Buraya düsüncelerimi dökmeden öncelikle sizin simdiye kadar actiginiz Konulari okudum.
6 Ay dan beri görüsüyor sunuz ve sizi Arkadas ugruna iki kez ortalikta birakti - birinde yagmurlu bir günde..
Bunu ilk tanisma Zamanlarinda bile yapildiginda kabul edilemiyecek bir durumdur. Ha ACIL olarak Saglik, Aile hususuna deyinen bir Harekat vs. olmadigi halde bir iyi ARKADAS icin, sizin ona karsi yaptiginiz Sürprizlere ragmen ortada birakabilecek kabiliyette olan bir Sevgili.
Bir sefer oldugunda derim ha düsüncesizlik, tekrarladiginda ise benim görüsüm Hödütlüktür. Yaslariniz kac bilmiyorum, siz ciddiye nitelenecek bir Iliskiye sicak bakarken o Keyif, Vakit gecirme, sosyal Aktivite olarak mi görüyor sizi gercekten anlamaya calisiyorum - aklim kötü sonuclara yöneliyor.
Siz böyle bir tavir, davranis ve ilgisizlik yogunlugunu hak etmiyorsunuz. Bir Konumunuzda GÜCLÜ, SABIR ve DIRENISLI olmaya gönüllü, bunu ama yapmakta zorlandiginizi beyan etmissiniz. Bir karar kilindiginda fazla düsünülmez, yüregin fazla darb ve hüzün yasamamasi icin kökten radikal bir sekilde silip atacaksin. Duygulari karsi tarada aciklama zorunlulugu bile gerekmez, sabirlisiniz - bende böyle yapabilirmiydim bilemem, ancak yogun ilgi duydugumda kim bilir, ben bana öyle yapani ulu ortada rezil bile eder noktami koyar gitmis olurdum (aman aynisini uygulayin manasinda yazilmadi bu - kendi karakterim böyledir).
Sonuc olarak deyinmek istedigim O SAHIZ SIZI HAK ETMIYOR!
Böyle bir yorumu ben kolay kolay yazmam, taraftarsiz olarak ölcmeye cabalarim, ama bu Konu da buna gerek duymuyorum.