak ama kararlı adımlarla yola devam...

Hayırlı geceler,
İkimizinde hedefi aynı bende bu serüvende sana katılmak isterim:KK50:

Nişanlıyım, henüz tarih almasak da muhtemelen nikahımız Şubat sonu gibi olacak
163 boy, en son 69 kiloydum ama şuan onu bile bilmiyorum
Yarın gündüz tartıya pil alıp kilomu da öğreneyim bari :KK17:

PCOS olduğum için ve metabolizmam çok yavaş çalıştığı için çok zor kilo veriyorum
Geçen ay diyetisyene gittim. Kaçamak yapmadığım halde 15 günde -700 gr vermişim
Öyle olunca sinirlenip diyeti de bıraktım
Fakat bir anda tarih öne çekilince bıraktığıma çok pişman oldum.
Şimdi ufak ama kararlı adımlarla yola devam...

Çok sevindim öncelikle hayırlı olsun ben varım sende yarın katıl bana birkaç ay sonra zafer paylaşalım ♥️, diyetisyen desteği alıyor musun peki

Çok sevindim öncelikle hayırlı olsun ben varım sende yarın katıl bana birkaç ay sonra zafer paylaşalım ♥️, diyetisyen desteği alıyor musun peki
Dediğim gibi bir kere gittim bir dahada gitmedim.
Diyetisyen olmadan dengeli beslenme ile devam edeceğim yola
Umarım istikrarlı olabilirim
Çok endişe ediyorum. Benim en büyük sorunum su tüketimi ve hareketsizlik.

Dediğim gibi bir kere gittim bir dahada gitmedim.
Diyetisyen olmadan dengeli beslenme ile devam edeceğim yola
Umarım istikrarlı olabilirim
Çok endişe ediyorum. Benim en büyük sorunum su tüketimi ve hareketsizlik.

Su için her üçünden öncee 2 bardak iç hop öyle hallet, spor olarak ben bugün başlıyorum leslie yapacağım buradan motivasyon yaparız 🤭

Güne 1 bardak su ile başladım
Yapabilirsem 2 ana, 2 ara öğün ile beslenmeye çalışacağım.
Benimde hedefim ya günlük 10000 adım atmak
Yada 5000 adım + 1 saat pilates yapmak

Back
X