o kadae caresizimki

narmiska

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
8
1
8
31
Iyi gunler hanimlar.onceden ozur diliyorum eger yazi hatam olsa. (Yabanci uyruklu oldugundan) simdi ben bosanma asamasindayim. Evliliyim 3 gun iyi gidiyordusa 5 gun kotuydu. Icinde ara sira tartisma sirasinda siddet de vardi.sonrasinda ozur dilerdi ama. Boylelikle 1 yil evli kaldik. Cocugumuz olmusdu 3 aylikken dusuk yaptım.ihtisas yapiyor diye biz ankarada yasiyoduk.evlenirken kursa giderim diye anlasmistik.cunki ben burda okulumu dondurmusdum.bunun gibi bir suru yalan soyleyib beni hep eve kapatdi. Sorsan guya yabanci yer etrafa guvenmiyormus. Sonuc olaraka son tartismamizda bana vurdu diye artik dayanamayib ben baba evine dondum.ilk baslarda her sey iyiydi ailem destekliyordu.is ciddiyyete binince dava falan acilinca artik evde istenmemeye baslandim.iste serefimizi 2 paralik etdin diye laflar falan.o kadar caresizimki.artik kendimi ezdirih barissamda bunlarin ustune yuk olmasam diye dusunuyorun.nolur bi fikir soylesin.cok karmakarisigim

Eğer şiddet gördüyseniz kesinlikle boşanın ve dönmeyin o adama. Üniversiteye yeniden girme imkanınız varsa girin ve okurken bir işte çalışın. Ailenize de hayret ettim doğrusu. Ben olsam öyle bir aileyle yaşamazdım. Sanırım sizin için kendi ayaklarınızın üzerinde durma vakti gelmiş.

Iyi gunler hanimlar.onceden ozur diliyorum eger yazi hatam olsa. (Yabanci uyruklu oldugundan) simdi ben bosanma asamasindayim. Evliliyim 3 gun iyi gidiyordusa 5 gun kotuydu. Icinde ara sira tartisma sirasinda siddet de vardi.sonrasinda ozur dilerdi ama. Boylelikle 1 yil evli kaldik. Cocugumuz olmusdu 3 aylikken dusuk yaptım.ihtisas yapiyor diye biz ankarada yasiyoduk.evlenirken kursa giderim diye anlasmistik.cunki ben burda okulumu dondurmusdum.bunun gibi bir suru yalan soyleyib beni hep eve kapatdi. Sorsan guya yabanci yer etrafa guvenmiyormus. Sonuc olaraka son tartismamizda bana vurdu diye artik dayanamayib ben baba evine dondum.ilk baslarda her sey iyiydi ailem destekliyordu.is ciddiyyete binince dava falan acilinca artik evde istenmemeye baslandim.iste serefimizi 2 paralik etdin diye laflar falan.o kadar caresizimki.artik kendimi ezdirih barissamda bunlarin ustune yuk olmasam diye dusunuyorun.nolur bi fikir soylesin.cok karmakarisigim

nıye caresız olasın??? ben de çok onemlı bırsey sandım. degıl arkadasım...hayata bır kere gelıyoruz elın oğlu bizi üzsün dayak atsın katlanalım dıyemı gelıyoruz. ailenin yaptıgı çok ayıp....boşanmak rezıllık degıldır.....ama madem boyle konuşuyorlar kulaklarını tıka kımseyı duyma, işe gir,ekmeğini kazan ayaklarının üstünde dur....ama sakın o adama gerı donme

Allah yardımcınız olsun. Çocuk yoksa ayrılın tabi. Eli alışır vurmaya, sonra sürekli vurur normal gibi. Daha gençsiniz hayatınızı kurmaya bakın.

Elin adamına dönüp yüzsüzlük yapacağına, ailenle kal onlara yüzsüzlük yap. O esnada çalış paranı kazan hayatını kurtar. Ailenle de asgari ölçülerde ilişkini devam ettir.

Yani çocuğun düşmesine sevinilmez ama her işte bir hayır vardır demişler. Çocuk olsaydı ayrılmak çok zor olurdu. Üniversitene devam etmelisin hem zaten neden bıraktın ki? Onun eğitimi devam ediyor diye kendi okulunu bırakıp ankaraya yerleşmişsin. Böyle büyük fedakarlıklar yapılmamalı kimse için.
Boşan ve arkana bile bakma.

Ailene söyleyecek birşeyim yok. Ne yaparlarsa yapsınlar anne babamız sonuçta. Onların yanından da ayrıl kendi ayaklarının üzerinde dur.

Simdi burdayim yeniden devam ediyorum universiteye. sinavlara calisiyorum.ama daha 1 sene var okulumu bitirmeye.en cokda boyle sozleri babam soyluyor.annemden goruyo her seyi.ona cok uzuluyorum.allah korusun zaten hasta .simdide uzuntuden bisey olur diye korkuyorum.allahda sadece bi cikis yolu,bi rahatlik istiyorum okulum bitene kadar.sora calisicam elbetde.

evde rahatsızlık verdiğini düşünüyorsan ayrıl. annen baban üzülücekse hastalar diyorsan ayrılma. sen daha iyi bilirsin elbette içinde bulunduğun durumu.

en kısa zamanda eşinden boşanmaya çalış şiddetin sonu yok.

bu arada yabancıyım dedin ama örf adetler benziyor sanırım türkçende iyi. nerelisin?

Back
X