O kadar çaresiz hissediyorum ki..

Oldukça haklısınız, onsuz da nasıl olunur bilemiyorum
Ben yanlış bir evlilik yaptım. Nişanlı iken ya da sevgili iken eşimin küçük hatalarını gördüm ama hep görmezden geldim. Kendimce onsuz yapamam başkası ile olmaz dedim hep. Uzun süre sonunda evlendik ve kabus bir evliliğin içindeyim. Boşanmak için uygun zamanı bekliyorum. Benim gibi olma. Şu an hep tolere ediyorsun belli ama sonra etmeyeceksin hatta etmek istemeyeceksin. Üstelik üniversite okursa emin ol orda bambaşka hayat kurup zaten senede 2 3 olan görüşmelerinizi belki 1 e indirecek belki ayrılacak. Kendi hayatını kur. Kendine yazık etme

çok özür dilerim ama başkası var gibi hissettim ben

Senle ilgilenmeyen adamin ilgilendigi baska birisi vardir canim uzme kendini kendine yol ciz

Kendimi geri çektiğim zamanlar da oluyor bazen bir gün boyunca ne arıyorum ne mesaj atıyorum, ertesi gün kendimi tutamayıp arıyorum. Hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor
Yuh bu bile ilişkinizin vehimiyetini ortaya koyuyor . olursa olur olmazsa olmaz kafasinda. Ve bu rahatlığı vermişsin. Gününü göster derim ama tabiki sen bilirsin

Aramak, sormak konusmak isteyen zaman yaratir eminim siz ayrilmak isteseniz tamam diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…