- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ben dogdugumdan beridir annemin evinde on onbes kediyle yasamis, yatmis kalkmis yemis bir insanim. Evimizin icinde kediler, kapimizin önünde köpekler var. Yediririz, iciririz, veterinere götürürüz, sokakta ne kadar yardima ihtiyaci olan hayvan varsa bakar annem elinden ne geliyorsa. Bunu önceden bir yazayim.
Korkani var tiksineni var, evcil hayvani da insanlarin yemek yedigi yerlere de sokmayiver, o hayvancagiz da zaten restorantta cok da keyifli degildir.
Hayvan pis degildir, ama rahatsiz olan insanlar da olabilir saygiyla karsilamak durumundayiz.
Kimi kedinin yasadigi evde lokma yiyemez.
Ha ben yerim icerim restoranda yanimda dursun beni rahatsiz etmez, ama rahatsiz olan insanlari da düsünelim ne olur.
Korkani var tiksineni var, evcil hayvani da insanlarin yemek yedigi yerlere de sokmayiver, o hayvancagiz da zaten restorantta cok da keyifli degildir.
Hayvan pis degildir, ama rahatsiz olan insanlar da olabilir saygiyla karsilamak durumundayiz.
Kimi kedinin yasadigi evde lokma yiyemez.
Ha ben yerim icerim restoranda yanimda dursun beni rahatsiz etmez, ama rahatsiz olan insanlari da düsünelim ne olur.