O Hayvan Değil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklar masumdur hakaret olarak kabul etmeyiz dert etmeyin
Herşeyde mantık arıyorsunuz ya ne bilim geniş düşünüp kotü insanlarda sonuçta halihazırda birilerinin yavrucugu cocuğuya hani o yuzden dedim.yoksa bende pek insan sever değilim hayvanları daha çok severim ama HAYVAN demek zoruma gitmiyor

Köpek büyük ihtimalle hastaydı.

Tüy dökme kısmı değil, tüyün uçup sizin masaya kadar gelmesinden bahsediyorum ben, şöyle bi baktım Antalya yazıyor profilinizde. Falezler bile esmiyo. Neresi esiyor tüy toprak uçuracak kadar, onu soruyorum, ben de o tarafa gideyim :D

sen şey misin "instagramdan feminizm sayfaları takip ediyorum, erkekler ölsün" tayfasından mısın?

Daha önce "ben feministim, erkekler konusunda katıyım" falan gibi söylemleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Nokta atışı tespit olmuş :KK48:
Şimdi de hayvanlara karşı katı. Bir tek arkadaşlarına yumuşak yüzlü :KK14:

Tüy dökme kısmı değil, tüyün uçup sizin masaya kadar gelmesinden bahsediyorum ben, şöyle bi baktım Antalya yazıyor profilinizde. Falezler bile esmiyo. Neresi esiyor tüy toprak uçuracak kadar, onu soruyorum, ben de o tarafa gideyim :KK70:
Antalya yazıyor ama yazın başka şehirdeyiz. Geniş düşünün biraz lütfen.

Daha önce "ben feministim, erkekler konusunda katıyım" falan gibi söylemleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Nokta atışı tespit olmuş :KK48:
Şimdi de hayvanlara karşı katı. Bir tek arkadaşlarına yumuşak yüzlü :KK14:

arkadaşım benimle birlikte cafeye gitmek istemeyip bana kötü davranırsa ses çıkaramam ama restoranda köpek görürsem kavga edebilirim ouuvv...

Küçük çocuklarla köpekleri nasıl eşit tutabiliyorsunuz?
Vay vay vay büyümüşte baya baya kk yı çoşturuyorsun konuyu çektiği yere bakın :işsiz:
Köpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Adminler ben de bu arkadaşdan rahatsızım kk dan çıkarma ihtimalimiz var mı bu yaşta neler neler biliyor

arkadaşım benimle birlikte cafeye gitmek istemeyip bana kötü davranırsa ses çıkaramam ama restoranda köpek görürsem kavga edebilirim ouuvv...
Erkek arkadaşinızın sizde kalmasina laf ediyormuş komşularınız.Bana burada laf yetiştireceğinize onların ağzını tıkasanıza!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X