O kadar çaresiz hissediyorum ki..

Melek Em19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
21
8
38
Merhabalar,

Biliyorsunuz önceki konumdan sevgilimle 3. yılımıza giriyoruz. Onu çok seviyorum ancak ilişkimizin nereye gittiği o kadar çok belirsiz ki..

Öncelikle sevgilimin annesi babası ayrı ve kendisi genellikle babasının dükkanında(market) çalışıyor. O kadar çok çalışıyorki haftasonları istanbulda tatilde istanbulda benim yanıma gelmiyor 7/24 dükkanda hatta bazen 2 gün uyumadığı oluyor, işine laf etmiyorum artık babası hiç bir iş bilmiyor özür dilerim abisi tatillerde geziniyor her işi kendi yapıyor. Her neyse konuyu kısa tutuyorum. O Bursa da ve ben İstanbuldayım. Dükkanları da Levent tarafında geçen sene 2 yıllık üniversiteyi bitirdi geldi. Tekrar bu sene sınava girdi. Tekrar Bursa da okumaya karar verdi ve geri gitti.Bende artık üniversite okumaya karar verdim onu beklemek yerine sınava hazırlanıyorum. Ama inanın ki 2 ayda 3 ayda bir görüşüyoruz 3 yıldır. O kadar çok bunaldım kii..

Arıyorum açmıyor, açtığında ben seni 10 dk sonra arayacağım diyor 2 saat sonra aşkım diye mesaj atıyor. Onu o kadar çok seviyorum ki herkes pembe gözlüklerini çıkarıp bak hayatına diyor. Bu işin nereye gideceğini bilemiyorum. 2 sene daha okuyacak sonra askere gidecek belki... Tüm bu süreye tamam dedim zaten ama benle ilgilenmemesi beni benden alıyor. En azın yemek yedin mi, yattın mı, hasta mısın bilmek istiyorum. Kızınca da dükkan da telefonla konuşamıyorum babam kızıyor diyor. Bende böyle olmasını istemiyorum diyor. 5 saate bir mesaj attığı yetmiyor, her kavgamız da ben herşeyin farkındayım kendimi düzelteceğim, hiç bir şeyi hesapları kitapları kafam almıyor artık diyor.

Bende bunaldım artık, kendimi o kadar değersiz, o kadar bunalmış hissediyorum ki ayrılmak istiyormuyum onu da bilmiyorum, ona desem bana her zaman ki kavgalarımızda sunduğu bahaneleri sunacak bende haklısın hayatım deyip susacağım. Görüşleriniz bekliyorum, çıkmazdayım gibi birşey...

Sevgiler :)

Acaba alışkanlık olmuş olabilir mi. Bu kadar az görüşüp iletişim de yoksa böyle sevmek zor sizin için. Belki de alıştınız hayatınızda birinin olmasına

Acaba alışkanlık olmuş olabilir mi. Bu kadar az görüşüp iletişim de yoksa böyle sevmek zor sizin için. Belki de alıştınız hayatınızda birinin olmasına

Oldukça haklısınız, onsuz da nasıl olunur bilemiyorum

Siz 3 yılda bu kadar az görüşerek birbirinizi tanıyamamışsınızdır zaten. Böyle bir ilişkide ciddi adım atılsa ne olacak? Bu sefer siz evde o işte, yine görüşemeyeceksiniz. Sonra eşim benimle hiç ilgilenmiyor diye konu açarsınız.
Siz eğitiminize, kariyerinize odaklanın.

Uzağı tercih etmesi düşündürdü beni.
Hani desem ki çalışıyor eyvallah ama tercihini sizden uzak yapması kötü.
Tutmuyor muydu puanı İstanbul’da?
Bir de akşamları konuşmuyor musunuz?

Uzağı tercih etmesi düşündürdü beni.
Hani desem ki çalışıyor eyvallah ama tercihini sizden uzak yapması kötü.
Tutmuyor muydu puanı İstanbul’da?
Bir de akşamları konuşmuyor musunuz?

Uzağı tercih etmesinin sebebi ailesinden uzak olmak dükkan da oldukça yoruluyor bu yüzden şehir dışına gidiyor. Akşamları mesaj atıyorum yarım saat bilemedin 1 saat konuşuyor. Ben çalıştığım için erken kalkıyorum o geç kalkıyor.

Biraz kendinizi geri çekseniz?
Uzak ilişkiler her daim böyle kaderi malesef.
Çok seviyorsunuz anlıyorum ama malesef ilişkiler yakınken zor yönetiliyor uzak daha da zor.

Biraz kendinizi geri çekseniz?
Uzak ilişkiler her daim böyle kaderi malesef.
Çok seviyorsunuz anlıyorum ama malesef ilişkiler yakınken zor yönetiliyor uzak daha da zor.

Kendimi geri çektiğim zamanlar da oluyor bazen bir gün boyunca ne arıyorum ne mesaj atıyorum, ertesi gün kendimi tutamayıp arıyorum. Hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor

Öyle mi

herkes pembe gözlüklerini çıkarıp bak hayatına
Bak kendın yazmıssın cevabını. Evlenıp ıkı gun sonra pısman olursun yogunluktan bebek bıle yapamıyoruz dıye bu genc yasta allah askına hayatına bak guzel kardesım

İlişkinizin heyecanı yok gibi geldi bana
Adam yanıma bile gelmiyor ki, o kadar çok sıkıldım ki artık kendimi bir kutunun içerisinde sıkışmış gibi hissediyorum. Normal sevgilileri görünce artık bunalıma giriyorum hepsi yanyana

Adam yanıma bile gelmiyor ki, o kadar çok sıkıldım ki artık kendimi bir kutunun içerisinde sıkışmış gibi hissediyorum. Normal sevgilileri görünce artık bunalıma giriyorum hepsi yanyana

Çok sevseniz de ilişkiden gitme vaktiniz gelmiş.
Kimleri unutmadık ki.
Kaderinizde varsa elbet herşey yoluna girdiğinde tekrar başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…