- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes empati kurabilse keşke...
Köpek bağlı değildi. Ayaklarıma değdi bir kez. Korkuyorum,bu kadar basit. Ayrıca tüyleri de masamıza geliyordu. Hayvanları sizin tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok seviyorum merak etmeyin. Penceremin önu güvercinlerle doluyor. Her sabah kalktığımda yaptığım ilk iş onlara buğday atmak oluyor.
Ayrıca o çiftin daha yemekleri gelmemişti,yemeğin ortasında kaldırılmadılar yani.
Boş vaktim var hoşuma gidiyorİnanmıyorsanız neden okuyorsunuz?
kopegime biri ayy ne tatli hayvan dese oradaki hayvan kelimesi gozume batmaz aklima dahi gelmez.Kadin kompleksliymis.
Bende hayvanlari severim. Onlar da bir can. Sen ve ben gibi.
Lakin bazilari abartiyor ..fanatiklesiyor
Hayvan kelimesini dahi asagilik birsey olarak gorecek ve boyle komik tepkiler verecek kadar..
Bir tanidigin arkadasindan kedi sahiplencektim bir defasinda. Kadin resmen sorulara bogdu beni. Nerdeyse cv yazmami, hayatimi anlatmami isteyecek hali vardi.
Halbuki ben kedilere asigim bayiliyorum yani. Boyle tavirlarla karsilasinca da kediyi istemedim..sanki hayvani iskence cektirmek icin istiyormusum gibi sacma sapan davranislar
Ha anlarim cok sapik var ne yazikki. Hayvanlara iskence cektiren vs. Ama her insana potansiyel sapik muamelesi yapilmasina karsiyim.
Yazdiklarinda da oyle bir kadin canlandi gozumde. Ben olsam guler gecerdim...
Yalniz o tuyler nasil sizin masaya kadar gelmis orasi ayri konu![]()
Ya ayrıca neden hayvan diyorki köpeğiniz desin adı var bilmeyen köpek der köpüş der kediş der burda maksat belliBoş vaktim var hoşuma gidiyor
kopegime biri ayy ne tatli hayvan dese oradaki hayvan kelimesi gozume batmaz aklima dahi gelmez.
Ama hayvanin tuy dokuyor cik burdan dese o zaman gor nasil oluyor :)
Hayvan kelimesinden rahatsiz olan yok, o kelime asağilamak icin kullanildiginda rahatsiz oluyoruz bu farki bi anlasalar keşke.
Pardon da ne yapacakti, al bu kedi naparsan yap mi diyecekti. Gercekten hayvan seviyor olsaniz o kadinin yaptigi gozunuze batmazdi, sahiplendirecegi diger yavrular icin mutlu olurdunuz ne guzel arastirarak veriyor iyi yere gidecekler diye.
Iyi hos söylüyorsunuz keske herkes böyle hissetse, fakat otobüste bebegim korkup aglamisti cok kötü. Ben üzüntüden perisan oldum ugrasiyorum sakinlestiremiyorum yemedigim bir küfür kalmisti, ön koltukta bir genc kadindan bayagi hakaret yemistim bebegime ve bana karsi.. O kadar caresiz bir durumdaydim da karsilik bile veremedim. Simdi sirf bu travma yüzünden bu sene tatile cikamiyorum, cocuklarim ananne dedesini göremiyor, daha oglumu dedesi hic göremedim bile yurt disindayim. Buna ragmen gitmiyorum.
Bebek ya bebek, insan evladi. Dogurmasaydinlara kadar gidiyor. Cok zavalli bir dünyadayiz.
Bazi insanlar köpekten rahatsiz olabilirlar bu arada yemek yenilen yer. Hayvanlari cok seviyorum ve cocuklarima da sevdiriyorum. Mahallenin hep gördügüm kedisi bebegime bildigin saldirdi gecen, kediye megersek araba carpmis psikolojisi bozulmus basina darbe almis galiba, haberimiz yoktu. Ben kedilerle büyüdüm normalde bu hayvanlar insana saldirmaz, cani yansa bile kacarlar, bu kedi oglumum koluna sarildi dört bir patisiyle ve disleriyle. Cok derin yaralar acti.
Yemek yedigimiz mekan var bir tane acik alaninda cocuklar icin oyun yeri var köpegiyle gelenler oluyor.
O köpekleri seviyor cocuklarim uzaktan, yaklastirmiyorum cünkü köpegi korkan oluyor, saldirgan cikanlar oluyor. Cocuklarimdan rahatsiz olanlar bile oluyor köpekleri korkuyor diye.
Öyle bir hale geldi ki benim cocugum geziniyor diye suclu kaliyor, köpeklerine zeval gelmesin. Bu da var.
Zaten diken üstündeyim olur ya bir havlamasiyla nasil korkacak cocuklarim. Sürekli dikkat ediyorum rahatsiz olmasinlar köpek huysuzlanmasin diye, ama cocuklarim da cok seviyor yanina gitmek istiyor gülücükler atiyorlar.
Ben mi, ben cok ama cok korkuyorum. Arada kaliyorum. Nasil cözülür bu sorun bilmiyorum.
Boş vaktim var hoşuma gidiyor
kopegime biri ayy ne tatli hayvan dese oradaki hayvan kelimesi gozume batmaz aklima dahi gelmez.
Hayvan kelimesinden rahatsiz olan yok, o kelime asağilamak icin kullanildiginda rahatsiz oluyoruz bu farki bi anlasalar keşke.
Pardon da ne yapacakti, al bu kedi naparsan yap mi diyecekti. Gercekten hayvan seviyor olsaniz o kadinin yaptigi gozunuze batmazdi, sahiplendirecegi diger yavrular icin mutlu olurdunuz ne guzel arastirarak veriyor iyi yere gidecekler diye.
Niye konuyu saptırıyorsunuz? Ter kokan insanlardan rahatsız olmadığımı nereden biliyorsunuz?Ya ayrıca neden hayvan diyorki köpeğiniz desin adı var bilmeyen köpek der köpüş der kediş der burda maksat belliama etrafta ölü gibi kokan 2 ayaklılara kimse birşey demek hem kediler köpekler kokar pis olur zaten 10 gün don değişmeyen insancıklar tertemiz çünkü
![]()
Boşuna anlatmayın arkadaşım. Bunlar anlamaz. Az kaldı sizi de cani ilan etmesine. Benden söylemesi.E tabi uslup onemli.
Hayvan kelimesini kufur niyetinde kullananlar ile de alakam yok. Ben oyle gormuyorum yani nötrm.
Ama bu son cumleleriniz hos olmadi.
Gercekten hayvan sever olsaydiniz vs diye..
Kadin cidden abartmisti. Yoksa tabiki arastirmasi guzel birsey.
Ben kedileri cok severim yani oyle boyle degil. O son yazdiklarinizi kabul etmiyorum.
Ayrica o fanatik konusunda da tekrar deginmek istiyorum. Cunki Burda bazi yorumlara hayretle bakiyorum. İnsanlar ve hayvanlari niye karsilastiriyorsunuz ki, cok sacma.
Hayvanlari yuceltmek guzelliklerini bildirmek icin insanlari yermeye gerek yok. Hepimiz guzel ve cesitli yaratilmis, can verilmis varliklariz kendimizce.
Yani bi bebeğin ağlamasından ben de hoşlanmam mesela otobüste vs uzun süre o sesten rahatsız olurum muhtemelen ama canı yanıyorsa çocuğa üzülürüm kaldı ki dönüp de hiçbi şeyden şikayet etmem. Yani çocuk bu ağlar, köpek bu havlar, kedi miyavlar, kuş öter daha bu liste uzar gider. Toplumsal olarak yaşıyorsak bunlara tahammül göstermek durumundayız bence. Çocuğunuza üzüldüm bu arada kedinin saldırması kötü olmuş yazık yavrum o da kormaz inşallah şimdi kedilerden geçmiş olsun. Ben de ileride çocuğum olursa hayvanları severek büyüsün isterim. Bahsettiğiniz saldırgan köpekler beni de ürkütüyor ama düşünsenize bir köpek çenesiyle bir insanın kemiğini kolayca kırabilir ama onlar bile kendilerine saldıranların kemiğini kırmayı değil kaçmayı tercih ediyorlar.. mesela çok saldırgan bir köpek vardı elimi uzattım seveyim diye havladı elimi ısıracak gibi yaptı ama ısırmadı :) ısırsaydı vay halime ama ısırmadı :)
Her şeyi abartmaya bayılıyoruz gerçekten. Hayvan değilmiş... Sigara içen insanlarda da var bu çemkirme durumu. Bence bilinçaltında başkalarına zarar verdiklerinin farkındalar. O nedenle böyle gereksiz üslup ve konuşmalara giriyorlar. Suçlu olduklarını biliyorlar çünkü.Merhabalar bugün ailemle birlikte bir mekana gittik. Mekan derken yanlış anlaşılmasın eğlence mekanı değil. Yemek yenilen bir yer. Yemekleri ısmarladık yiyoruz yan masada da köpekli bir aile var. Havlıyor sürekli ve bariz bir şekilde tüyleri dökülüyor. Çok rahatsız olduk. Yemek yenilen yere hayvan sokulması yasak zaten. Kadın rahatsız olduğumuzu anladı sanırım, 'Küçücük köpekten mi korkuyorsunuz',dedi. Ki köpek yavru köpek de değildi. Ayrıca küçük köpekten de korkabilirim bu onu ilgilendirmez. Kadın kendi kendine söylenmeye başladı. Devam etti sesini yükselterek hakaretvari sözler sarfetti. Ben de,'Kusura bakmayın hanımefendi ama insanlar burada yemek yiyor, bebeği olanlar da var,yemek yenilen yere hayvan sokmak yasak ',dedim. Birden demesin mi o hayvan değil diye!! 'Pardon hanımefendi ,insan ya da bitki sanırım,ben yanlış görüyorum', dedim. Görevliyi çağırdım. Onlar da hayvanla girmenin yasak olduğunu söylediler ve o çifti kibarca çıkardılar mekandan. Kadın bağıra bağıra gitti. O hayvancağıza da çok acıdım bir görseniz hayvana bir makyaj yapmadığı kalmış. Hayvanların doğal dengesini bozmayı nasıl hayvanseverlik olarak nitelendiriyorlar anlamıyorum. Bence ülkemin insanlarına bu konuda eğitim verilmeli.
Hayvan kelimesini aşağılamak için mi söyledim? Birisi çiçeğe bitki dese aşağılamak için mi olacak peki? Veya birisi bana insan dese? Pes...Boş vaktim var hoşuma gidiyor
Aaa olur mu hiç, fobisi olan her insanı ,alerjisi olan her insanı linç etmeli! Ne münasebet alerjileri oluyor(!)Köpek korkusu olan insanlar icin, yeri gelir tüglerinden midesi bulananlar icin saygi duymak zorundayiz. Bebekler icinde hapsedemeyiz ki bir yere, bebek bu agliyor. Simarilik baska, haddini bilmezlik baska, bes aylik bir bebegin aglamasi bu.
Cok zor konular bunlar. Herkes anlayisli olsa keske. Ben zaten rahatsizlik verdigimi biliyorum ama otobüsten inip yola kendimi de atamam dag basinda.
Ben dedigim gibi rahatsiz olmam köpekten yemek yerken ama korkan insanlarin varligi da bir gercek, ben bile korkuyorum cogu zaman yasadigin seylerden ötürü.
Karsilikli sevgi ve anlayis istiyor bu konular.
Kadin kompleksliymis.
Bende hayvanlari severim. Onlar da bir can. Sen ve ben gibi.
Lakin bazilari abartiyor ..fanatiklesiyor
Hayvan kelimesini dahi asagilik birsey olarak gorecek ve boyle komik tepkiler verecek kadar..
Bir tanidigin arkadasindan kedi sahiplencektim bir defasinda. Kadin resmen sorulara bogdu beni. Nerdeyse cv yazmami, hayatimi anlatmami isteyecek hali vardi.
Halbuki ben kedilere asigim bayiliyorum yani. Boyle tavirlarla karsilasinca da kediyi istemedim..sanki hayvani iskence cektirmek icin istiyormusum gibi sacma sapan davranislar
Ha anlarim cok sapik var ne yazikki. Hayvanlara iskence cektiren vs. Ama her insana potansiyel sapik muamelesi yapilmasina karsiyim.
Yazdiklarinda da oyle bir kadin canlandi gozumde. Ben olsam guler gecerdim...
Yalniz o tuyler nasil sizin masaya kadar gelmis orasi ayri konu![]()