- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Çok canım sıkılıyor ya anlatamam.Birşeyi alırken 50 defa düşünmem artık mesela.
Hayır çok da kötü değil canımı sıkan buAilesinin durumu cok mu kotu?
Degilse bir sey alirken 50 kere dusunmeyin. En pahalisini alin. Sizden kisip ailesine yollamasi yersiz. Ama cok ihtiyaclilarsa olabilir bence.
Yani kardesimin okula yol parasi zor cikisiyorsa evet ben de ne pahasina olursa olsun yollardim. Kredi karti vs odemek abarti ama.
Ya tıkanmaZsa.. milyarlarca borç var..Şimdi yapma etme desen sen kötü olursun
Eninde sonunda tıkanacak bi yerde
Sürekliliğinin olacağını sanmam
O kadar borç tıkayacak zaten o işiYa tıkanmaZsa.. milyarlarca borç var..
Çok canım sıkılıyor ya anlatamam.
Hayır çok da kötü değil canımı sıkan bu
Hep böyle devam eder sen çalışıyormusun ailesi ne iş yapıyor bir gelirleri var mıAma böyle mi çözmeliyim sorunu? Nereye kadar böyle devam eder?
Çalışıyorum aynı maaşı alıyoruz. Aileside çalışıyor.durumları bizden az daha kötü sadcee.okuyan kardeşine yollasın tamam da herkesin bişeyini ödemesinden nefret ettimHep böyle devam eder sen çalışıyormusun ailesi ne iş yapıyor bir gelirleri var mı
birsey alırken elli defa düşünüyorum
Sende ailene yolla şartlar eşitlensinÇalışıyorum aynı maaşı alıyoruz. Aileside çalışıyor.durumları bizden az daha kötü sadcee.okuyan kardeşine yollasın tamam da herkesin bişeyini ödemesinden nefret ettim
Dikkatimi çekti, Sen de herkese boşan diyorsun. Sence bu boşanılacak sebep mi?Bu durum hic degismeyecek yolun basindasiniz basinda bitirin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?