Başlıkta ne var?????Eglence mekanina gitsen ne olur,bi ozur dilemediğin kaldi
Başlığından bile hayvan sevmediğin belli onca sayfa kıvırdın boşa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlıkta ne var?????Eglence mekanina gitsen ne olur,bi ozur dilemediğin kaldi
Başlığından bile hayvan sevmediğin belli onca sayfa kıvırdın boşa...
Pardon müneccim olduğumu unutmuşum,hayatımda ilk kez gördüğüm kadının köpeğinin adını bileceğim????!!!9 sene köpek dostumuz oldu evimizde bir kere bile yemeğimizden tüy çıkmadı, kafede uçuşacak kadar tüy dökmesi İçin hasta olması lazım herhalde yavrucağın herhalde.
Milletçe hepimize bir tutam hoş görü lazım, benim köpeğime de kimse hayvan diyemezdi valla boşuna mı isim koyuyoruz.
Nicedays benim tüm kibarlığımla yazdığım yorumlara cevap vermeyip çemkirebileceğin yorumların içinden cümleleri cımbızla çekip çemkirmen sence de çok tuhaf değil miPardon müneccim olduğumu unutmuşum,hayatımda ilk kez gördüğüm kadının köpeğinin adını bileceğim????!!!
Çok mu ilgiye susadınız,buyurun hanımefendi sizdeyim.Nicedays benim tüm kibarlığımla yazdığım yorumlara cevap vermeyip çemkirebileceğin yorumların içinden cümleleri cımbızla çekip çemkirmen sence de çok tuhaf değil mi![]()
Pet mi?Vallahi benimde kopegim var ama sevmeyen insanlarida anliyorum.
Hayvan demeniz yanlis en azindan pet diye ifade edebilirdiniz.
Bunu diyen kişinin konularına bir bakalımÇok mu ilgiye susadınız,buyurun hanımefendi sizdeyim.
16 mı? Ben 18 yaşındayım. Bebe filan da değilim. Devlet bana oy kullanma yetkisini vermişken sizin bana bebe demeniz benim için hiçbir şey ifade etmiyor.o köpeğin size bulaştıracağı bir hastalık yok. birkaç yorum gördüm onlara da açıklık getireyim bir kedi veya köpeğin tüyünün sizin akciğerinize ulaşma ihtimali yok. soluk borusu beş mikrondan büyük cisimleri geçiremez, bu beş mikrondan kasıt küçük toz parçacıkları bile olabilir, yani gözünüzle gördüğünüz bir şeyin akciğerinize ulaşıp orada kist oluşturma ihtimali yok. bahsettiğiniz şey tenya/ekinokkoroz larvalarıdır. o da genelde çiğ et veya sakatat ile beslenen kedi ve köpeklerde olur, düzenli aşısı vardır, evcil hayvanlarda rastlanmaz. boşuna duyar kasmaya gerek yok evcil olup sahibi de bilinçli olan kedi/köpekler çoğu insandan az hastalık taşır.
ayrıca nicedays2 bu çok cool story olmuş. aklı olan hiçbir işletme sahibi köpeğin girmesinin yasak olduğu yere köpekli kadını oturtmaz, veya sen aspergerli olduğunu filan söylüyordun kimseyle konuşamıyordun bu nasıl bir terapiydi nasıl bir anda böyle oldun? ve senin babanın ağzı yok mu neden ailece olan bir rahatsızlığı alerjisi olan baba değil de 16 yaşındaki bebe dile getiriyor? baya cool olmuş kız bu, wattpade aktar.
Bir şey itiraf edeyim ben de kedi sahiplendireceğim zaman gidip evlerini falan ziyaret ediyorum. Bakıyorum balkonda cam var mı pencerelerde tel var mı ev çok yüksek katta mı çocukları var mı varsa çocuklar nasıl uslu mu yoksa yaramaz mı kediye zarar verir mi meslekleri ne eğitimliler mi bilinçliler mi vicdanlılar mı aylık gelirleri ne kadar o kediye kaliteli mama alırlar mı aşılarını yaptırırlar mı.....
Müvekkilinizle çok ilgilisiniz :)Bunu diyen kişinin konularına bir bakalımbu yaşta kk da napıyorsun git gez dolaş yoksa kimse senle ilgilenmiyor arkadaşlık etmiyor mu
Ben hakaret olarak kullanmadım. Çiçeğe de bitki derim mesela.Gozumun onunde kargocu cocugu parcalayan kopegi savunan insanlarla kavga ettigim gunden beri hayvansever sevmeyen bir hayvanseverim.. cumle biraz ofsayt oldu ama idare edinbizim ulkede hayvan kelimesi karsi tarafa hakaret etmek icin kullanildigindan, hayvan sahipleri evlatlari gibi gordukleri canlilara hayvan denmesinden hoslanmiyorlar bunu anlamak gerekiyor. Yani ben de kedimi “kizim” diye severim, hayvan diye degil.. yani mesele hayvana hayvan demek degil, mesele bunu kucumsemek ve hakaret amacli kullanmak..
İlgiye susamak değil bu nicedays öncelikle sağlıklı bi iletişim için saldırganlığını bi kenara bırakmanı tavsiye ediyorum. Ben yalnızca önceki konularını da bildiğin için sana ılımlı yaklaşmaya çalışıyorum ama sen tutup bana böyle agresif bir cevap veriyorsun. Çok tuhaf bir insansın umarım psikolog tedavisiyle birlikte düzelirsinÇok mu ilgiye susadınız,buyurun hanımefendi sizdeyim.
16 mı? Ben 18 yaşındayım. Bebe filan da değilim. Devlet bana oy kullanma yetkisini vermişken sizin bana bebe demeniz benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Evet mesele de orada işte. Köpeğe çok üzüldüm . Kadın bakımını bile doğru düzgün yapmıyor herhalde yazık...Bu kadar tüyü uçuştuğuna göre bakımsız ve muhtemelen hasta. Üzüldüm köpekçiğe. Normalde kedi köpek farketmez yanıma gelen canlara yemeğini kendi çatalımla bile veririm. Ama bu derece tüyleri uçuşacak kadar bakımsızsa aşıları da tam olmayabilir. Konu sahibini haklı buldum.
Müvekkilim muhim değil davalıdan hoşlanmıyorumMüvekkilinizle çok ilgilisiniz :)