O Hayat Benim Fox Tv

Ayy nolur biri beni birazcık aydınlatsın. Bu diziyi izlemiyorum haftasonları ara ara denk geliyorum da bakıyorum. Ama cok merak ediyorum.
O hayat kimin?
Efsun ve diğer kız adını unuttum kardeş mi?

hayrınıza bi söyleyiverin yahu
ben tam dizikolik oldum iyi mi bu aralar

Efsun ve Bahar kardeş değil.Baharı evlatlık almış Efsun'un ailesi.Bahar'ın babasının çok zengin olduğu ortaya çıkınca senin kızın bu diye Efsun'u onun yerine geçirdiler.

Efsun ve Bahar kardeş değil.Baharı evlatlık almış Efsun'un ailesi.Bahar'ın babasının çok zengin olduğu ortaya çıkınca senin kızın bu diye Efsun'u onun yerine geçirdiler.

heee teşekkür ederimmm, az değil o efsunun anası zatii

Eee son durum ne şimdi ? Bende doğru düzgün izleyemiyorum

Eee son durum ne şimdi ? Bende doğru düzgün izleyemiyorum
Efsun'un annesi çıktı ortaya.Yani Bahar'ın.Meğerse ölmemiş.Efsun'u kızı sanıyor.Durumu pek iyi değil.Efsun annesine ev almak ve yardımda bulunmak bahanesiyle babasından yüklü bir para aldı.Annesiyle birlikte sakladılar parayı.Efsun'un şöförü parayı çaldı.Şimdi onlardan tekrar para istiyor.Herşeyi biliyormuş.Sakine yaşlı adamı gömdüklerini öğrendi.Efsun'un babasının karısıyla arası bozuldu.Efsun'un annesine aşık.Böyle işte.

Uuuvv fenaymış .. Altın filan görmüştm , o şoför baharı dövmüş ateş de o şöförü dövmüştü demi ?

Uuuvv fenaymış .. Altın filan görmüştm , o şoför baharı dövmüş ateş de o şöförü dövmüştü demi ?
Efsun'u sıkıştırırken Bahar gördü.Müdahale ederken onu da hırpaladı.Ateş de şöförü dövdü.

Bu diziyi de iyice korku filmine çevirdiler. Çok saçma olmuş son bölümleri

Bugün yeni bölümü :)
Heyecanlı olacak gibi duruyor. Bakalım şoförden kurtulabilecekler mii

Bugün yeni bölümü :)
Heyecanlı olacak gibi duruyor. Bakalım şoförden kurtulabilecekler mii

şoförü kim nasıl öldürdü o komsu kadın nasıl gördü sinir krizi geçiriyo oralarını kaçırdım yaa

Efsunu şoför evde sıkıştırdı gece vakti, bu da etraftaki bir şeyi çaktı adamın kafasına. Adam bayıldı, annesini aradı Efsun napıcaz diye. Babası geldi Efsun'un aldılar adamı kömürlüğe götürdüler evlerindeki.
Adam orada bağlıydı. Bir ara kurtuldu Efsun'a saldırdı. Boğmaya çalışırken Sakine geldi.
Sakine de adamın kafasına bir şey geçirdi ve adamı öldü sanıp denize attılar.
Adam denizden çıktı ölmemiş.
En son kapıya polisler İlyas'ı almaya geldi. Neden diye sorunca da polis cinayet dedi.

Bu bölüm Türk dizi tarihine en aksiyonlu ve korku filmi tadında geçen bölüm olarak damga vurur.Sakine`yi de işe bulaştırdılar.Bu kadar eziyete bu kadar korkuya zenginliğin de tadını çıkaramıyorlar.Neyleyim öyle zenginliği.Ne hırs var bunlarda.

Klişe hamileyim senaryosu bu diziye de bulaştı.Biraz yaratıcı olun yahu.

dün akşamki bölüm çok güzeldi hepside tutuklandılar.gerçi çıkarlar çok sürmez ama.efsunun oyunculuğu çok güzel.hele beybisi demesi yokmu bayılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…