Hepsi üst üste geldi .ailem karalarima saygı duymadığı için kirginim onlara. Ve bir an önce karar vermem gerekiyordu arkadaşımı da bekletneye hakkım yoktu. Duygumuda cozumleyemiyirdum ayrıldım.ama kafamda bitirmeden ayrıldım. Aileme kasıtlı bir kuskunluk yok. Çok kirginim onlara o yüzden konuşmak gelmiyor içimden beni anlamadığı için
Hata üstüne hata yaptım. Ne arkadaşımla tekrar kinusabikirim tekrar onun hayatını girip tekrar üzmeye hakkım yok nede ailemi degistirebikirim. Sünger cekmem gerek belki de. Bir şeylerin arkasında duramadiysam da bunları hak ettim ben. Kocaman insanım insan nasıl anlamaz duygularını nasıl kafası karışır kendime çok kızıyorum. Sağolun yardimci oldugunuz için.
Rica ederim her insan hata yapar ama mutlaka bir çözümü vardır. Madem o arkadaşına geri dönemezsin o zaman
akışına bırak ama ailenle aranı düzeltirsen iyi olur aile sonuçta atsan atılmaz
Ona olan hislerin varsada ne ise yararki bundan snra? Ailen desteklemiyormus. Hem desteklese sana guvenemez o erkek artik. Sen ne istedgini bilmiyosunki.
Ona olan hislerin varsada ne ise yararki bundan snra? Ailen desteklemiyormus. Hem desteklese sana guvenemez o erkek artik. Sen ne istedgini bilmiyosunki.
Rica ederim her insan hata yapar ama mutlaka bir çözümü vardır. Madem o arkadaşına geri dönemezsin o zaman
akışına bırak ama ailenle aranı düzeltirsen iyi olur aile sonuçta atsan atılmaz