O kadar bekledim, geldi doyamadan ayrıldık.

Sevda2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
18
0
36
Eskişehir
Sevgilim askerdeydi o kadar bekledim. Aldatmadım, o orada diye burada kendi hayatımı durdurdum, o yok diye dışarı çıkıp gezmedim tozmadım, çok sevdim bekledim. Hayaller kurduk beraber, o da beni çok seviyordu. Uzaktaydı ama hep yanımdaydı sanki. Hiç bir hatasını görmedim bugüne kadar, bir tek askere ilk gittiğinde 'Ya beni beklemezse aldatırsa' piskolojisiyle ayrılmıştı. Sonra yapamamıştık barıştık. Bir daha hiç ayrılmadık. Askerliğinin biteceğine yakın artık bana çok güvendiğini söylüyordu. Güvenini boşa çıkaracak hiç bir şey yapmadım zaten. Gelmeden bir gün önce çok heyecanlıydı. Geldiği gibi yanıma geleceğini söylüyordu. Ama hiç de öyle olmadı. Geldikten 2 gün sonra görüşebildik ancak. Ama ilgisizdi. Sonra hiç mesaj atmamaya başladı. Buluşalım dediğimde hep bir bahanesi vardı. Dayanamadım ayrıldım. Hiç cevap bile vermedi. Sonra bir sabah uyandım telefonumda 'Aşkım napıyosun' diye bir mesaj. 'Ne aşkımı ya' dedim. 'Pardon yanlış oldu kusura bakma' dedi. 'Başka birini mi buldun hemen ' dedim. 'Aynen' dedi. 'Bende iyi bir daha yanlış olmasın benimde sevgilim görür falan aramız bozulmasın' dedim sinirime. Ama aslında benim sevgilim yok. Yalan attım sinirime. Onun var mı yoksa inadına mı attı sizce :( of ayrıldığıma çok pişmanım çok özledim onu. Dün gördüm, öyle bir baktı ki içim çok kötü oldu. Piskolojim bozuldu hap kullanmaya başladım. Her gün ağlıyor, tirtir titriyordum neredeyse kriz geçircek gibi oluyordum. Haplar iyi geldi ama onu unutturmuyor acımı dindirmiyor. Af dilesem affeder mi :( Ya da onun bana gelmesi için ne yapmam lazım :(

sakın af falan dileme canım. af dileyecek ne yapmışsın ki. hem sen askerdeyken onu beklemişsin daha ne istiyor. sabırlı ol canım. gelcekse kendi gelsin. sakın giden taraf sen olma. özlesin biraz yokluğunu anlasın. bence mesaj olayında da napıyorsun aşkm vs. diyerek herşeyin düzeleceğini sandı yada senin blöf yaptığını düşündü. ters tepki gösterince de yanlışlıkla attım mesajı dedi. bekle canım eninde sonunda gelecek sevgilin. mesaj atarak adım atmasındanda belli bence. sabırlı ol inşallah yoluna girecek herşey.

Son düzenleme:
erkekler hep böyle zaten.. :113: sen tersleyince yanlış oldu demiş hemen. sen birini mi buldun deyince işine gelmiştir evet demiştir. takma kafana cnm seviyosa dayanamaz döner sen hiçbişi yapma. bekle sadece :34:

Askerde olanlar ve askerdn yeni gelenler o stresli günlerin etkisinden kurtulamaz.benim ilk ilişkimde buna benzer bişey oldu.diyecem şu sen hiçbişey yapma sadece sabırla bekle.

o şimdi stresli qünlerini unutmaya çalşıyodr canım takılma sen eqer seviyosa döner zaten senin yapcaqın sadece sabırla beklemek

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Bekliyorum zaten hiç bişey yapmıyorum :( Ama kendi kendiimi yiyip bitiriyorum şimdiden çok özledim ve o mesajlaşmamızdan sonra bir daha mesaj atmadı

Kızlar barıştık :))) Dün gece mesajlaştık seni çok özledim falan dedi bugün buluştuk konuştuk herşeyi çok mutluyum :)

çok sevindim canım umarım bi daha hiç ayrılmzsınız.Benimkide gidecek askere ama nasıl dayanıcam bilmiyorum oda değişir die korkuyorum ama son mesajını gördüm gerçekten çok sevindim:)))

askerden gelmeden once cok heyecanliymis gelince 180 ° donmus garip..
bence biri senin hakkinda yalan yanlis biseyler soymelis aklini karistirmis olmali..
dikkat et derim ben zaten barismissiniz ama
eger boyleyse mutlulugunuzu kiskanan birileri var demektir...

Back
X