o hamile ama ben hala negatif

Neden bukadar üzüntü anlasılır şey değil . Allah zaten bir tane sağlıkla vermiş 2 .olsada olur olmasada.Gerci inşallah olsun ne kadar isterseniz.Ama bebek yok diye bu kadar üzülüp kıskanmak gereksiz.Malesef hayat herkese adil davranmiyor
Gerçi şimdi bebeğime nazar değer manyakligi ortalarda dolaşıyor ama sende uzME kendini .

Merhaba, benim bir çocugum yok, Allah nasip ederse bu ilk olacak, bu adını koyamadıgım duygunun adı kıskançlık değil tabiiki, ama her doğuran bebeğinin resmini, her hamile kalanda göbeğinin resmini göndermese ya bana?

desenize ben asayim kendimi o zaman . .
2 yılı geçti olmuyor çocuğum çok üzülüyorum . . dünde bi arkadaşım i ziyarete gittim yeni doğum yaptı . .bebek görmesine gittim . .kucağıma bebeği verdi içim cızz etti . . belkide ben o mucizeye hiç sahip olamayacagim hissinden kurtulamiyorum . . insanların sorusu da cabası . .neden yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz . . kendi derdim yetmiyor gibi bide millet le uğraş çok zor . .
Allah banada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah . .

Allahım en kısa zamanda Hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşaallah üzülmeyin diyemem, çünkü bende çok üzülüyorum :( ama her ay umutlanıp hüsrana ugramaktanda yoruldum..

Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatif :KK43: bir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam :KK43: ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım :KK43: Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim :KK43:
Canim allah en kisa zamanda sevindirsin seni. Arkadasina karsi hisserini dizginle bence uzun bir surecde bekliyor olabilir seni. Yaninda sana destek olacak arkadaslarin gerekli

Canim allah en kisa zamanda sevindirsin seni. Arkadasina karsi hisserini dizginle bence uzun bir surecde bekliyor olabilir seni. Yaninda sana destek olacak arkadaslarin gerekli

Allah benim gibi dileyen isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İnşaallah, kendimi biraz daha toparladım, ama birde doğuranlar bebeklerini ben sormadan gönderiyorlar yaa, işte onlara diyecek bişey bulamıyorum.. Çok duygulanıyorum beni anlamıyorlar

Allah benim gibi dileyen isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İnşaallah, kendimi biraz daha toparladım, ama birde doğuranlar bebeklerini ben sormadan gönderiyorlar yaa, işte onlara diyecek bişey bulamıyorum.. Çok duygulanıyorum beni anlamıyorlar
Hakli olabilirsin anlayamayabilirim duygularini ama olaya soyle bak bir de seni sevdikleri deger verdikleri icin gonderiyorlar.

sizi anliyorum bunu bende yasamistim.arkadasima yumurtlama gununu degerlendirmelisin sunu yap bunu yap demistim o ay hemen hamile kalmisti.ben negatifi goreli bi hafta olmustu daha sonra da yanima gelip hamile oldugnu soylemisti arkadasim ve ben sevinsemde buruktum gozlerim bayada dolmustu.o gun oluruna birakmam gerektigni dusundum.hamile birini gorunce uzuluyordum yapilmasi gereken herseyo yaptgmz halde olmamisti 6 ay.arkadasm hamikeyim dediginden aradan 2,5 3hafta gectiki bende hamile.oldugmu ogrendim.ve biliyorumki Allah o gun bogazimda dugumlenen hissi ve buruklugumun karsiligini verdi.cok sukur rabbime.dua et bekle kafana takmana hic gerek yok emin ol bende pisman oldum keske takmasaydim kafama dedim.inan sende oyle diceksin.

Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatif :KK43: bir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam :KK43: ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım :KK43: Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim :KK43:
İnsanlara yardım edip sonrada fesatlanirsan Allah seni onla sınar. O bebeği ona sen vermedin Allah verdi , sevinip arkadaşını tebrik edip benimki de yakında gelir inş deyip dua edeceğine fesatlaniyorsun. Eğer bir iyiliği karşılık görmek için yapiyorsan hiç yapma. Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin , bu kadar kuruntu yapma akışına bırak .

Tekrar Merhaba arkadaşlar, bu konuda bana destek olan dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun.. Annemin rahatsızlıgı nedeniyle bir kaç gün önce memleketime geldim ve burda HAMİLE olduğumu öğrendim !! :anneadayı: Allahıma binlerce kez şükürler olsun, şimdi eşime nasıl bir sürpriz yapacağım telaşına kapıldım, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah bende sizler için dualarımı eksik etmeyeceğim..
Bu konuyu bu haberle kapatacagımı bilseydim en başından açardım çok mutluyum bin şükür !:KK45:

Tekrar Merhaba arkadaşlar, bu konuda bana destek olan dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun.. Annemin rahatsızlıgı nedeniyle bir kaç gün önce memleketime geldim ve burda HAMİLE olduğumu öğrendim !! :anneadayı: Allahıma binlerce kez şükürler olsun, şimdi eşime nasıl bir sürpriz yapacağım telaşına kapıldım, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah bende sizler için dualarımı eksik etmeyeceğim..
Bu konuyu bu haberle kapatacagımı bilseydim en başından açardım çok mutluyum bin şükür !:KK45:
canım çok tebrik ederim. ben şey sorucam bu ay nasıldın heyecan stres var mıydı ? stres engelliyor falan diyorlar ya merak ediyrum.

Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun dualarım sizinle

Ay konunun sonunu okumadan yorum yapmışım
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

canım çok tebrik ederim. ben şey sorucam bu ay nasıldın heyecan stres var mıydı ? stres engelliyor falan diyorlar ya merak ediyrum.

Bu ay da diğerlerinden farksızdı aslında, ama sanki daha da "olmayacak herhalde" duygusunu benimsemiştim.. Bana da büyük sürpriz oldu, Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşaallah..

Back
X