O GELİNLİĞE FİT GİRİLECEK O KADAR....

Başaracağız 💪pes etmek yok başlamak için geç değil şimdiden afiyet olsun ♥️
Teşekkür ederim. Başarmaktan başka seçeneğimizde yok gibi görünüyor.

Şimdi spor ayakkabılarımı giyip evin içinde yürüyüşe çıkıyorum:KK6:

Ben yumurta yiyemeyenlerdenim 🤭 sadece bugün böyle diğer günler karbonhidrat sınırlı benim diyetisyen 7 günlük liste veriyor 🤭
Tüh keşke yeseydiniz. Yumurta her şeydir benim için. Onun sayesinde 1 yılda 20 kilo verdim 😍
Hayırlı geceler,
İkimizinde hedefi aynı bende bu serüvende sana katılmak isterim:KK50:

Nişanlıyım, henüz tarih almasak da muhtemelen nikahımız Şubat sonu gibi olacak
163 boy, en son 69 kiloydum ama şuan onu bile bilmiyorum
Yarın gündüz tartıya pil alıp kilomu da öğreneyim bari :KK17:

PCOS olduğum için ve metabolizmam çok yavaş çalıştığı için çok zor kilo veriyorum
Geçen ay diyetisyene gittim. Kaçamak yapmadığım halde 15 günde -700 gr vermişim
Öyle olunca sinirlenip diyeti de bıraktım
Fakat bir anda tarih öne çekilince bıraktığıma çok pişman oldum.
Şimdi ufak ama kararlı adımlarla yola devam...
Merhaba. İnşallah bir an önce hedefinize ulaşırsınız. Naçizane tavsiyem şekersiz beslenin. Eğer beslenme şeklinizi şekerli paketli asitli yemeklerden arındırabilirseniz pcos dan kurtulabilirsiniz. Etrafımda öyle kurtulan çok kişi duydum 😍 böylece kolaylıkla kilo verebilirsiniz

Tüh keşke yeseydiniz. Yumurta her şeydir benim için. Onun sayesinde 1 yılda 20 kilo verdim 😍

Merhaba. İnşallah bir an önce hedefinize ulaşırsınız. Naçizane tavsiyem şekersiz beslenin. Eğer beslenme şeklinizi şekerli paketli asitli yemeklerden arındırabilirseniz pcos dan kurtulabilirsiniz. Etrafımda öyle kurtulan çok kişi duydum 😍 böylece kolaylıkla kilo verebilirsiniz
Teşekkür ederim
Asitli içecekler vs hiç tüketen bir değilim zaten
Fakat keşke şeker içinde aynı şeyi söyleyebilsem :oops:
Benim için şeker demek dondurma yada çikolata demek. İkisinide görünce nevrim dönüyor :KK48:
Ama tabiki sağlıklı bir hayat için hepsinden vazgeçmeye hazırım

İyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü

Sabah: 2 dilim ekmek
Bir parça Beyaz peynir
10 zeytin
Domates / Salatalık

Akşam:1 adet fırında yağsız pişmiş kabak
2 kaşık yağsız kıyma
2 kaşık

2 litre su / 1 fincan sade Türk kahvesi

Ne yazıkki bugün hiç aktif değildim. Henüz 3000 adım atmışım. Evin içinde 1 saat Leslie bari yapayım.
Sonra birde pilates yaptım mı, oldu bu iş!!!
Dışarı çıkamadığım için pil alamadım. Bu yüzden hala kilo mu bilmiyorum. Bugünün tek kötü yanı bu benim için :olamaz:

İyi akşamlar kızlar
Bugünün menüsü

Sabah: 2 dilim ekmek
Bir parça Beyaz peynir
10 zeytin
Domates / Salatalık

Akşam:1 adet fırında yağsız pişmiş kabak
2 kaşık yağsız kıyma
2 kaşık

2 litre su / 1 fincan sade Türk kahvesi

Ne yazıkki bugün hiç aktif değildim. Henüz 3000 adım atmışım. Evin içinde 1 saat Leslie bari yapayım.
Sonra birde pilates yaptım mı, oldu bu iş!!!
Dışarı çıkamadığım için pil alamadım. Bu yüzden hala kilo mu bilmiyorum. Bugünün tek kötü yanı bu benim için :olamaz:

Harika gitmişsin pilde hal oldu mu tamamdır, tartı günümüzü belirleyelim miii ♥️

Deneyeceğim o zaman 🤭 harikasınız maşallah

Günaydın
Sabah uyanır uyanmaz yarım litre su içtim. Kaldı 1.5 litre
Bugün gidip tartıya pil almam lazım mutlaka. Kaç kiloyum artık öğrenmeliyim :KK48:

Sabah kahvaltısını genelde 1 yada 1.5 gibi yapıyorum. O saate kadar bir ev süpüreyim
Sonra biraz da yürüyüş yapayım

Günaydın dün canlı ders falan derken yorgun düştüm, veeee bugün p90x3 e başlayacağım etkileri süper ♥️neyse ki bugün kü bildirme gelelim
Kahvaltı 2 dilim peynir domates, 5 zeytin, 1 d. Ekmek yeşilçay
Ara bir çeyrek nar yendi
Sizde ne var yok 🤭

Günaydın
Sabah uyanır uyanmaz yarım litre su içtim. Kaldı 1.5 litre
Bugün gidip tartıya pil almam lazım mutlaka. Kaç kiloyum artık öğrenmeliyim :KK48:

Sabah kahvaltısını genelde 1 yada 1.5 gibi yapıyorum. O saate kadar bir ev süpüreyim
Sonra biraz da yürüyüş yapayım

Günaydın öğrendin mi kilonu 🤭 şimdiden afiyet olsun ♥️

Gittim dün p90x3 egzersiz programı çıktımı aldım bugün başlayacağım inşallah 🤭

Eklentiler

• IMG_20201203_103929.webp
    IMG_20201203_103929.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X