- Konu Sahibi blackandpink
-
Sadece içimi dökmek istedim ,
bir ay olmuş gideli hayatımdan tam bir aydır ben ben değilim. Meğer ne kadr büyük yer kaplamış hayatımda kısacık zamanda, gidince kocaaaa bir boşluk oluştu dolduramıyorum, artık kahkahayla gülemiyorum hiçbirşeye hiçbise beni mutlu etmeye yetmiyo , ailem in mutsuzluğum karşısında ki şaşkınlığı ve biraz da olsun mutlu etmek için çabalamaları, arkadaşlarımın eğlence programları hiçbişe ama hiçbişe beni mutlu edemiyo,
hep bir kırıklık hep bir hüzün halindeyim onun yokluğundan beri içimden gelmiyo gülmek eğlenmek sadece onu istiyorum kokusunu çekmek içime, sarılmakk doya doyaa hiç bırakmamasına onu çok özlüyorum. Tamamlanmayı bekleyen bir yapboz parçası gibiyim adeta parçam onda ben eksiğim.. Yüzüm gülmez oldu artık deli dolu şen şakrak ben şimdi içime kapandım hergün belki arar umudu var hala içimde halbuki ben ayrıldım..onun sesini bana taşıyan telefonum en kıymetli hazinemdi o varken şimdi boş bir kutu adeta hiçbir anlamı olmayan .. çok mutsuzum ve sanki hiç geçmicekmiş gibi bundan sora hiç mutlu olamıcakmışım gibi bir his kapladı heryanımı .. Kara bulutlar içinde hapsoldum çıkamıyorum herşeyi, deniyorum mutlu olmak eskisi gibi oolmak için ama olmuyor delirecek gibi oluyorum kimseler hiçbirşey yetmiyo artık bana içim acıyor sürekli onu çok özlüyorum o yokken ben de ben değilim o gidince ben de benden gidiyorum onu çokk özlüyorum çokk özlüyorumm...
ayrılık kararı düşünerek verilir, iyi düşünerek...
Burnu sürtsün istemişsiniz, ters tepmiş.
Daha önceki yalvarmalarından olsa gerek, diretmemiş bu sefer.
En azından bu dersi çıkarın, ayrılık kelimesi gerçekten bitmesi gerektiğinde sarf edilir.
bu yazıyı sanki ben yazdım biliyor musun seni o derece anlıyorum
( sen neden ayrıldın canım
açtıgım konulara bak canım belki fikir verirsin(( 2 hafta oldu puffff
evet burnu sürtsün istedim bensiz olamayacağına inandırmıstı beni gerçekten olamaz sandım. Yokluğumla sınav etmek istedim onu ama benim en büyük sınavım olduevet daha öncekiler gibi olur sandım yine hayatım ne ayrılması sen bırakasanda ben bırakmam seni bitecekse bizim hikayemiz nikah masasında bitecek seni buldum bi daha bırakcak kadar aptal değilim demesini istedim önceden dediği gibi.. Ama kabullendi bu kez sorgusuz sualsiz sadece tmm demekle yetindi bayat bir ses tonuyla.. Diretmedi evet diretsin istedim önceekiler gibi diretmedi gitmeyi seçti kolay olanı seçti gerçek sevgi gerçek aşkı bulduğunu söylüodu gerçek aşk bumuy du onun gözünde bırakıp gitmek mi en ufak bir sürtüşme de zorluk ta sancılı dönemde.. Evet ayrılık kelimesini kullandım 3 kez kaybetme korkusu olsun istedim elimde ki tek kozun bu olduğuna inanıodum onu öle cezalandıracağımı düşünüdum hayatımın en büyük cezasını ben kendime kestim,kaybeden ben oldum evet bunlar gerçekler mutsuz olan benim şimdi peki ya o beni benden daha çok sevdiğine inandıran o peki ???
Hayır, kolay olanı seçmemiş.
Herkesin bir sabrı var.
Her ayrılık kararında ne kadar yalvarabilir?
Neden yalvaran, çaba gösteren taraf o olsun?
Sevgilim ayrılmak istese bir defa alttan alırım, iki defa alttan alırım, üçüncüde eyvallah der kendi haline bırakırım.
Ne kadar seversem seveyim...
Gerçek aşkta burnu sürtsün diye bir düşünce olmaz.
Gerçek aşkta karşılıklı konuşma, sorunları çözme olur.
kendin diyorsun canım ilk defa ayrılmadıgını..bende kabul etmedim ayrılıgı erkek arkadasın gibi ama o bunu ilk defa yaşamamışki artık böle devam edemeyecegini anlamış belkide onu yormuş yaşadıkları..artık onun geri dönmesine bir sebep yokki zaten ayrılan sensin bitiren sensin..ayrılık ceza vermek için olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?