O gidiyor(muş)

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Büyük konuşmamak lazımmış. 2 senedir tanıştığım bir insan var. Daha doğrusu sadece benim tanıdığım. Okuldan, başka bir sınıftan.
Hedefim çok büyük üniversite hayatım için. Hiç düşünmedim aşık olmayı yada bağlanmayı.
Hep olmaz, olamaz, olmamalı diye söyledim içimden. Eminim alacağım da karşılığını. O yönden sıkıntım yok.
Ama o şimdi gidiyor. Kıbrıs'a..

2 sene önce geldi okula, önce hiç dikkatimi çekmedi. Hatta hiç.
Bir kere konuştum. Diş tellerim vardı. Okuldaki bir seminer günü sordu. Tellerimi sordu evet. :1: O da takmış zamanında.
Elini uzattı ismini söyledi. Tanıştık. Hiç oralı olmadım çünkü tek derdim derslerimdi. Kimseye görmeye niyetim yoktu. Olamazdı.
Konuştu, dinledim, kısa cevaplar verdim. Yeni tanıştığınız biriyle nasılsanız öyleydim. Sonra susutu. Çünkü odunun tekiydim. :27:
Yüzünü göremedim pek. Koridor karanlıktı. Sonra da ne yalan söyleyeyim adını bile unuttum.

Bir daha konuşmadık ama birisi dikkatimi çekti hep. Tabi ben kordiorda tanıştığım çocuğun o olduğunu bile bilmiyorum.
Çok popülerdi. Tüm kızlar ona odaklıydı ama onun öyle bir niyeti yoktu. Çok kez duydum "Şunu seviyormuş, buna aşıkmış" diye.
Canım yanmadı ama merak ettim. Hobi gibi bir şeydi onu takip etmek. Eğleniyordum, tanıştığım çocuk olduğunu bilmeden.
Öğrendim zamanla onun, o olduğunu. Ayrı bir eğlenceli geldi tabi.
Eminim beni hiç umursamadı hatta tanımıyordu belki de. Platonik ergen sevdası işte bendeki. :27:

EE ne var bunda ? Liseli hikayesi diyeceksiniz biliyorum ama.. Bu sene okuldaki son senem ve o babasının işi nedeniyle yarına akşam Kıbrıs'a gidiyormuş, orada devam edecekmiş..
Bütün sene gülüp, eğlenip durdum. Ama şimdi bir garip hissediyorum kendimi. Oyuncağı elinden alınmış küçük bir çocuk gibi değil de, severken ayrılmış iki aşık gibi..
Zor olmayacak unutmam, çünkü o bana hiç umut vermedi. Önümde de önemli 2 sınav var, onlara odaklanmalıyım.
Sadece bir yanım "Gidip keşke söyleseydin, bir daha belki hiç göremeyeceksin" diyor, bi yanım da "Sanki söylesen boynuna atlayacaktı"..
Ben sadece yazıp, rahatlamak istedim. Okuduğunuz için sağolun. :31:
-

Son düzenleme:
boşver söylesen ve bi ilişkiniz olsada gidecekti ve bitecekti zaten, o kadar küçüksünüz ki

platonik bir aşk yaşamışsın aranızda geçen birşeyde olmamış zamanla güzel bir hatıra olarak kalacak.

bu arada yaşının küçük olmasına rağmen mantıklı bir kızsın kariyer önemli üniversiteye kadar kafanı dağıtacak hiç birşeye yer vermemişsin tebrik ederim inşallah istediğin hedefine ulaşırsın.

platonik bir aşk yaşamışsın aranızda geçen birşeyde olmamış zamanla güzel bir hatıra olarak kalacak.

bu arada yaşının küçük olmasına rağmen mantıklı bir kızsın kariyer önemli üniversiteye kadar kafanı dağıtacak hiç birşeye yer vermemişsin tebrik ederim inşallah istediğin hedefine ulaşırsın.

Teşekkür ederim. Öyle olmalı diye düşünüyorum. Bir kaç sene hayatımda birisi olmazsa bir şey kaçırmam. En azından hem kafam, hem de duygularım rahat olur. Gün gelir de istediğim yere giremezsem "keşke" demem. :31: Eninde sonunda bulur zaten beni doğru kişi. :ssz:

Büyük konuşmamak lazımmış. 2 senedir tanıştığım bir insan var. Daha doğrusu sadece benim tanıdığım. Okuldan, başka bir sınıftan.
Hedefim çok büyük üniversite hayatım için. Hiç düşünmedim aşık olmayı yada bağlanmayı.
Hep olmaz, olamaz, olmamalı diye söyledim içimden. Eminim alacağım da karşılığını. O yönden sıkıntım yok.
Ama o şimdi gidiyor. Kıbrıs'a..

2 sene önce geldi okula, önce hiç dikkatimi çekmedi. Hatta hiç.
Bir kere konuştum. Diş tellerim vardı. Okuldaki bir seminer günü sordu. Tellerimi sordu evet. :1: O da takmış zamanında.
Elini uzattı ismini söyledi. Tanıştık. Hiç oralı olmadım çünkü tek derdim derslerimdi. Kimseye görmeye niyetim yoktu. Olamazdı.
Konuştu, dinledim, kısa cevaplar verdim. Yeni tanıştığınız biriyle nasılsanız öyleydim. Sonra susutu. Çünkü odunun tekiydim. :27:
Yüzünü göremedim pek. Koridor karanlıktı. Sonra da ne yalan söyleyeyim adını bile unuttum.

Bir daha konuşmadık ama birisi dikkatimi çekti hep. Tabi ben kordiorda tanıştığım çocuğun o olduğunu bile bilmiyorum.
Çok popülerdi. Tüm kızlar ona odaklıydı ama onun öyle bir niyeti yoktu. Çok kez duydum "Şunu seviyormuş, buna aşıkmış" diye.
Canım yanmadı ama merak ettim. Hobi gibi bir şeydi onu takip etmek. Eğleniyordum, tanıştığım çocuk olduğunu bilmeden.
Öğrendim zamanla onun, o olduğunu. Ayrı bir eğlenceli geldi tabi.
Eminim beni hiç umursamadı hatta tanımıyordu belki de. Platonik ergen sevdası işte bendeki. :27:

EE ne var bunda ? Liseli hikayesi diyeceksiniz biliyorum ama.. Bu sene okuldaki son senem ve o babasının işi nedeniyle yarına akşam Kıbrıs'a gidiyormuş, orada devam edecekmiş..
Bütün sene gülüp, eğlenip durdum. Ama şimdi bir garip hissediyorum kendimi. Oyuncağı elinden alınmış küçük bir çocuk gibi değil de, severken ayrılmış iki aşık gibi..
Zor olmayacak unutmam, çünkü o bana hiç umut vermedi. Önümde de önemli 2 sınav var, onlara odaklanmalıyım.
Sadece bir yanım "Gidip keşke söyleseydin, bir daha belki hiç göremeyeceksin" diyor, bi yanım da "Sanki söylesen boynuna atlayacaktı"..
Ben sadece yazıp, rahatlamak istedim. Okuduğunuz için sağolun. :31:
-

Ne güzel anlatmışsın hatun.:29:

Kaderde varsa kimse engel olamaz.:54:

Eğer o kişi senin kaderinde varsa gün gelir hiç beklemediğin bi anda karşına çıkabilir...

Belli mi olur, belki aynı üniversiteye gireriz. :1:
Biraz zeki ama çalışmayan tiplerden ama olsun. Kader bu. :ssz:

Aynen öyle.:34:

Sevdiceğim benim platonik aşkımdı,birlikte olmamız imkansız ötesiydi.

Ben böyle düşünürken ben de onun platoniğiymişim de haberim yokmuş.:9::9::9:

1.5 yıldır da beraberiz.:16::nazar:

Neden olmasın ? :54:

o kadar güzel ifade etmişsin ki kendini bir solukta okudum. dilini kullanmayı cok iyi biliyorsun :34::34:

eğer hakkında hayırlısı ise fizandan döner yine senin olur :16::16:

bu duyguları yaşaman bile çok hoş.

bu platonik beklentilerin ayrı bir tadı- kokusu olur, o da ne hoş olur yarabbim :31:
him ummadığın bir zamanda karşılaşırsın belki, belli mi olur :ssz:

Eğer aşıksan aşkın en tatlı hali bu. Hic bir seyi aceleye getrmemek lazim diye dusunuyorum ben. Ya da ben aceleci davranip baska biri oldugunu ogrenince "arkadasim olarak hep yanimda ol" lafiyla hayal kirikligimdan oyle dusunuyorum. Kaderinde varsa elbet karsina cikar. Gitmeden telefonu varsa ya da bulabilirsen veya sosyal medyadan yinede kendini hatirlat. Yani ben su an ki aklimla oyle yapardim.

Back
X