- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 40
- Konu Sahibi melisapapatya
-
işte bunlar hep kazenin işleriKızları sevmek.erkek mi olunuyor hemen ne kadar kotu düşünüyorsunuzhem.erkek olup da burda boyle kkonuşmakne ssaçma
Kızları sevmek.erkek mi olunuyor hemen ne kadar kotu düşünüyorsunuzhem.erkek olup da burda boyle kkonuşmakne ssaçma
Ne dicem yaa kac defa sordumNihilkaç defa ost: 37856808 .!.:orgazm olamamak gibi birşey yine
yazabiliyorken yazamaz oluyorsun birden
Ne dicem yaa kac defa sordumTelefondan yazan var mi ben esim gormesin diye laptoptan yazmiuorim olur ya den k gelir bisi azicik ozelimi olsun canimmm Bi prohram mi indirmem lazim ??? Telwfondan rahat yazmak icin
Tisikur ederimyok kızları sevdiğinden değil cinselliği sevdiğinden erkek oluyorsun buralarda genelde
ben inanıyorum sen çok şeker bir kızsın şekerpare gibin
Tisikur ederimEvet kizim ama cinselligi de seviyorim ne yani sanki si sevmiyosunuz Hem ben evliyim yeni evli o yuzden cok bahsediyorim hem de zaten vajinusmusu yeni asmis birisi olaraktan aaaa Hem de cok aciksozluyumdurrrrr daha dogrusu ici disi birrrrr
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaaÇevrimdışı su emis1990, post: 37856972, member: 392825"]onuda iyi niyetli bayan arkadaşına soraydın ya o bilirdi
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaaÇevrimdışı su emis1990, post: 37856972, member: 392825"]onuda iyi niyetli bayan arkadaşına soraydın ya o bilirdi
vampirlerin dişleri uzadı bööle bööle olduHaydaa noluo gece gece yine yaa
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaa
nereden eminsin bu kadar iyi niyetli ve bayan olduğuna ??şeker kız[/ QUOTE] cunku once insanlarra guvenmeyi seciyorum fesat ve paronoyak olmayi degil bunzamana kadar da basima bise gelmedi sukur siz de bira oyle olun bence...
Bi kotulugunu
Kim bu arkadas madem yazdin boyle birisi varmis soyle bizde bilelim
Belki bizimde ona soracaklarımız vardır
bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu devirde.
Yeni evlimi ?Tisikur ederimEvet kizim ama cinselligi de seviyorim ne yani sanki si sevmiyosunuz Hem ben evliyim yeni evli o yuzden cok bahsediyorim hem de zaten vajinusmusu yeni asmis birisi olaraktan aaaa Hem de cok aciksozluyumdurrrrr daha dogrusu ici disi birrrrr
theöpost: .!.:Kim bu arkadas madem yazdin boyle birisi varmis soyle bizde bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?