- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
Pet mi?

Yakında insan demekte ayıp karşılanır mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pet mi?
Kusura bakmayın hanımefendi ama insanlar burada yemek yiyor, bebeği olanlar da var,yemek yenilen yere hayvan sokmak yasak ',dedim. Bir
Ben kadına hakaret etmedim. O bana hakaret etti. Buna rağmen onun hakaretlerine karşı kibar konuştum. İlk o bize sataştı. Ne o korktunuz mu dedi alaylı alaylı. Korkamaz mıyız?sorry nicedays2'cum. ben de 22 yim ama bir yerde bir rahatsızlığım olsa hele de babamın alerjisi olsa cazgırlık yapmam, normal yollarla hakkımızı ararız, babamın ağzı vardır o konuşabilir. bunun adı toplumsal yaşama adapte olabilmektir, ailenin görgüsüdür, medeniyettir. yaptığın düpedüz saygısızlıkken gelip bunu burada anlatman ne mana? keşke 18 olduğunu söylemeseydin daha ayıp oldu bak 16 olsan küçüklük heyecanına verirdim yaptığını.
Ben hakaret olarak kullanmadım. Çiçeğe de bitki derim mesela.
Ses meselesi değil bu hanımefendi. Kanunen yasak yemek yenilen yere hayvan sokmak. Tüyleri bizim masaya kadar uçuştu. Bana çatacağınıza gidin kanunlara çatın madem.
Ayy sen daha 18 yasindamiydin? Daha yeni ergenlikten çıkıyorsun , belli oldu bu hallerin nedeni.16 mı? Ben 18 yaşındayım. Bebe filan da değilim. Devlet bana oy kullanma yetkisini vermişken sizin bana bebe demeniz benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Ben kadına hakaret etmedim. O bana hakaret etti. Buna rağmen onun hakaretlerine karşı kibar konuştum. İlk o bize sataştı. Ne o korktunuz mu dedi alaylı alaylı. Korkamaz mıyız?
Kekeliyorum demedim.Küçükken ellerimi ısırıyordum evet. Psikoloğum bunun bazı çocuklarda görülebileceğini, normal olduğunu söyledi. Sizi ilgilendirmez bu durum.Sirf dikkat cekicem diye insanin sinirine dokunuyorsunuz. 5 gun onceye kadar asperger sendromluyum yok iletisim kuramiyorum kekeliyorum, yok ellerimi cirpip, isiriyorum, bu hastaligi 13 yasinda farketmistim filan diyordunuz. 13 yasindan beri yasadiginiz sendromu psikolog 5 gunde cozdu de millete haddini bildirir mi oldunuz?
Bi de ustune sacma ustu sacma seyler yaziyorsunuz. Hangi kanun yasaklamis? Benim yemek yedigim alanlarda kopekler de oldu kediler de hatta ozellikle kedili kafeler var insanlarin tercih ettigi.
Hayvan girmesi, girememesi o mekanla ilgili bir durum ve yasaksa belirtilmeli. Yemek yenen yerlerde hayvan yasak diye genel bir kanun yok.
Kekeliyorum demedim.Küçükken ellerimi ısırıyordum evet. Psikoloğum bunun bazı çocuklarda görülebileceğini, normal olduğunu söyledi. Sizi ilgilendirmez bu durum.
Kedinize hayvan denmesinden neden rahatsızsınız çok saçma geldi belki kedinizin dili olsa size neden benim ırkımı inkar ediyorsun ayrımcılık yapıyorsun diyecek ay ne güldüm ya insana sen insan degilsn ne bilim bitkisin dendigini yada domatese sen hayvansın demek gibi birşey.bilimsel isimlerdir bunlar kedi hayvandır elma meyvedir domates sebzedir insan insandır bak mantarı bilmiyorum o biraz karışık ona cocuğum diyebilirsin :)Bence biraz gereksiz bi noktada sesini çıkarmışsın. Bir de bir hayvan sahibi olarak söylüyorum(bence hayvansever olmakla hayvan sahibi olmak çok farklı) hayvan olduğunu bilsem de kedime mesela hayvan denmesinden hoşlanmıyorum. Çocuk diyorum ben çünkü benim için çocuk. Nitekim daha arkadaş çevremden biri de çıkıp kedime hayvan demedi hassasiyetimi bilmedikler halde hepsi senin çocuk der kedime. Sanırım yemek yerken yanımda oturan ve havlayan bi hayvandan rahatsızlık duymazdım. Tıpkı yemek yerken yanımda oturan ve ağlayan bir çocuktan rahatsızlık duymayacağım gibi
Kedinize hayvan denmesinden neden rahatsızsınız çok saçma geldi belki kedinizin dili olsa size neden benim ırkımı inkar ediyorsun ayrımcılık yapıyorsun diyecek ay ne güldüm ya insana sen insan degilsn ne bilim bitkisin dendigini yada domatese sen hayvansın demek gibi birşey.bilimsel isimlerdir bunlar kedi hayvandır elma meyvedir domates sebzedir insan insandır bak mantarı bilmiyorum o biraz karışık ona cocuğum diyebilirsin :)
Karaktersiz, ter kokulu, leş gibi insanların cafelerde yemek yeme hakkı varsa hayvanlar her türlü o cafelerde bulunabilir. Ama konu sahibi kızımız arkadaşlarına ağzını açıp iki kelime söyleyemezken iki günde panter kesilip tüyleri masadan masaya uçanköpüş için çata çat laf dalaşına giriyor.
![]()
Ellerimi hala çırpıyorum, ama ısırmıyorum. Küçükken ısırırdım. Parmak da emerdim. Uzman değilsiniz haddinizi aşmayın.Cocukken yapiyordun ve tek sorun buydu o da normalmis ogrendin bitti yani. Alttaki yazi sana ait.
Bu.nun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.
Hayvan sevmemeni hayali hikayelerle uydurup sunmazsan senin hastaligin beni ilgilendirmezdi zaten. Ugrastirma Allah askina ya...
Tutarli olsan zaten hastaligini su konuya tasimazdim buarada. Hastaligin oldugunu bile dusunmuyorum o ayri. Asperger degil en azindan. :)
Küçük çocuklarla köpekleri nasıl eşit tutabiliyorsunuz?Kapıdan girenleri titizlikle takip eden kılı tüyü dert eden bi mekanı tercih etseydnz o zaman. Siz rahatsız olduğunuzu bariz belli etmissinzki kadın size gıcık olup laf saymış. Bende bi mekana gittigmde ordaki küçük çocuklara gıcık oluyorm. zira masama kadar gelip çatal kaşığma musallat olan oluyor. Kopegin sizi bu denli rahatsız ettgni hiç sanmiyorum. O mekanda hayvan yasak olsaydı havladgi an cikarilirdi. Sırf siz rahatsız olup laf dalaşına girdiniz diye cikarlmslar.