demekki seviyor ki geri döndü şimdi tekrar istiyor cnm sende seviyorsan 2. şanssı bence ver ama tabi çıkacak zorluklara karşı hazırlıklıda olman lazım ailesi falan
Bencede denemeye değer,diye düşünüyorum canım.ilerde keşke deneseydim demektense bence bir düşün derim .
Terkedip dönenlerden nefret ediyorum ...
Evlenecek insanlar birbirine uyumlu olmalı yoksa kim kimin örfüne adetine uyumsağlamalı? Erkek köprüyü geçene kadar sonra anamda,anam diyor
gerçekten seviyorsanız 2. şansı hakediyor bence :) belliki bu 2 yılda iyice düşünmüş ve size gerçekten aşık oldugunu anlamış die düşünüyorum.tabi ailesi ile gecireceginiz bütün zorlukları bastan kabul etmeniz gerekiyor sanırım..Mutluluklar dilerim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun :)
Konu sahibi arkadaşım, şuanda senin yerinde olabilmek için hayatımdan neleri vermezdim... Eğer sende seviyorsan, kesinlikle şans vermelisin. Hatalar, yanlış davranışlar, kırgınlıklar herşey insanlar içindir.. Aşkına sahip çık mutlu ol.. itiraf etmeliyimki seni çok kıskandım, darısı tüm aşk acısı çeken arkadaşlarımın başına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?