O Hayat Benim Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Ceren Moray’ın başrolünü oynayacağı dizinin yönetmen koltuğunda ise Fatih dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Merve Girgin oldu.
Gül Abus Semerci, Özer Çetinel, Ayşe Bengi, Elif Karakevik ve Yelda Eroğlu’dan oluşan ekibin senaryosunu yazdığı dizinin çekimleri 2 Ocak 2014’te başlayacak.
Keremcem, yurtdışında okumuş “Efe” adlı holding CEO’sunu, Ezgi Asaroğlu ise bir yandan üniversitede okurken diğer yandan okul harçlığını çıkarmak için pastanede çalışan “Zeynep” olarak kamera karşısına geçecek.
Dizinin yapımcısı Yaşar İrvül, FOX’un dizisinin Ocak 2014 sonu ya da şubat başı gibi ekrana getireceğini söyledi..

[video=youtube;ghaItWy5Gg0]http://www.youtube.com/watch?v=ghaItWy5Gg0[/video]

Bu diziyi izleyen yok mu? Keremcem burda çok cool duruyor yaw

Ben izlemiştim 2 bölümünü o kadar..
Kızla anası çok fena..
Diğer sarışın kız için üzülüyorum..

ya o kız her türlü kendini kurtarır gibi duruyor ama ötekiler yamyam gibiler
bir de doktorlarda şişmandı kadın, geniş ailede zayıfladı güzelleşti şimdi yine babaneme benzetmişler

ya o kız her türlü kendini kurtarır gibi duruyor ama ötekiler yamyam gibiler
bir de doktorlarda şişmandı kadın, geniş ailede zayıfladı güzelleşti şimdi yine babaneme benzetmişler

O kadının ben oyunculuğunu seviyorum..
Her role uyum sağlıyor..
Geniş ailedeki rolünün hakkını verdi valla..

Biz de izliyoruz.Yalnız Bahar karakterini sevimli göstereceğim diye çok yapmacık oluyor.En güzeli anne rolün deki bayan çok içten oynuyor.

bende annelerınınn rolunu cok abarttıgını dusunuyorum o cıktıgı zaman cok sıkılıyrmmmmm yapmacık gelıyorrrr :) kızmaları korkmaları sınırlenmelerı malesfff

Ben izliyorum o efsunla anasını bi kaşık suda boğasım geliyor

Reytingleri baya iyi

Şimdilik güzel gidiyor gibi. Tabi bütün diziler sonradan cıvıtıldığı, sırlar lastik gibi uzatıldığı için inandırıcılığı kalmıyor
Bakalım bu da öyle mi olacak
Efsun dna örneğini ne yapacak merak ediyorum

Bu dizi başarılı bence ama burada seyircisi yok galiba.Bu akşam da çok heyecanlı.

bende begenıyorum efsunuda bogmak ıstıyorum :)

bu dizi bu ara faworim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence dizinin konusu güzel ama iki kardeşin oyunculuğunu beğenmedim ben çok yapmacık geliyorlar

Bence dizinin konusu güzel ama iki kardeşin oyunculuğunu beğenmedim ben çok yapmacık geliyorlar

Efsun bence çok iyi rol yapıyor.Yeni ailesine davranışlarını diyorsanız zaten gerçek olmadığı için yapmacık duruyor.Diğer kız çok mıy mıy.

Efsun bence çok iyi rol yapıyor.Yeni ailesine davranışlarını diyorsanız zaten gerçek olmadığı için yapmacık duruyor.Diğer kız çok mıy mıy.

Evet Bahar çok mıy mıy Efsun acaba gözüme çirkin mi görünüyor da öyle düşünüyorum ben :44: Saçını giyimin hiç beğenmedim bu dizide çok itici eğreti duruyor sanki

Ama Keremcem güzel oynuyoor Efsun'un halası da Feriha'dan kalma gibi hissediyorum. Orda da son zamanlarda gizli şeylerin peşindeydi burda da. O yüzden karakterlere oturtamadım sanırım rolleri...

Bakın bu dizi hepsinden güzel.Söylemedi demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…