• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar acıtmıyormuş meğer

Gecenki konuna da yazdım sana değer vermiyor insan sevdiği insana değer verir sen daha çok düşün böyle ona da deme için içini yesin

Merhaba,

Önceki konularimda bir ilişkim olduğundan, pek değer gormedigimden bahsetmiştim.

Bu ilişki için elimden geleni yaptım, aradım, sordum, merak ettim, kiskandim, idare ettim, sabrettim, özledim, belli ettim, değer verdim, anlayış göstermemi istedi elimden geldigince yaptım. En önemlisi inandım. Birşeylerin yoluna girebileceğine.

O inanç bitti sanırım, bitti ki artık beklenti duymuyorum. Arayıp sormasi, ilgi göstermesi, sevmesi artık hiç önemli değil.

Geçtiğimiz perşembe günü iş çıkışı görüşelim mi dedim. Yemek yeriz diye. Çalışması gerektiğini ertesi gün buluşmanın ona daha uygun olacağını söyledi. Tamam dedim. Israr etmedim. Ki gorussek yine yemek saatinde görüşüp ayrilacaktik. Neyse dedim. Ertesi gün görüştük. Akşam 7 gibi yemeğe geçtik. Yedik içtik. Saat 8 civarı haydi dedi. Şaşırdım nereye dedim. Arkadaşı aramış önemli bir durum varmış. Gitmesi şartmiş.

Çok kirildim. Çünkü bu aynı şekilde ikinci olay oldu. Bir hafta öncesinde de arkadaşı aradı diye beni yağmurda bıraktı yolda. Gitmemi beklemedi bile. Ona da çok bozulmuştum fakat bu kez bu yaptığı bana çok cesaret verdi. Mekandan çıkarken arkadaşı geldi daha biz çıkmadan. Durum ne bilmiyorum ama ben taksiye bırakıldım yine.

O akşam çok düşündüm. Yazdı sordu takıldı içimden asla cevap vermek gelmiyor. Henüz bir konuşma yapmadık, bugün günaydın yazdı sadece. Bende günaydın dedim daha konuşmadık.

Buraya da içimi dökmek istedim sanırım. Diyecek bişey yok insan her zaman yola çıkarken umduklarını bulamıyor.
Ona ne zaman söylemeyi düşünüyorsun peki canım?

Belkide hayatında ilişki boyutunda yaşayacağı bir kadın istemiyordur bu adam.Erkek arkadaşlar erkek mubabbetleri playstation v.b.. şeyler daha çok yer tutuyordur belki hayatında..bu tip insanlar zaten ciddi ilişkini ve ilerleyen zmanlarda da evliliğin sorumluluğunu alamıyor..hayatında kadınına gereken değeri gerlen yeri veremeyen bi adam izlenmi var.var böyleleri.Muhtemelen onlardan biri..Bundan ne köy olur ne kasaba..

Kadınsız bırak onu çünkü o bunu istiyor zaten. Sende baştacı edileceğin bir ilişkiyi daha fazla kaçırma erteleme. o yanlış kişi, buna emin ol !

E ne oldu? Ayrıldın mı? Bence ayrılamadı :)))

Merhaba,

Önceki konularimda bir ilişkim olduğundan, pek değer gormedigimden bahsetmiştim.

Bu ilişki için elimden geleni yaptım, aradım, sordum, merak ettim, kiskandim, idare ettim, sabrettim, özledim, belli ettim, değer verdim, anlayış göstermemi istedi elimden geldigince yaptım. En önemlisi inandım. Birşeylerin yoluna girebileceğine.

O inanç bitti sanırım, bitti ki artık beklenti duymuyorum. Arayıp sormasi, ilgi göstermesi, sevmesi artık hiç önemli değil.

Geçtiğimiz perşembe günü iş çıkışı görüşelim mi dedim. Yemek yeriz diye. Çalışması gerektiğini ertesi gün buluşmanın ona daha uygun olacağını söyledi. Tamam dedim. Israr etmedim. Ki gorussek yine yemek saatinde görüşüp ayrilacaktik. Neyse dedim. Ertesi gün görüştük. Akşam 7 gibi yemeğe geçtik. Yedik içtik. Saat 8 civarı haydi dedi. Şaşırdım nereye dedim. Arkadaşı aramış önemli bir durum varmış. Gitmesi şartmiş.

Çok kirildim. Çünkü bu aynı şekilde ikinci olay oldu. Bir hafta öncesinde de arkadaşı aradı diye beni yağmurda bıraktı yolda. Gitmemi beklemedi bile. Ona da çok bozulmuştum fakat bu kez bu yaptığı bana çok cesaret verdi. Mekandan çıkarken arkadaşı geldi daha biz çıkmadan. Durum ne bilmiyorum ama ben taksiye bırakıldım yine.

O akşam çok düşündüm. Yazdı sordu takıldı içimden asla cevap vermek gelmiyor. Henüz bir konuşma yapmadık, bugün günaydın yazdı sadece. Bende günaydın dedim daha konuşmadık.

Buraya da içimi dökmek istedim sanırım. Diyecek bişey yok insan her zaman yola çıkarken umduklarını bulamıyor.

Biz zaten sana o zaman da ayrıl dedik.
Ayrılmadın devam ettin.
Şimdi de edersin gibime geliyor.
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Bunun farklı bir yolu yok ne yazık ki.
Zorla değer vermesini sağlayamazsın.

kafanda bitirdiysen uzatmadan ona söyle gitsin boşuna kafanı yoruyorsun şuan.ne kadar çabuk bitirirsen o kadar çabuk atlatırsın.bence ayrılmadan kafada bitirmek daha mantıklı ama çok uzatmamak lazım kararı verdikten sonra arkana bakma.1-2 aya çok daha mutlu olursun.

Bi zmn geliyo bikiyosun herseyden ve birakmak istiyosun.. ole olacak bence.. bosa kurek salliyosun cunku

Merhaba,

Ayrıl gitsin canım balık baştan kokar.
Sevgisini ilgisini göstermeyen evlenince evin yolunu unutur.
O ne öyle çocuğu okuldan alıp parka götürüp eve bırakır gibi sinir oldum.

Herşeyi görev gibi yapıyor adam..dk aksatmıyor görevinden.. iş bittmi ekızı evine postalamanın derdinde.
Ben olsam 1 dk.çöpe atmam onunla vakit harcayarak
Hayatta çok daha değerli insanlar var çok daha değerli yaşanılacak an'lar var..
Yaşına göre fazla sıkıcı yaşıyorsun hayatını bu adama bel bağlayarak

Bence her an seni terk edebilir bu adam. Ona bile ayıracak vakti bulamıyor da ondan konuşamıyor. Terk ederken de sen aslında çok iyi birisin ama ben seni hak etmiyorum diyecek.

Eski konuna da yazdık. Değer vermiyor sana. Bu kadar netken hala neyin peşindesin? Derdin ve çaban nedir?

Geçen hafta bugün acmistim bu konuyu, çok soruldu ama yazamadim çünkü bir haftadır ara ara konuşuyorduk.

Dün kesin olarak ayrıldık. Konuştuk. O da önceki konuşmalarda olduğu gibi karşı çıkmadı. Bunu dile de getirdi senin çok üzüldüğünü görüyorum sana vakit ayiramiyorum bu da beni üzüyor sana haksızlık etmek istemiyorum artık dedi.

Bitti. Olacak olan oluyor biraz zamana ihtiyacım vardı doğru zaman gelmişti. Hayırlısı olsun bundan sonra.

Ben neden vakit ayıramadığı kısmını anlamadım arkadaşlarıyla görüşmek istediği için mi ?
Aslında o kısım çok karışık.

Çok yoğun bir işi var, bundan da ziyade kendisinin de kabul ettiği bir obsesifligi var. Bu durum bütün hayatına gem vuruyor. Şöyle düşünün aklı hep işinde, kafasını başka hicbirseye veremiyor. Öyle söylüyor.

Ben bu konudan evvelki konuyu hatırlıyorum, o zaman da adamın sana zerre sevgisi olmadığını ayrılman için sana fırsatlar yarattığını ( kendisi ayrılırsa sen ısrar edersin sen ayrılırsan o temelli kurtulur) belirtmek istemiştim. Adam sana bangır bangır BENi TERKEEEET diyor ama hala umut duyuyorsun yaşın da minicik 24. Şu güzelim bahar mevsimini bu adamla heba ettiğine ben bile acıyorum. Yani bütün doğa kur yaparken, kuşlar kediler ağaçlar Çimen’ler bile kur yaparken neden seni üzen bi takozla vakit geçirmekte ısrarcısın? Arama, sorma, bi tek kelime açıklamaya bile değmez. Ararsa da umursama, başkalarıyla çık gez dolaş, spor yap koşu yap... sağlıklıysan ailenden herkes iyiyse şükür edip önüne çıkacak nimetleri görmek zorundasın ( kendin için) o adam seni sevmiyor, sen de onu takıntı yapmışsın.

Ben bu konudan evvelki konuyu hatırlıyorum, o zaman da adamın sana zerre sevgisi olmadığını ayrılman için sana fırsatlar yarattığını ( kendisi ayrılırsa sen ısrar edersin sen ayrılırsan o temelli kurtulur) belirtmek istemiştim. Adam sana bangır bangır BENi TERKEEEET diyor ama hala umut duyuyorsun yaşın da minicik 24. Şu güzelim bahar mevsimini bu adamla heba ettiğine ben bile acıyorum. Yani bütün doğa kur yaparken, kuşlar kediler ağaçlar Çimen’ler bile kur yaparken neden seni üzen bi takozla vakit geçirmekte ısrarcısın? Arama, sorma, bi tek kelime açıklamaya bile değmez. Ararsa da umursama, başkalarıyla çık gez dolaş, spor yap koşu yap... sağlıklıysan ailenden herkes iyiyse şükür edip önüne çıkacak nimetleri görmek zorundasın ( kendin için) o adam seni sevmiyor, sen de onu takıntı yapmışsın.
Son guncellemede ayrildigimizi yazdım

Yani tamamen bitti, doğru olanın bu olduğuna inanıyorum o da benim gibi düşünüyor

Merhaba,

Nikahlı kocan mi ? Nikahlı bile olsan umudunu kestiğin adamın oyuncağı olmayacaksın .. senin işin daha kolay ,mahkemelerde ugrasmayacaksin. .mittir et gitsin .. bizim kızlarımız ne çok seviyor degersizlestirildigi yerde durmayı ..

Geçen hafta bugün acmistim bu konuyu, çok soruldu ama yazamadim çünkü bir haftadır ara ara konuşuyorduk.

Dün kesin olarak ayrıldık. Konuştuk. O da önceki konuşmalarda olduğu gibi karşı çıkmadı. Bunu dile de getirdi senin çok üzüldüğünü görüyorum sana vakit ayiramiyorum bu da beni üzüyor sana haksızlık etmek istemiyorum artık dedi.

Bitti. Olacak olan oluyor biraz zamana ihtiyacım vardı doğru zaman gelmişti. Hayırlısı olsun bundan sonra.
Bitmesi gereken bir iliskiydi zaten.
Iyi olmus
Hakkinizda hayirlisi

Buraya düsüncelerimi dökmeden öncelikle sizin simdiye kadar actiginiz Konulari okudum.
6 Ay dan beri görüsüyor sunuz ve sizi Arkadas ugruna iki kez ortalikta birakti - birinde yagmurlu bir günde..

Bunu ilk tanisma Zamanlarinda bile yapildiginda kabul edilemiyecek bir durumdur. Ha ACIL olarak Saglik, Aile hususuna deyinen bir Harekat vs. olmadigi halde bir iyi ARKADAS icin, sizin ona karsi yaptiginiz Sürprizlere ragmen ortada birakabilecek kabiliyette olan bir Sevgili.

Bir sefer oldugunda derim ha düsüncesizlik, tekrarladiginda ise benim görüsüm Hödütlüktür. Yaslariniz kac bilmiyorum, siz ciddiye nitelenecek bir Iliskiye sicak bakarken o Keyif, Vakit gecirme, sosyal Aktivite olarak mi görüyor sizi gercekten anlamaya calisiyorum - aklim kötü sonuclara yöneliyor.

Siz böyle bir tavir, davranis ve ilgisizlik yogunlugunu hak etmiyorsunuz. Bir Konumunuzda GÜCLÜ, SABIR ve DIRENISLI olmaya gönüllü, bunu ama yapmakta zorlandiginizi beyan etmissiniz. Bir karar kilindiginda fazla düsünülmez, yüregin fazla darb ve hüzün yasamamasi icin kökten radikal bir sekilde silip atacaksin. Duygulari karsi tarada aciklama zorunlulugu bile gerekmez, sabirlisiniz - bende böyle yapabilirmiydim bilemem, ancak yogun ilgi duydugumda kim bilir, ben bana öyle yapani ulu ortada rezil bile eder noktami koyar gitmis olurdum (aman aynisini uygulayin manasinda yazilmadi bu - kendi karakterim böyledir).

Sonuc olarak deyinmek istedigim O SAHIZ SIZI HAK ETMIYOR!
Böyle bir yorumu ben kolay kolay yazmam, taraftarsiz olarak ölcmeye cabalarim, ama bu Konu da buna gerek duymuyorum.

Back
X