O gitti gideli..:(

blackandpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
152
0
66
Gaziantep
Sadece içimi dökmek istedim ,
bir ay olmuş gideli hayatımdan tam bir aydır ben ben değilim. Meğer ne kadr büyük yer kaplamış hayatımda kısacık zamanda, gidince kocaaaa bir boşluk oluştu dolduramıyorum, artık kahkahayla gülemiyorum hiçbirşeye hiçbise beni mutlu etmeye yetmiyo , ailem in mutsuzluğum karşısında ki şaşkınlığı ve biraz da olsun mutlu etmek için çabalamaları, arkadaşlarımın eğlence programları hiçbişe ama hiçbişe beni mutlu edemiyo,
hep bir kırıklık hep bir hüzün halindeyim onun yokluğundan beri içimden gelmiyo gülmek eğlenmek sadece onu istiyorum kokusunu çekmek içime, sarılmakk doya doyaa hiç bırakmamasına onu çok özlüyorum. Tamamlanmayı bekleyen bir yapboz parçası gibiyim adeta parçam onda ben eksiğim.. Yüzüm gülmez oldu artık deli dolu şen şakrak ben şimdi içime kapandım hergün belki arar umudu var hala içimde halbuki ben ayrıldım..onun sesini bana taşıyan telefonum en kıymetli hazinemdi o varken şimdi boş bir kutu adeta hiçbir anlamı olmayan .. çok mutsuzum ve sanki hiç geçmicekmiş gibi bundan sora hiç mutlu olamıcakmışım gibi bir his kapladı heryanımı .. Kara bulutlar içinde hapsoldum çıkamıyorum herşeyi, deniyorum mutlu olmak eskisi gibi oolmak için ama olmuyor delirecek gibi oluyorum kimseler hiçbirşey yetmiyo artık bana içim acıyor sürekli onu çok özlüyorum o yokken ben de ben değilim o gidince ben de benden gidiyorum onu çokk özlüyorum çokk özlüyorumm...

Kırgınlığım kime hayata mı ona mı ?
Küskünlüğüm kime ona mı yoksa şansıma mı bilemedim..
Nasıl sıyrılıcam ne yapcam çözemiyorum
yorgunum aşka güvensizim artık
ağır geliyor onsuz herşey, sorguluyorum kontrolsüzce nasıl diye nasıl oldu böyle biz o kadar mutluyken beni sevdiğine o denli emin olmuşken ne bozdu aramızdaki tılsımı hepsi rol müydü yoksa bitti mi hemen sevgisi bu kadar basitmiydi .. Dönsün ve kucaklasın beni istiyorum eskisi gibi sarılsın sımsıkı bırakmasın.. Hayat onla pembeydi bana onsuz renksiz şimdi bense nötr üm

Canım çok üzüldüm gerçekten kötü bir durum yaşadığın Lütfen toparlan sen ve sağlığın herşeyden önemlisiniz.. Fakat merak ettiğim bişi var hem ben ayrıldım diyosun hemde bukadar acı çektiğini dile getiriyosun.. Özel değilse ayrılma sebebin neydi :44:

Hepimiz yaşadık bunları canım. Çok çok zor zamanalar cidden.
Daha 1 ay olmuş, böyle mahvolmuş, ölmüş bitmiş gibi hissetmen doğal.
Aynı şekilde ben de ayrıldığımda acaba yeniden görüşür müyüz diye düşünüyordum sürekli. Ayrılalı 2 yılı geçti aramadı hiç. Ben de artık çoktan unuttum onu. Zamanla sende de bitecek her şey merak etme. Ve yeniden aşık olup çok mutlu olacaksın.

Hayatını tamamen ona adamışsın sanki, fazla kaptırmışsın kendini unutmaya çalışmalısn hayatın ondn ibaret değil hadi madem oldu nedn ayrıldınki ? büyük bir hata yaptıda kaldıramadınmı ? yada başkaları yüzünden mi?

canım ne kadar zamandır birlikteydiniz ve özel değilse neden ayrıldınız?
bir ay çok kısa bir süre yaraların kabuk bağlaması için, sabret, insanlar acıyla olgunlaşırmış ya, bunun da olgunluk dönemi olduğunu düşün. ama sakın üzülmem normal deyip de karalar bağlama, alışırsın o duruma ve dinginlik gelir üstüne. aç kendini dışarıya, gez, dolaş, ailenle vakit geçir, sakın kendi içine kapanma. hasta olursun üzüntüden

çok teşekkür ederim canım
ayrılma sebebimiz ilişkimizin son zamanlarında ki rütunluğu ve benim buna başkaldırışım daha önceki konularımda detaylı görebilirsin. özetle beni sevdiğinden emin olduğum için ( beni bırakmayacağını düşünüyodum) biraz burnu sürtsün diye ayrılma kararı aldım oda kabul etti daha önceleri de kızınca ayrılıodum ama her defasında yalvar yakar ikna ediodu beni sonuncuda da bir sinir haliyle söyledim bu kez kabul etti sorgusuz sualsiz..:

üzüldüm canım senin adına da umarım dediğin gibi olur ve mutluluğumu yeniden bulurum. Senin de çok mutlu olman dileğiyle.

evet haklısın sanırım bu hale gelmemin sebebi de onu hayatımın merkez noktası haline getirmem oldu. Bu işte insanı bitiren zaten bulutların üstündeyken birden kayıp yere çakılmak gibi acı verici.. Hayır hata falan yok tu hata olsa içimde nefret olurdu ona karşı bu denli sevgi diil .. Biz ayrı şehirlerdeyiz başlarda haftada bir ya da iki haft. Bi görüşüoduk herşey çok güzel o çok iiydi zamanla ilgisinde azalma hissettim bu sebeple doğan tartışmalar boy göstermeye başladı sürekli iki defa ayrıldım zar zor ikna etti hep o dönem işlerinin yoğunlaştığını ama bu yoğunluğun geçeceğini sabretmemi sölüyodu ama hazmedemiodum bi türlü bi gün yine çok sinirlendim ve onu istemediğimi söyledim kabul etti ve ben şaşkınlığımla başbaşa kaldım hepsi bu

hayatının merkezine onu koymuşsun sen.
gerçek bi sevgiyse zaten 1 ayda geçmesini beklemek imkansız.
sende aşk acısına dayanacak yeteri kadar güc var böyle düşün.
herkes bi şekilde kaldığı yerden devam ediyor.
sende çabala biraz.
öldüm bittim onsuz yapamıyorum demekle olmaz.

Güçlü olmaya çalış...
İnan geçcek karşına daha farklı kişiler çıkcak belkide ondan daha iyileri...
Banada çok zor gelir ayrılık onsuz yapamam diye her gün ağlarım çünkü çok çabuk bağlanan biriyim her yaşadığımız gözümün önüne gelir ama zamanla gerçekten geçiyor acılar unutuluyor insanlar...

Bir ay çok kısa bir süre acını dindirmek için. Zaman her şeyi çözer... Üzme kendini vs. işe yaramayacak biliyorum ama birinin ardından bu kadar dağılmak seni ve sağlığını çok kötü etkiler. Sakın unutma hayata bir kere geliyorsun!

teşekkür ederim canım inş geçer dediğin gibi çünkü yoruldum
dedğin gibidir belkide belki doğru insan olmadığı için gitmesi gerekmiştir ama yediremiyo insan atamıyo içinden isteğim sadece mutlu olmak çok şey diil ama neden bu kadar uzak oda şüpheli
melankolik oldum iice

yavrum böyle birşey yaşadım ve 3 ay kendimie gelemedim içinden ağlamak geliyorsa ağla ama sabah kaltığında eve kapanma lütfen çık dışarı unutmak istiyorsan eğer arkadaşlarınla vakit geçirmeye bak lütfen birde dans kursu ara bul ve yazıl bak çok faydası olacak arkadaşlarınla planlar yap birde spora başla hergün bol bol yürüyüş yap bu aktiviteler çok iyi gelecek sana aşk fimlerinden uzakdur aşk kitalarından uzak dur arkadaşlarının aşk derslerini sakın dinleme kendini ararsın samimi olduğun erkek arkadaşların varsa onlarla bol bol görüş daha çabuk atlatmana yardımcı olacak ben liseden sonra böyle birşey yaşadım evde bağıra bağıra şarkı söylüyordum

canım yaa gülümsettin beni :) teşekkür ederim önerilerin için ama
ahh bi olsa arkadaşlarım yazık moralsizim sürekli diye hep bugün şunu yapalım bugün şuraya gidelim muhabbetindeler sürekli ailem de öyle ama dediğim gibi kalabalıklar arasında yalnız gibiyim dalıp gidiyorum biri sesleniyo veya dürtüyo heyy hayata dön die insanları da sıkmaya başladım artık gibime geliyo sıkıcı bi tip olup çıktım adeta engel olamıyorum belkide kendimi mutluluğun alperde saklı olduğuna inandırmışım ondan başka hiçkimsenin hiçbişeyin fayda etmeyeceğini hissediyorum bilmiyorum mantıklı düşününce anlam veremiyorum duygularım hep ağır basan taraf hep ağlamaklıyım zaten içimde bi yerde birikiyo sürekli içim cızır cızır biri bişi dese leblebi gibi dökülüyo hemen acayip hassaslaştım , mutsuz ve huysuz bi yapıya büründüm anlayacağın

canım yaa gülümsettin beni :) teşekkür ederim önerilerin için ama
ahh bi olsa arkadaşlarım yazık moralsizim sürekli diye hep bugün şunu yapalım bugün şuraya gidelim muhabbetindeler sürekli ailem de öyle ama dediğim gibi kalabalıklar arasında yalnız gibiyim dalıp gidiyorum biri sesleniyo veya dürtüyo heyy hayata dön die insanları da sıkmaya başladım artık gibime geliyo sıkıcı bi tip olup çıktım adeta engel olamıyorum belkide kendimi mutluluğun alperde saklı olduğuna inandırmışım ondan başka hiçkimsenin hiçbişeyin fayda etmeyeceğini hissediyorum bilmiyorum mantıklı düşününce anlam veremiyorum duygularım hep ağır basan taraf hep ağlamaklıyım zaten içimde bi yerde birikiyo sürekli içim cızır cızır biri bişi dese leblebi gibi dökülüyo hemen acayip hassaslaştım , mutsuz ve huysuz bi yapıya büründüm anlayacağın

bunları yaşayacağım içinde ayrılamıyorum ya bende onun aramasını sağlasak olmaz mıplan yapabiliriz

ya elim binlerce kez telefona gitmiştir ama her defasında en gel oldum kendime arasam ne dicem ki hem sen istedin hem neden geri döndün dese ne dicem ki ya da sevgisinden o denli emin olan o madem o kadar seviodu dayanamaz arardı diye düşünüyorum bekliyorum arar diye ama çıt yok nasıl olcak o plan işi :)

özlemek...
okurken gözlerim dolmadı değil bunları hepimiz yaşadık belki gün geldi bazılarımız yeni sevgilerle yaralarına merhem sürdüler bazılarımız hala bunları yaşamaya devam ettiler bunlardan biri de benim seni gayet iyi anlayabiliyorum bunun için. Hayat işte hayırlısı diyelim zaman her şeyin ilacı unutmak istemezsen unutturmaz ama acısını dindirir. Ayrılık küçük ihtirasları unutturur büyükleri kuvvetlendirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…