- 13 Haziran 2018
- 21
- 8
- 38
- Konu Sahibi Melek Em19
-
Acaba alışkanlık olmuş olabilir mi. Bu kadar az görüşüp iletişim de yoksa böyle sevmek zor sizin için. Belki de alıştınız hayatınızda birinin olmasına
Uzağı tercih etmesi düşündürdü beni.
Hani desem ki çalışıyor eyvallah ama tercihini sizden uzak yapması kötü.
Tutmuyor muydu puanı İstanbul’da?
Bir de akşamları konuşmuyor musunuz?
Uzağı tercih etmesinin sebebi ailesinden uzak olmak dükkan da oldukça yoruluyor bu yüzden şehir dışına gidiyor. Akşamları mesaj atıyorum yarım saat bilemedin 1 saat konuşuyor. Ben çalıştığım için erken kalkıyorum o geç kalkıyor.
Biraz kendinizi geri çekseniz?
Uzak ilişkiler her daim böyle kaderi malesef.
Çok seviyorsunuz anlıyorum ama malesef ilişkiler yakınken zor yönetiliyor uzak daha da zor.
"Kimse yedeğini bulmadığı sürece elindekine kötü davranmaz, eğer karşınızdaki sizi ertelemeye başladıysa artık sadece bir seçeneksinizdir. "
Bu sözün içinde bulunduğunuz duruma uyduğunu düşünüyorum.
Kendimi geri çektiğim zamanlar da oluyor bazen bir gün boyunca ne arıyorum ne mesaj atıyorum, ertesi gün kendimi tutamayıp arıyorum. Hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor
Bak kendın yazmıssın cevabını. Evlenıp ıkı gun sonra pısman olursun yogunluktan bebek bıle yapamıyoruz dıye bu genc yasta allah askına hayatına bak guzel kardesımherkes pembe gözlüklerini çıkarıp bak hayatına
Maalesef öyleÖyle mi
Adam yanıma bile gelmiyor ki, o kadar çok sıkıldım ki artık kendimi bir kutunun içerisinde sıkışmış gibi hissediyorum. Normal sevgilileri görünce artık bunalıma giriyorum hepsi yanyanaİlişkinizin heyecanı yok gibi geldi bana
Adam yanıma bile gelmiyor ki, o kadar çok sıkıldım ki artık kendimi bir kutunun içerisinde sıkışmış gibi hissediyorum. Normal sevgilileri görünce artık bunalıma giriyorum hepsi yanyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?