- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 40
- Konu Sahibi melisapapatya
-
sekerler siziiiii tesekkurnederimmmm :)ne mutlu seni güldürdüysem dur bir daha yapayım da iyice gül neşen yerine gelsin nede olsa depresyondasın sen
sekerler siziiiii tesekkurnederimmmm :)
Evet neden sasirdinizarkadaş bayan tabiki biri mi yardım ediyormuş o konuda özel olarak yani
Cok tatlisiniz kizlarÇok tatOTE="Nihkızlar st: 37856291, member: 195990"]pek anlatmıyor işte
biraz çekingen galiba
yüzeysel anlatıp derinsel anlamamızı bekliyor olmalı ama olmaz ki
Çok yaşa e mi.ne demek sen iste ben hep yapayım şeker
Evet neden sasirdinizsevgili arkadasim iyi niyetli bir arkadas bayan tabiki bu arafa telefondan yaziyorim hem yanlis hem de gec oluyor sizde biyle vi sorun var mi
erkek üye alarmı diye kibledim sizi üzgünüm[KiB lemek TE="Nihil, post: 37856680, member: 195990"]Cok tatlisiniz kizlarkeske yuzyuze olsak da dertlessek cok yalnizim istanbul da
erkek üye alarmı diye kibledim sizi üzgünüm[KiB lemek TE="Nihil, post: 37856680, member: 195990"]Cok tatlisiniz kizlarkeske yuzyuze olsak da dertlessek cok yalnizim istanbul da
Kib byy derlerya ona benzer bişiyKiB ne yaa engellediniz mi
Nihilşst: 37856180 .!.:eee siz daha cumartesi günü üye olmuşsunuz
orgazm olamadığınızı söyleyecek kadar ne ara kiminle samimi oldunuz
fake üye kol geziyor dikkat edin yapmayın böyle şeyler
orgazm olamamak gibi birşey yineKiB ne yaa engellediniz mi
KiB ne yaa engellediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?