neresinden tutsam elimde kalan bi iliskinin son demlerini mi yasiyorum bilmiyorum. ama artik icimde kirilmayan bir parcam kalmadi.. sekiz aydir nisanliyim ama hic nisanli.gibi hissedemedim. ailelerin arasinda ordan oraya savrulduk.bir.turlu duzelmedi hicbirsey.
sesimi duymadan ise baslamayan bi hafta gormese nerde olursam olayim cikip gelen adam bu savrulmalarin arasinda gunde bir kere bazen de hic aramamaya basladi. etrafimdaki insanlar bile farkinda.o saat basi arayan adam yok artik.
telefonunun sarj aleti yok uc aydir.ordan burdan bulup taktiginda aciyor telefonu iletisim kuruyor.ya da yanindakilerden ariyo bu numaradan ararsin bisey olursa diyerkk. illa.bisey olmasi gerekmiyoki ihtiyacim var konusmaya. en cok.ben yiprandim.cunku birtek onum yanimda olmasina ihtiyacim var
dun msj attim kendisine iki gun sonra gelebilirim diye.seni de ozledim yazdim.telefonu kapaliydi ama yine de acinca gorur dedim. sabah acti gordu. isten aradi. geliyimmi sence dedim.banane sen bilirsin dedi. sonra da yanlis anladigimi ne zaman.gelcegimi bnm.karar vercegimi ima ettigini.soyledi
keske hersey eskisi.gibi.olabilseydi
Kızlar kendisiyle görüşmedim. Buluşalım dedi kabul etmedim.aradi almadım. Mesajla kendini anlatmış sayfalar dolusu mesajlar.bu aile meselelerinden dolayi çok değiştiğini işyerinde zaten huzur olmadığını.ailesinden yaptıklarından dolayi soğudugunu falan yazmış.. banane derken asla anladigim gibi bir şeyi kastetmedigini o anda isteymişte ben de gelsem mi diyince ben zaten gelicem şimdi sen istersen gel istersen gelme sen bilirsin ben her türlü geleceğim zaten manasinda söylemiş. Buarada telefonunun sorununu çözmüş sanırım. Hiç sormadım ama telefon hep açık artık. Eskisi gibi isteyken ariyo birkaç defa işten çıkınca arıyor yine. Biraz düzelme var eskisi gibi oluyoruz gibi.
Ama yine de o banane lafını unutmam inanılmaz kırıldım. Her nekadar o manada söylemedim dese de başka bi şekilde ifade edebilirdi. Banane diyebilmek karşındaki insanı birşeye saymadigini gösterir neticede.baska biri olsaydı ona banane diyemezdi. Bunu bilmek çok can yaksa da unutmuş gibi yapıyorum işte. Bu da bizim silahımiz sanırım yarın başka bir odunluk yaptığında bu lafi da yeniden gundeme getirecegimi biliyorum çünkü. .
Neyse şimdilik biz iyiyiz ama aileler hala ayni sorunlu. Gelişmeleri haber vereyim dedim. Yorum ve tavsiyede bulunan herkese sonsuz teşekkürler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?