- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Hayvani cocugu gibi gorenler mi bu gruplar, nasil bir sapkinlik sizde ki.Hayvanlarla ilişkiye giren ..... lar da bu gruptan işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayvani cocugu gibi gorenler mi bu gruplar, nasil bir sapkinlik sizde ki.Hayvanlarla ilişkiye giren ..... lar da bu gruptan işte.
Hayvan düşmanı mıyım? Sizi ilahi adalete havale ediyorum.senin hayvan düşmanlığınla benim anne babamın ne alakası var nicedays2'cum? hayvan haklarını savunmuyorum ki, öyle bir misyonum yok benim. ama sen saçmalıyorsun.
Herşeyde mantık arıyorsunuz ya ne bilim geniş düşünüp kotü insanlarda sonuçta halihazırda birilerinin yavrucugu cocuğuya hani o yuzden dedim.yoksa bende pek insan sever değilim hayvanları daha çok severim ama HAYVAN demek zoruma gitmiyorCocuklar masumdur hakaret olarak kabul etmeyiz dert etmeyin
Köpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.Hayvani cocugu gibi gorenler mi bu gruplar, nasil bir sapkinlik sizde ki.
Köpek büyük ihtimalle hastaydı.
sen şey misin "instagramdan feminizm sayfaları takip ediyorum, erkekler ölsün" tayfasından mısın?
Vicdan? Sizin bundan haberiniz varmiydi?Hayvanları çocuklardan üstün tutuyor. Yorum sizin... Vicdanınıza bırakıyorum.
Antalya yazıyor ama yazın başka şehirdeyiz. Geniş düşünün biraz lütfen.Tüy dökme kısmı değil, tüyün uçup sizin masaya kadar gelmesinden bahsediyorum ben, şöyle bi baktım Antalya yazıyor profilinizde. Falezler bile esmiyo. Neresi esiyor tüy toprak uçuracak kadar, onu soruyorum, ben de o tarafa gideyim![]()
Daha önce "ben feministim, erkekler konusunda katıyım" falan gibi söylemleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Nokta atışı tespit olmuş
Şimdi de hayvanlara karşı katı. Bir tek arkadaşlarına yumuşak yüzlü![]()
Senin gibi birine laf anlatmakla ugrasamam artik, kirli zihnini nerede temizlersen temizle. Bu kotu kalbinizi hicbir ilac dr tedavi edemezKöpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Sizden daha çok olduğum kesin.Vicdan? Sizin bundan haberiniz varmiydi?
Bu sapıklar yok mu?? Görmezden mi gelmeli? Zavallı hayvanları bu ....ların eline mi teslim etmeli?Senin gibi birine laf anlatmakla ugrasamam artik, kirli zihnini nerede temizlersen temizle. Bu kotu kalbinizi hicbir ilac dr tedavi edemez
Vay vay vay büyümüşte baya baya kk yı çoşturuyorsun konuyu çektiği yere bakınKüçük çocuklarla köpekleri nasıl eşit tutabiliyorsunuz?
Adminler ben de bu arkadaşdan rahatsızım kk dan çıkarma ihtimalimiz var mı bu yaşta neler neler biliyorKöpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Neyse banlanmak istemiyorum.Sizden daha çok olduğum kesin.
Antalya yazıyor ama yazın başka şehirdeyiz. Geniş düşünün biraz lütfen.
O noktalı yerleri neyle dolduracağız. Valla dolduramadim. Bı el atıverKöpeğim benim sevgilim diyen .....lara şahit oldum. Köpeği yavrulayınca da çocuğumuz oldu diye geziyor bu ...... lar.
Erkek arkadaşinızın sizde kalmasina laf ediyormuş komşularınız.Bana burada laf yetiştireceğinize onların ağzını tıkasanıza!!arkadaşım benimle birlikte cafeye gitmek istemeyip bana kötü davranırsa ses çıkaramam ama restoranda köpek görürsem kavga edebilirim ouuvv...
Erkek arkadaşinızın sizde kalmasina laf ediyormuş komşularınız.Bana burada laf yetiştireceğinize onların ağzını tıkasanıza!!