o kadar kirginim ki :-(

O son cumle iste "keske hersey eskisi gibi olabilseydi"...
Tamda bu noktadayim iste..
Ve ben sinirleniyorum boyle durumlarda ve sinirim artmaya devam ediyor ve tepem atiyor ve biliyorum beni anca cinnet paklar
 
siz ayrılmazsanız o ayrılacak gibi görünüyor. bahaneler başlamış, söylüyorsunuz düzeltmiyor.
iletişim kurmak istese, böyle mi yapar.
ilerde emeğinize daha çok acırsınız.
 

uygun bir gün kararlaştirip bir an önce buluşun. buluşmaya giderkende onun telefonunun desteklediği bir şarj aleti götürün yaninizda.hatta şarj aletini hediye paketi yapip içinede okkali bir not birakin.bu arada güzel bir yerde buluşun ferah bir mekan olsun. açık hava falan.. çok dolduğunuzu artık bişeylerin konuşulması gerektiğini vurgulayın.ve içinizde ne var ne yok dökün ortaya.hatta ve hatta buluşmadan evvel ona bir mektup yazin.yine duygularınızı anlatan, onun önceden üstünüze titrediğini belirten ama şimdi çok uzak kalan hal ve hareketlerini,ona ihtyacınızın olduğunuzu vurgulayin.mektubun en sonunada belki buluştugumuzda derdimi anlatamam diye bu mektubu yazdım diyerek sonlandırırsınız mektubu. buluşmaya giderkende çantanizda götürün.görüşmeniz bittiğinde şarj aletinin bulunduğu hediye paketi ile mektubu verirsiniz.bunlarda sana ait deyip ufak bir kirik tebessümle ordan ayrilirsiniz..eve vardiğinizda yada yolda telefnlara bakmayın msjlara cvp vermeyin.aramayın.size bir müddet ulaşamasın.sizi ne kadar merak eder orasınıda ona birakin.bırakin ki ne yapacak kendiniz görün.. bu dediklerim ne kadar işe yarar bilmem tabi..ama aklimada başka bişey gelmedi. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
 
yuvayı dişi kuş yapar. bu druumu düzeltmek senin elinde, artık kavga yapmayın bağırıp çağırmayın birbirinize. aileleri karıştırmayın en azından bu saatten sonra. hakkında hayırlısı olsun
 
şarj aleti de ne kadar pahalı olabilir ki sen al ona arkadaşların dediği gibi bi hediye paketi. 100 - 200 tl olsun en fazla. ne kadar olabilir. sevgini göster, durumu düzelt bence bazı şeyler kolay kaybedilirama zor kazanılır
 
Kızlar kendisiyle görüşmedim. Buluşalım dedi kabul etmedim.aradi almadım. Mesajla kendini anlatmış sayfalar dolusu mesajlar.bu aile meselelerinden dolayi çok değiştiğini işyerinde zaten huzur olmadığını.ailesinden yaptıklarından dolayi soğudugunu falan yazmış.. banane derken asla anladigim gibi bir şeyi kastetmedigini o anda isteymişte ben de gelsem mi diyince ben zaten gelicem şimdi sen istersen gel istersen gelme sen bilirsin ben her türlü geleceğim zaten manasinda söylemiş. Buarada telefonunun sorununu çözmüş sanırım. Hiç sormadım ama telefon hep açık artık. Eskisi gibi isteyken ariyo birkaç defa işten çıkınca arıyor yine. Biraz düzelme var eskisi gibi oluyoruz gibi.
Ama yine de o banane lafını unutmam inanılmaz kırıldım. Her nekadar o manada söylemedim dese de başka bi şekilde ifade edebilirdi. Banane diyebilmek karşındaki insanı birşeye saymadigini gösterir neticede.baska biri olsaydı ona banane diyemezdi. Bunu bilmek çok can yaksa da unutmuş gibi yapıyorum işte. Bu da bizim silahımiz sanırım yarın başka bir odunluk yaptığında bu lafi da yeniden gundeme getirecegimi biliyorum çünkü. .


Neyse şimdilik biz iyiyiz ama aileler hala ayni sorunlu. Gelişmeleri haber vereyim dedim. Yorum ve tavsiyede bulunan herkese sonsuz teşekkürler. ..
 

Üzgünüm ama kendinizi kandırıyorsunuz. Mektupla haberleşilen çağlardaki gibi bir nişanlılık yaşıyorsunuz. Eğer ki siz o şarj aleti döneminde söylediklerini (yok şarj aleti orjinal olmalı, yok bilmemne) yuttuysanız gerçekten çok iyi niyetlisiniz. Ama bu kadar iyi niyet iyi bir şey değil. Hatta saflık ile arasında çok ince bir çizgi var. Sene 2014, teknoloji çağında bir insan bir insanla iletişim kurmak isterse elinde o an hiç bir şey olmasın iletişim kuracak bir şey bulması 10 dakikasını alır.

Siz artık lisede değilsiniz, çocuk değilsiniz. Hayatınızda önemli bir adım atıyorsunuz. Bir yetişkinsiniz, bir bireysiniz. Azıcık gözünüz açık olmalı, bu kadar rüzgar nereye savurursa oraya giderim şeklinde hareket etmemelisiniz. Bir silkelenin kendinize gelin. Saçma sözlere kanıp durmayın. Azıcık gözünüz açık olsun.

Üzgünüm ama evcilik oyunu oynar gibi bir evliliğe doğru gidiyorsunuz umarım bu oyuna bir çocuk daha eklemeden önce azıcık olgunlaşmayı beklersiniz.
 
Çok acı ama sanırım sizden soğumuş eski hislere sahip değil..Benden size tavsiye bu ilişkiyi canlandırmaya çalışın eğer olmuyorsa yol yakınken dönün..Evliliğe dönüşürse çıkılmaz bir yola girebilir daha da üzülebilirsiniz
 
Telefonunun sarj olmadığını kendimde gördüğüm için sorgulamadim onu hiç benim derdim çözüm uretmedeki sorumsuzluguydu. Aileler yüzünden çok yıprandik ve ben her konuşmada yüzüne vurdum ailesini. Bunlardan uzaklaşmak. Istedigini biliyorum.yani o aramamalarda ki sebebi de biliyorum.

Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve sinirlendigimde telefonu acmam bir hafta uzattığım da olur.bu yüzden mesajla kendisini anlatması bana sizin baktığınız kadar da çocukça gelmedi.


benden soğuma mevzusuna gelince bir dönem karşılıklı uzaklaştık birbirimizden yani ben neden eskisi gibi oluyoruz diye düşünürken kendim de eskisi gibi değildim olamadım. Yani annesi bana bi kırıcı davranışta bulununca kadına cevap veremedim bunun acısını ondan çıkardım o da uzaklaştı. Duymamak için. Ayrılma seçeneği aklımda hep oldu böyle durumlarda kendisiyle de paylaştım her defasinda bitmesin diye çabalayan o oldu yine.yani bu hareketleri kendimi suan iyi hissetmiyorum konuştukça beni Yaralıyosun uzak durasim geliyor ama senden ayrılmak istemem demekti.

Ilerleyen zamanlarda nolur bilinmez ama suan aramızda bir sorun yok anne faktörü araya girince ben yine hircinlasabilirim yine kotude olabiliriz bilemem:)
 
Evlilik de imzayı iki kişi atar ama aileler de evlenir. Çiftler her ne kadar birbirlerini sevseler de ailelerle ilgili sorun yaşanıyorsa o ilişki de zamanla çatırdamaya başlar. Evlilikte sadece iki kişi evlenmez ailelerin anlaşması çok önemli. şimdiden problemli bir nişanlılık yaşıyorsanız evlilik için çok acele etmeyin derim. Bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. Flörtle karıştırmayın lütfen. Ayrıca şarj aleti olayını bu kadar da küçümsemeyin, bir şarj aleti için sorumsuz davranan biri evliliğin sorumluluğunu nasıl alabilir ki?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…