Ne münasebet ya

ne füzesi aticam çok komiksiniz gerçekten . Ayrica hayvanlarda demokrasi var miydi ? Bazi seyler insanlara özgü diye biliyorum, ayrılmak istemiyor sahibinden diyorsunuz bunun için öneride bulundum sadece evde yanliz bırakılmasından sa onlarinda etkinlik yapabilecekleri yerler var bilmem anlatabildim mi?
Benim rahatsız olma sebebim kedi köpeklerini salıp , korkan veya dokunamayan birini gördüklerinde hayvan sahiplerinin tiksinilecek bişey yapıyormuşumcasina carlamalari . Bu Da benim en doğal hakkım öyle değil mi? Korkmak veya dokunamamak , masamın etrafında dolaşması veya üstüme zıplamaya çalışması vs ?
Neden onları da insanlarla bir mı tutuyorlar? ( insan gibi insanlardan bahsediyorum ) yoksa medeniyetten mi demek vuracaksıniz? İnekim hayvan pisliğinin kokusunu alınca ıyy diyen insanlar nedense kedi veya köpeğe gelince medeni kesiliyorlar ilginç.

aha art niyet aramadım güldüm sadece yorumuna .
Sizin gibi insanların bencil insanların hayvan sevip insan dışlamalari da garip doğrusu sizde insansıniz bildiğim kadarıyla? Toplumun içinde yaşıyorsan hayvanı salmayacaksiniz dolaşsın Milletin masasının etrafında. Sevmek isteyen gelir sever . Veyahut korkuyor diye insan carlamayacaksınız. Rahatsız oluyorsam sizinde orda oturup beni umursamayan insanlara saygı duymamı bekleyemezsiniz .