O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın hanımefendi ama insanlar burada yemek yiyor, bebeği olanlar da var,yemek yenilen yere hayvan sokmak yasak ',dedim. Bir

Konu sahibinin butun yorumlarini okumadim ama bu ilk sayfada paylastigi cumlede ne var?
Ben hakaret olarak algilamadim acikcasi .
Karsi taraf hakaret olarak anlamis ve o hayvan degil demis.
Sorun orda yani.
Konu sahibi de aciklamis zaten bu konuda hak verdim kendisine.

sorry nicedays2'cum. ben de 22 yim ama bir yerde bir rahatsızlığım olsa hele de babamın alerjisi olsa cazgırlık yapmam, normal yollarla hakkımızı ararız, babamın ağzı vardır o konuşabilir. bunun adı toplumsal yaşama adapte olabilmektir, ailenin görgüsüdür, medeniyettir. yaptığın düpedüz saygısızlıkken gelip bunu burada anlatman ne mana? keşke 18 olduğunu söylemeseydin daha ayıp oldu bak 16 olsan küçüklük heyecanına verirdim yaptığını.
Ben kadına hakaret etmedim. O bana hakaret etti. Buna rağmen onun hakaretlerine karşı kibar konuştum. İlk o bize sataştı. Ne o korktunuz mu dedi alaylı alaylı. Korkamaz mıyız?

Ben hakaret olarak kullanmadım. Çiçeğe de bitki derim mesela.

Aslinda pek oyle degil :) Nisan ayinda laleler actiginda “aa bitkiler acmis” mi dersiniz? Ya da maydanozu “kofteye bitki koyuyorum cok lezzetli oluyor” diye mi tarif edersiniz :) orada bir igneleme var kabul edin..

Ses meselesi değil bu hanımefendi. Kanunen yasak yemek yenilen yere hayvan sokmak. Tüyleri bizim masaya kadar uçuştu. Bana çatacağınıza gidin kanunlara çatın madem.

Sirf dikkat cekicem diye insanin sinirine dokunuyorsunuz. 5 gun onceye kadar asperger sendromluyum yok iletisim kuramiyorum kekeliyorum, yok ellerimi cirpip, isiriyorum, bu hastaligi 13 yasinda farketmistim filan diyordunuz. 13 yasindan beri yasadiginiz sendromu psikolog 5 gunde cozdu de millete haddini bildirir mi oldunuz?

Bi de ustune sacma ustu sacma seyler yaziyorsunuz. Hangi kanun yasaklamis? Benim yemek yedigim alanlarda kopekler de oldu kediler de hatta ozellikle kedili kafeler var insanlarin tercih ettigi.
Hayvan girmesi, girememesi o mekanla ilgili bir durum ve yasaksa belirtilmeli. Yemek yenen yerlerde hayvan yasak diye genel bir kanun yok.

16 mı? Ben 18 yaşındayım. Bebe filan da değilim. Devlet bana oy kullanma yetkisini vermişken sizin bana bebe demeniz benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Ayy sen daha 18 yasindamiydin? Daha yeni ergenlikten çıkıyorsun , belli oldu bu hallerin nedeni.

Ben kadına hakaret etmedim. O bana hakaret etti. Buna rağmen onun hakaretlerine karşı kibar konuştum. İlk o bize sataştı. Ne o korktunuz mu dedi alaylı alaylı. Korkamaz mıyız?

ama seviye sadece hakaretle düşmez nicedays2. rahatsız oluyorsan bunu işletme sahiplerine bildirirsin. bitkiden, bebekten dem vurmazsın. yasak olan bir şeyse zaten müdahale edilir. aynı mekanda olsak ikinizin yerine de utanırdım.

ayrıca böyle r görülmedi, şimdi de köpeğin bakımsız olduğunu ona üzüldüğünü söylüyorsun. biraz samimiyet kuzum.

Sirf dikkat cekicem diye insanin sinirine dokunuyorsunuz. 5 gun onceye kadar asperger sendromluyum yok iletisim kuramiyorum kekeliyorum, yok ellerimi cirpip, isiriyorum, bu hastaligi 13 yasinda farketmistim filan diyordunuz. 13 yasindan beri yasadiginiz sendromu psikolog 5 gunde cozdu de millete haddini bildirir mi oldunuz?

Bi de ustune sacma ustu sacma seyler yaziyorsunuz. Hangi kanun yasaklamis? Benim yemek yedigim alanlarda kopekler de oldu kediler de hatta ozellikle kedili kafeler var insanlarin tercih ettigi.
Hayvan girmesi, girememesi o mekanla ilgili bir durum ve yasaksa belirtilmeli. Yemek yenen yerlerde hayvan yasak diye genel bir kanun yok.
Kekeliyorum demedim.Küçükken ellerimi ısırıyordum evet. Psikoloğum bunun bazı çocuklarda görülebileceğini, normal olduğunu söyledi. Sizi ilgilendirmez bu durum.

Kekeliyorum demedim.Küçükken ellerimi ısırıyordum evet. Psikoloğum bunun bazı çocuklarda görülebileceğini, normal olduğunu söyledi. Sizi ilgilendirmez bu durum.

Cocukken yapiyordun ve tek sorun buydu o da normalmis ogrendin bitti yani. Alttaki yazi sana ait.

Bu.nun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.

Hayvan sevmemeni hayali hikayelerle uydurup sunmazsan senin hastaligin beni ilgilendirmezdi zaten. Ugrastirma Allah askina ya...
Tutarli olsan zaten hastaligini su konuya tasimazdim buarada. Hastaligin oldugunu bile dusunmuyorum o ayri. Asperger degil en azindan. :)

Bence biraz gereksiz bi noktada sesini çıkarmışsın. Bir de bir hayvan sahibi olarak söylüyorum(bence hayvansever olmakla hayvan sahibi olmak çok farklı) hayvan olduğunu bilsem de kedime mesela hayvan denmesinden hoşlanmıyorum. Çocuk diyorum ben çünkü benim için çocuk. Nitekim daha arkadaş çevremden biri de çıkıp kedime hayvan demedi hassasiyetimi bilmedikler halde hepsi senin çocuk der kedime. Sanırım yemek yerken yanımda oturan ve havlayan bi hayvandan rahatsızlık duymazdım. Tıpkı yemek yerken yanımda oturan ve ağlayan bir çocuktan rahatsızlık duymayacağım gibi
Kedinize hayvan denmesinden neden rahatsızsınız çok saçma geldi belki kedinizin dili olsa size neden benim ırkımı inkar ediyorsun ayrımcılık yapıyorsun diyecek ay ne güldüm ya insana sen insan degilsn ne bilim bitkisin dendigini yada domatese sen hayvansın demek gibi birşey.bilimsel isimlerdir bunlar kedi hayvandır elma meyvedir domates sebzedir insan insandır bak mantarı bilmiyorum o biraz karışık ona cocuğum diyebilirsin :)

Kapıdan girenleri titizlikle takip eden kılı tüyü dert eden bi mekanı tercih etseydnz o zaman. Siz rahatsız olduğunuzu bariz belli etmissinzki kadın size gıcık olup laf saymış. Bende bi mekana gittigmde ordaki küçük çocuklara gıcık oluyorm. zira masama kadar gelip çatal kaşığma musallat olan oluyor. Kopegin sizi bu denli rahatsız ettgni hiç sanmiyorum. O mekanda hayvan yasak olsaydı havladgi an cikarilirdi. Sırf siz rahatsız olup laf dalaşına girdiniz diye cikarlmslar.

Kedinize hayvan denmesinden neden rahatsızsınız çok saçma geldi belki kedinizin dili olsa size neden benim ırkımı inkar ediyorsun ayrımcılık yapıyorsun diyecek ay ne güldüm ya insana sen insan degilsn ne bilim bitkisin dendigini yada domatese sen hayvansın demek gibi birşey.bilimsel isimlerdir bunlar kedi hayvandır elma meyvedir domates sebzedir insan insandır bak mantarı bilmiyorum o biraz karışık ona cocuğum diyebilirsin :)

Bilimsel olarak insan insandır diye bir şey yok,insan da hayvandır.Bilginize.

Karaktersiz, ter kokulu, leş gibi insanların cafelerde yemek yeme hakkı varsa hayvanlar her türlü o cafelerde bulunabilir. Ama konu sahibi kızımız arkadaşlarına ağzını açıp iki kelime söyleyemezken iki günde panter kesilip tüyleri masadan masaya uçan :KK70: köpüş için çata çat laf dalaşına giriyor.:dondurma:
:KK9::KK9:

Cocukken yapiyordun ve tek sorun buydu o da normalmis ogrendin bitti yani. Alttaki yazi sana ait.

Bu.nun nesi marjinallik?Hayatım boyunca hep dışlandım. Ellerimi çırpardım mesela,hala da elimde olmadan yapıyorum. Tek belirti bu değil elbet. Bakmayın burada normal bir şekilde sizinle konuştuğuma. Kendime ait takıntılarım vardır,insanlar bizden ayrı bir dünyada yaşıyor gibisin derler bana. Annem beni 44 yaşında dünyaya getirmiş. Bunun böyle olma olasılığı çok yüksek zaten. Keşke böyle olmasaydım. Evet ben garip sesler çıkarıp ellerimi çırpıyorum,ısırıyorum. Ve bu beni ne kadar acıtıyor bilemezsiniz. Lütfen dalga geçmeyin canım çok acıyor.

Hayvan sevmemeni hayali hikayelerle uydurup sunmazsan senin hastaligin beni ilgilendirmezdi zaten. Ugrastirma Allah askina ya...
Tutarli olsan zaten hastaligini su konuya tasimazdim buarada. Hastaligin oldugunu bile dusunmuyorum o ayri. Asperger degil en azindan. :)
Ellerimi hala çırpıyorum, ama ısırmıyorum. Küçükken ısırırdım. Parmak da emerdim. Uzman değilsiniz haddinizi aşmayın.

Kapıdan girenleri titizlikle takip eden kılı tüyü dert eden bi mekanı tercih etseydnz o zaman. Siz rahatsız olduğunuzu bariz belli etmissinzki kadın size gıcık olup laf saymış. Bende bi mekana gittigmde ordaki küçük çocuklara gıcık oluyorm. zira masama kadar gelip çatal kaşığma musallat olan oluyor. Kopegin sizi bu denli rahatsız ettgni hiç sanmiyorum. O mekanda hayvan yasak olsaydı havladgi an cikarilirdi. Sırf siz rahatsız olup laf dalaşına girdiniz diye cikarlmslar.
Küçük çocuklarla köpekleri nasıl eşit tutabiliyorsunuz?

Konunun gerçekliğine yorum yapmak istemiyorum ama kadın içeri girip yemek söylemiş, kimse köpeği fark etmemiş mi?

Temizlik konusunda hassasım, kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri düşünebilirim bu konuda. Ama kırk yıl düşünsem yan masadaki köpeğin kılı tüyü masama uçuyor diye aklıma gelmez. Ayrıca nasıl uçacak? Yarı açık mekansa ve o kadar rüzgarlıysa yolun bütün tozu pisliği de uçuyordur zaten masaya. Oradaki en temiz şey köpeğin kılı olabilir.

Ben de ter kokan, pis insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Bunun için de ortamımı değiştiriyorum. İnsanları yaka paça dışarı atmıyorum. Gücümüz buna yetmez değil mi? Hayvanlara gücümüz yetiyor diye mi bu rahatlık?

Hayvan denilmesinden neden rahatsiz oluyoruz aciklayayim. Cunku dünyanın en vahsi canlisi insanoglu. Herturlu pisligi yapana hayvan deniyor sapikta tecavuzcude karisini dovende hayvan.
Kopeginizi kedinizi kusunuzu diyebilirler ama hayvaninizi alin burdan hakaret icin soyleniyor bence.
Evet onlar tur olarak hayvan bizde biliyoruz, ne kadar pislik insan evladi varsa ona hakaret icin hayvan denilirse bu kelime yerinde kullanilmazsa bizi rahatsiz ediyor. Saygi bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X