o kadar hicbirsey yapmayasim var ki... :(

[Ve yenen E="themis1990, post: zevkinvvardı dedim0, member: 392825"]yok kız ağlama korkulacak birşey değil.[/QUOTE]
He temem o zaman ayy surda bi zevkim vardi dedim iki laf ediyoduk dedim noluyo

Kızları sevmek.erkek mi olunuyor hemen ne kadar kotu düşünüyorsunuzhem.erkek olup da burda boyle kkonuşmakne ssaçma

yok kızları sevdiğinden değil cinselliği sevdiğinden erkek oluyorsun buralarda genelde

ben inanıyorum sen çok şeker bir kızsın şekerpare gibin

Nihilkaç defa ost: 37856808 .!.:
orgazm olamamak gibi birşey yine
yazabiliyorken yazamaz oluyorsun birden
Ne dicem yaa kac defa sordum Telefondan yazan var mi ben esim gormesin diye laptoptan yazmiuorim olur ya den k gelir bisi azicik ozelimi olsun canimmmBi prohram mi indirmem lazim ??? Telwfondan rahat yazmak icin

yok kızları sevdiğinden değil cinselliği sevdiğinden erkek oluyorsun buralarda genelde

ben inanıyorum sen çok şeker bir kızsın şekerpare gibin
Tisikur ederim Evet kizim ama cinselligi de seviyorim ne yani sanki si sevmiyosunuz Hem ben evliyim yeni evli o yuzden cok bahsediyorim hem de zaten vajinusmusu yeni asmis birisi olaraktan aaaaHem de cok aciksozluyumdurrrrr daha dogrusu ici disi birrrrr

Çevrimdışı su emis1990, post: 37856972, member: 392825"]onuda iyi niyetli bayan arkadaşına soraydın ya o bilirdi[/QUOTE]
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaa

ağzımdan laf alamazsın benim ağzım mühürlüdür bu konularda namahrem var

Çevrimdışı su emis1990, post: 37856972, member: 392825"]onuda iyi niyetli bayan arkadaşına soraydın ya o bilirdi
Cevrimdisi su an sanirsammmmm aaa paronayak misiniz yaaa aaaaaa[/QUOTE]

paronayak değil manyağız biz senin gibi şeker birine kondurduğumuz şeylere bak utandım şuan

[QUkötülüğünü gormesimzeld, post: 37856926, member: 626954"]Ya kızlar çok tatlisiniz gelin hele bi opem sizi melisapapatya sen değilsin çünkü ta Aaa askolsun

Yeni evlimi ?
''1 yıl olucak hiç orgazm olamadım'' konunuzda 1 yıllık evliyim demiştiniz ama karar verin

Hayır tamam tabiki de ayıp oluremis1allahım nerden de nst: 37857083, member: 392825"]Kim bu arkadas madem yazdin boyle birisi varmis soyle bizde bilelim[/QUOTE]

Belki bizimde ona soracaklarımız vardır

bilmemek değil öğrenmemek ayıp bu devirde.[/QUOTE]
Hayir yaMam tabiki de ayip olur ayy allahim nerden nerdne de bahsettimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…