cok kotu donemlerden gectik annesi aileme.karsi.cephe aldi.bana karsi .dengesiz davrandi bi oyle.bi boyle anlamadim artik. su son zamanlarda yine.tatsi.seyler.yasandi.ama.biz iyiydik.. yavas yavas normallesiyordukİliskiniz resmiyete dokulecek ama siz sizden kacmak icin bes liraya temin edilecek bir sarj aletini almadigini kendininkini de bulmadigini soyleyecek kadar sizden kacmaya calisan bir adama kiriliyor, aranizdaki sorunu sadece kirilganliginizi ifade etmekle cozebileceginizi saniyorsunuz.
Sizin ozledim vs diyerek ondan bir adim gelip gelmeyecegini gozlemlemek icin tanima adamasinda olmaniz gerekiyordu.
Oysa siz oralari gecmissiniz de bu adamla evleneceksiniz, neden lise asiklari gibi ustu kapali konusuyorsunuz?
Acik acik ne oluyor diye sormanizin vakti gelip gecmemis mi?
Adam sizinle evleneceginin farkinda degil.
Siz tehlikenin farkinda misiniz?
sanırım sizden soğumuş
acaba çok prıblemli bir nişanlılıkmı geçiriyorsunuz?
hani bunalımda falanmı
bunalimda olabilir.bende cok iyi degilim.cunku bazi.insanlar.kptu olabilir ama bi siniri vardir.mesela.en azindan.ayip olur.diye.dusunur.ama.annesinde oyle bi kavram yok oglum.evlenmesinde kime.rezil oluyosa olsunlar modunda elinden geleni ardina.koymadi.canım eskisi gibi olmuyor malesef üzgünüm ama şarj bahane..
ah bu erkekler niye böyle zaten bugün hayata küsüm sanada üzüldüm bak
*bekarlara tavsiyem evlenmeyiiiiin.
Bu ara ne kadar pişman nişanlılık süreci konusu açılıyor farkında mısınız? Kimse yaşasın oley, nişanlıyım demiyor. Dikkatimi çekti, nişanlıların hepsi mutsuz.
Her neyse, gelelim konuya, o şarj aleti çok güçlü bir sinyal gönderiyor size bence konu sahibi. 5 tllik bir şarj aleti alınmaz değil, adam artık önemsemiyor, iletişimde olup olmaması hiç dert değil sizinle.
Benim bildiğim nişanlılar, birbirleriyle alakadar olurlar, görüşmek için can atarlar. Evlilik öncesi, emin olma dönemidir yani. Buradan bakarsak konuya, bence evlenmeyin.
Iphone kullanıyorum bunu söylememin sebebi sanırım şu an orjinal şarj makinesi olarak gereksiz pahalı olan bir bu marka var. Orijinali bozuldu ve yan sanayi kullanıyorum. Kullanıyorum çünkü konuşmam "istediğim" bir erkek arkadaşım var. Yani anlayacağın nişanlın bu bahaneleri bir kenara bıraksın.hayir nefret ediyolar artik.birbirlerinden.aileme.karsi okadar fazla sey yapildi ki bana sanki.kizimizi.zorla veriyoruz gibi hissediyoruz bile.dediler :-(
sarj aleti orjinal olmasi gerekiyo orjinal.olmayani telefonu gormuyo o da biraz pqhaliymis sanirim ama.kac kere soyledim.ariyorum bi isim olsa konusmam.gerekse ulasamiyorum dedim
tesekkur.ederim :-( ama artik.cok ec aileler araya girdi bir kere ve biz hic firsat bulamadik birsey yasamaya surekli.puruzleri.duzeltmeye calismaktan ustunu kapatmaktan o kadar yorgunum ki
birbirimizden uzaklastik.bayagidir.konusmalarimi.azaldi
birara iletisim kurabilmek.icin sadece kavga etmem ayrilmam gerekiodu.ancak o zamn konusup ayrilmayacagni soluyodu baska iletisim yoktu smdi daha iyiydi.diye dusunuyodum ama.dgilmis
evet tuhaf biri. telefon acik oldugunda ariyo aklina eserse.onlara da cok.kizgin ve kirgin bu olqylardan dolayi.onceden de pek hesap vermezdi zaten.ama.bana karsi boyle degildi.boyle kayitsiz.kalmazdihadi seni gectim. ailesidemi aramıyor. acil bişey oldugunda nasıl ulaşılıyorki.
cok tuhaf
Şimdi kocaman bir kutuda kırmızı kurdaleli bir hediye paketi yap buna, içine de şarj aletini koy, kargola.
Sonra da bir 10 gün senin telefonun kapalı olsun ama.
bunu bana diyen kacinci.kisisiniz.bilmiyorum. defalarca denedim ama.yapamadimAt nişanı gitsin. Böyle kızlar görüyorum senin gibi forumda. Üzülüyorum. Yazık ediyorsunuz kendinize.
yapmaz demek yanlis ama.sartlar olgunlasmis degil diyelim.maddi.manevi boyle bir.ise kalkisacak.gucu yok suan.Bi sarj aleti kac para ki almayacak? Onun baska bir telefonu vardir onu kullaniyodur, aldatma sinyalleri aldim
o da oyleydi eskiden askere.gitti.gunde.iki uc kere arardi. bir gun aramadi onda da odum.kopmustu.beni.merakta birakmazdi bisey.oldu.kesin.diye.dusunmustum. guzel telaslarmis megerSizden kaçıyor bence benimki sarjini unutmustu oteldede uygun yokmus gece gece sarj aramaya cikmis ve bulmusta sonra iletisime gecebildik yani 3 aydir sarj almiyorsa artik pek umurunda degilsiniz adamin bence evlilik isini gozden gecirin dahada mutsuz olmayin
Ne tür ailesel sorunlarınız var bilemiyorum fakat aileyi olabildiğince bu tür konularda saf dışı bırakmak bir ilişkinin devamlılığı için en önemli unsur diye düşünüyorum ve üzülerek belirtiyorum ki bu açıkladığın ilişki sanki evliliğinin bilmem kaçıncı yılında birbirinden soğumuş insanları okuyormuşum hissi yarattı bende ki daha taptaze nişanlı insanlarsınız siz.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım...
almayi.dusunmuyorum canim cunku.bu.olay artik.benim takibe.aldigim.bir.durum haline geldi.napacak.diye dunde en.son bu numaradan ulasirsin.ddiginde. artik bu olayi czsen iyi olur.diye iyilkle.son.kez uyardimbir şarj aleti alıp hediye edin bakalım sonra bahanesi kalacak mı
bana telefona başka hat takıyor gibi geliyor. ya sizden uzak kalmak istiyor biraz ya da başka biri var gibi. şarj falan hiç akla uygun değil. telefonsuz durduğuna asla inanmıyorum
yok bariz telefonsuz duruyor. yanimda oldugu zamanlarda da boyle oldugu icin eminim.bi bosvermislik var sadece.baska biri ihtimali.olabilirdi belki sartlar elverseydi.o kadar sorunun.kavganin gurultunun icinde.kalmak.yerine baska birine siginabilirdi.ama kaakter olarak allengirli islerle ugrasabilecek bi yapisi yoktur. benimde.ayni sekilde. birbirimizi sikmayiz kurcalamayiz.cok fazla.telefonu elimdedir istedigimde.istedgm.gibi bakabilme firsatim vardr.internet gecmisine kadar bakmistim yani.ha yapmaz mi herkes gibi yapabilir.ama.suan ihtimal.yokbana telefona başka hat takıyor gibi geliyor. ya sizden uzak kalmak istiyor biraz ya da başka biri var gibi. şarj falan hiç akla uygun değil. telefonsuz durduğuna asla inanmıyorum
yolun basındasın bırak gitsin şimdiden böyleyse ileride neler yaparlar sana
Sizden soğumuş ve istemiyor...
İlla yüzüğü atmasi seni istemiyorum demesi gerekmez anlamak için.
telefonu.iphone degl tablet gibi bisey sacma sapan bi buyuklugu var. ama sarj.olmuyor cunku.telefonlarimiz aayni marka ama.ben sarj.aletim.olmadi onunkine. sorun yalan.soylemesi.degil.sarj. olmadigni biliyorum bn.o.telefonun ama.bn.bu durumdan bukadar rahatsizken kendisinede belirtmisken hala cozum.uretmemesi beni umutsuzluga.itiyor artik.bu.vurrumduymazlik.onemsememelizlik beni olduruyor yavas yavasIphone kullanıyorum bunu söylememin sebebi sanırım şu an orjinal şarj makinesi olarak gereksiz pahalı olan bir bu marka var. Orijinali bozuldu ve yan sanayi kullanıyorum. Kullanıyorum çünkü konuşmam "istediğim" bir erkek arkadaşım var. Yani anlayacağın nişanlın bu bahaneleri bir kenara bıraksın.
zor beo zaman canım arkadaşım yol ver gitsin bak ilerde daha büyük problemler olabilir
kendini hiç riske atma
erkekler işte geneli böyle... benim ki de aynı istemiyorsan hayatından çıkayım diyorum hayır seni seviyorum diyor.. neden böylesin dediğimde de ilişkiler zaten hep böyledir ilk gün ki gibi olmaz cevabını alıyorum...ne yazıkki insanı değersiz hissettiriyor daha evli bile değilken böyleyiz evlendiğimizde ne hale gelirler düşünmek bile istemiyorum sanırım en iyisi çok geç olmadan yolları ayırmak...
yaslanmis gibiyiz o kadar yorulduk ki beraber olabilelim diye ama yiprandik.beni anlamiyor. birsey soledigimde uzuldugumde zaten yeterince buyuk.sorunlarimiz var diye.diye.hersey icime.dert oluyo. sorumsuz.sorumsuz davraniyo dayanamiyorum artikerkekler işte geneli böyle... benim ki de aynı istemiyorsan hayatından çıkayım diyorum hayır seni seviyorum diyor.. neden böylesin dediğimde de ilişkiler zaten hep böyledir ilk gün ki gibi olmaz cevabını alıyorum...ne yazıkki insanı değersiz hissettiriyor daha evli bile değilken böyleyiz evlendiğimizde ne hale gelirler düşünmek bile istemiyorum sanırım en iyisi çok geç olmadan yolları ayırmak...
maddi.durumunun.duzelmesini.bekliyorum.suan.keske beklemek.zorunda.olmasaydim.seviyosan nişanlılığı uzatma evlen biran önce geçer bu durum
inanin insanlarla.dertlestikce nasil bir insanla.karsi.karsiya oldugumun farkina variyorum.yaptiklarini.anlatiyorum insanlarin gozleri aciliyo nasil.bi insan kendi oz cpcuguna bunu diyebilir boyle.dqvrqnabilir.gozu donmis kendi cocuguna.boyle.yapqn sana.ne.yapmaz.diyolar. ama.bi sekilde.ulasamadi amacina bilmiyorum kaderimdemi var nasil.oluyo.anlamiuorum ben en.ufak bir.pruzde ceker giderdim.kimseye eyvallahim yoktu onunla.boyle olmadi.cunku hayqtimda ilk.defa.mucadele etmeyi ogrendim en.kotu seylerolurken.bile yerimde oylece durqbilmeyi katlanmqnin tahammulun sabrimin.sinirinin.ne.oldugunu ogrendim.bende evrim gecirdim bu.iliskiyleKeşke hiç yıpranmış olmasanız.Gencecik insanların sevgilerine, mutluluklarına insanlar nasıl mani olmaya çalışabilir anlamıyorum ki mutluluğuna engel olmaya çalıştığın kişi canın,kanın,çocuğun..
Nişanlını gözlemlemeye al derim ben.Hemen kestirip atman hem yaptıktan sonra pişman olacağın bir şey hem de zaten gönül izin vermez..
inanin insanlarla.dertlestikce nasil bir insanla.karsi.karsiya oldugumun farkina variyorum.yaptiklarini.anlatiyorum insanlarin gozleri aciliyo nasil.bi insan kendi oz cpcuguna bunu diyebilir boyle.dqvrqnabilir.gozu donmis kendi cocuguna.boyle.yapqn sana.ne.yapmaz.diyolar. ama.bi sekilde.ulasamadi amacina bilmiyorum kaderimdemi var nasil.oluyo.anlamiuorum ben en.ufak bir.pruzde ceker giderdim.kimseye eyvallahim yoktu onunla.boyle olmadi.cunku hayqtimda ilk.defa.mucadele etmeyi ogrendim en.kotu seylerolurken.bile yerimde oylece durqbilmeyi katlanmqnin tahammulun sabrimin.sinirinin.ne.oldugunu ogrendim.bende evrim gecirdim bu.iliskiyle
birakmal.cok.zor suan.cunku suan sessiz sessiz bisey yapmayarak.ugrasiyolar.hocbir.yardimda.bulunmayarak vazgecrmeye calisiyolar.onceden olay.cikariolardi.oyleyken bile bitiremedik suan bitirmek bisey yokken havlu atmak.gibi..
sadece biraz sorumluluk.istiyorum ya madem.yaninda.tutuyosun.bana karsi.sorumluluklarin.var
bunu.ona nasil.anlaticam bilmiyorum
hep böylemiydi ? sonradan mı böyle oldu? eğer hep böyleyse bişey diyemicem ama sonradan olduysa beni eşimde evlilik psikolojisine girmişti.düzelir inşneresinden tutsam elimde kalan bi iliskinin son demlerini mi yasiyorum bilmiyorum. ama artik icimde kirilmayan bir parcam kalmadi.. sekiz aydir nisanliyim ama hic nisanli.gibi hissedemedim. ailelerin arasinda ordan oraya savrulduk.bir.turlu duzelmedi hicbirsey.
sesimi duymadan ise baslamayan bi hafta gormese nerde olursam olayim cikip gelen adam bu savrulmalarin arasinda gunde bir kere bazen de hic aramamaya basladi. etrafimdaki insanlar bile farkinda.o saat basi arayan adam yok artik.
telefonunun sarj aleti yok uc aydir.ordan burdan bulup taktiginda aciyor telefonu iletisim kuruyor.ya da yanindakilerden ariyo bu numaradan ararsin bisey olursa diyerkk. illa.bisey olmasi gerekmiyoki ihtiyacim var konusmaya. en cok.ben yiprandim.cunku birtek onum yanimda olmasina ihtiyacim var
dun msj attim kendisine iki gun sonra gelebilirim diye.seni de ozledim yazdim.telefonu kapaliydi ama yine de acinca gorur dedim. sabah acti gordu. isten aradi. geliyimmi sence dedim.banane sen bilirsin dedi. sonra da yanlis anladigimi ne zaman.gelcegimi bnm.karar vercegimi ima ettigini.soyledi
keske hersey eskisi.gibi.olabilseydi
banane sen bilirsin mi vay öküz vay(takılma nişanlılık stresi ve rahatlığı bu çoğumuzun eşinin sevgilisinin nişanlısın içine böyle hafiften olmadı ağırından kaçan bir masiflik (yontulmamış ham odun) var.neresinden tutsam elimde kalan bi iliskinin son demlerini mi yasiyorum bilmiyorum. ama artik icimde kirilmayan bir parcam kalmadi.. sekiz aydir nisanliyim ama hic nisanli.gibi hissedemedim. ailelerin arasinda ordan oraya savrulduk.bir.turlu duzelmedi hicbirsey.
sesimi duymadan ise baslamayan bi hafta gormese nerde olursam olayim cikip gelen adam bu savrulmalarin arasinda gunde bir kere bazen de hic aramamaya basladi. etrafimdaki insanlar bile farkinda.o saat basi arayan adam yok artik.
telefonunun sarj aleti yok uc aydir.ordan burdan bulup taktiginda aciyor telefonu iletisim kuruyor.ya da yanindakilerden ariyo bu numaradan ararsin bisey olursa diyerkk. illa.bisey olmasi gerekmiyoki ihtiyacim var konusmaya. en cok.ben yiprandim.cunku birtek onum yanimda olmasina ihtiyacim var
dun msj attim kendisine iki gun sonra gelebilirim diye.seni de ozledim yazdim.telefonu kapaliydi ama yine de acinca gorur dedim. sabah acti gordu. isten aradi. geliyimmi sence dedim.banane sen bilirsin dedi. sonra da yanlis anladigimi ne zaman.gelcegimi bnm.karar vercegimi ima ettigini.soyledi
keske hersey eskisi.gibi.olabilseydi
K?bkma canım ama bunu sana diyen kaçıncı kişiysemevet tuhaf biri. telefon acik oldugunda ariyo aklina eserse.onlara da cok.kizgin ve kirgin bu olqylardan dolayi.onceden de pek hesap vermezdi zaten.ama.bana karsi boyle degildi.boyle kayitsiz.kalmazdi
misilleme diyosunuz yani, almak istemiyorum acikcasi.bennbaska bir sehirdeyim suan ve bu sorunu aylardir cok.sancili.bi.sekilde dile.gtirdim defalarca. biraz sorumluluk.sahibi olup.kendi.isini.kendi.halletmeli diye dusunuyorum bilmiyorum.yanlismiyim
bunu bana diyen kacinci.kisisiniz.bilmiyorum. defalarca denedim ama.yapamadim
bir daha bir.insana.bukadar.guvenmem.mumkun olmayacak
hayatimda.guven duyqbildigim tek insandi. bir yere.gittiimde acaba arkamdan ne.film.cevircek diye dusunmeden kafam.rahat istedgm.yere.gidebilecek.bi guven.kolay.duyulmuyor
yapmaz demek yanlis ama.sartlar olgunlasmis degil diyelim.maddi.manevi boyle bir.ise kalkisacak.gucu yok suan.
o da oyleydi eskiden askere.gitti.gunde.iki uc kere arardi. bir gun aramadi onda da odum.kopmustu.beni.merakta birakmazdi bisey.oldu.kesin.diye.dusunmustum. guzel telaslarmis meger
ikimizde cok.yiprandik. yani.bizi.oyle bir.hale.getrdi ki.annesi baska.birileri olsa birakirdi. kimse katlanamaz o yapilanlara.benim.yerimde.baskasi.olsa durmaz.onun.yerinde baskasi.olsa ailesine.yenik.duserdi.bir yerde.ama.olmadi birakmadi.hic. birakmadi yaninda tuttu ama.onunda hali.kalmadi demkki.benimle.yuruyecek
almayi.dusunmuyorum canim cunku.bu.olay artik.benim takibe.aldigim.bir.durum haline geldi.napacak.diye dunde en.son bu numaradan ulasirsin.ddiginde. artik bu olayi czsen iyi olur.diye iyilkle.son.kez uyardim
Kusura bakma da canım bunu sana diyen kaçıncı kişiysem yarın evlenip mutsuz olunca kendi düşen ağlamaz dnilir snin için. Göz göre göre ateeş giditosun. Güle güle.evet tuhaf biri. telefon acik oldugunda ariyo aklina eserse.onlara da cok.kizgin ve kirgin bu olqylardan dolayi.onceden de pek hesap vermezdi zaten.ama.bana karsi boyle degildi.boyle kayitsiz.kalmazdi
misilleme diyosunuz yani, almak istemiyorum acikcasi.bennbaska bir sehirdeyim suan ve bu sorunu aylardir cok.sancili.bi.sekilde dile.gtirdim defalarca. biraz sorumluluk.sahibi olup.kendi.isini.kendi.halletmeli diye dusunuyorum bilmiyorum.yanlismiyim
bunu bana diyen kacinci.kisisiniz.bilmiyorum. defalarca denedim ama.yapamadim
bir daha bir.insana.bukadar.guvenmem.mumkun olmayacak
hayatimda.guven duyqbildigim tek insandi. bir yere.gittiimde acaba arkamdan ne.film.cevircek diye dusunmeden kafam.rahat istedgm.yere.gidebilecek.bi guven.kolay.duyulmuyor
yapmaz demek yanlis ama.sartlar olgunlasmis degil diyelim.maddi.manevi boyle bir.ise kalkisacak.gucu yok suan.
o da oyleydi eskiden askere.gitti.gunde.iki uc kere arardi. bir gun aramadi onda da odum.kopmustu.beni.merakta birakmazdi bisey.oldu.kesin.diye.dusunmustum. guzel telaslarmis meger
ikimizde cok.yiprandik. yani.bizi.oyle bir.hale.getrdi ki.annesi baska.birileri olsa birakirdi. kimse katlanamaz o yapilanlara.benim.yerimde.baskasi.olsa durmaz.onun.yerinde baskasi.olsa ailesine.yenik.duserdi.bir yerde.ama.olmadi birakmadi.hic. birakmadi yaninda tuttu ama.onunda hali.kalmadi demkki.benimle.yuruyecek
almayi.dusunmuyorum canim cunku.bu.olay artik.benim takibe.aldigim.bir.durum haline geldi.napacak.diye dunde en.son bu numaradan ulasirsin.ddiginde. artik bu olayi czsen iyi olur.diye iyilkle.son.kez uyardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?