o kadar kotuyum ki gece gözüme uyku girmedi. siz olsaniz napardiniz

melisasell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
36
10
3
Kizlar uzun bi iliskim var erkek arkadaşım yurt disina cikti ve konaklama yerleri tatil boyunca kalicagi kisiler kendi elinde olmadan belirlendi . Ayni evde erkeklerle beraber kizda kalabilecegini söyledi biliyorum kendi elinde değil ama o kadar kötü hissediyorum ki ne yapıcagimi sasirdim ona cok güveniyorum ama baska bi kizla ayni evde kalmasi düşündükçe üzüyor siz olsaniz napardiniz?

Ben güvenemezdim atesle barut yanyana durmaz demisler hele ki kiskancimda yani ordan dönene kadar icim icimi yerdi hep ondan bir adim olmasada karsi taraftan oldugunu dusunsek en iyi erkek bile bir zaman sonra değişir açılır bence maleseff

Herkes değişir tabiki . Bende cok kiskancim ne yapıcagimi ne dusuncegimi şaşırdım
Ilgiyi alakayi birakma sıkmada onu baska yerde teselli arar zaten uzakta ama kendini yipratma yani madem uzun bir iliskiniz var sana sadıksa zaten yapmaz iyi düşün aklina geldikce baska seylere odaklan yapabildigin kadarını yap bu sureci saglikli atlatabilmek için

Kizlar uzun bi iliskim var erkek arkadaşım yurt disina cikti ve konaklama yerleri tatil boyunca kalicagi kisiler kendi elinde olmadan belirlendi . Ayni evde erkeklerle beraber kizda kalabilecegini söyledi biliyorum kendi elinde değil ama o kadar kötü hissediyorum ki ne yapıcagimi sasirdim ona cok güveniyorum ama baska bi kizla ayni evde kalmasi düşündükçe üzüyor siz olsaniz napardiniz?
Bence güveniyorsanız gereksiz vesvese yapmayın . Adamında aklına iş dusurmeyin . Olağan karşılıyormuş gibi görünün .. Zorda olsa .. :KK17: Sanmıyorum birşey olacağını. :KK66:

Bence güveniyorsanız gereksiz vesvese yapmayın . Adamında aklına iş dusurmeyin . Olağan karşılıyormuş gibi görünün .. Zorda olsa .. :KK17: Sanmıyorum birşey olacağını. :KK66:
tesekkur ederim. Sevgilim ne olursa olsun her seyin haberini veren biri bir kiz arasa hemen bana söyler bunu duyuncada internet bulup bana söyledi. Hic güvenimi kirmadi ama insan yinede üzülüyor gereksizde olsa konduramiyor içimi gerçekten bir nebze rahatlattın

Son düzenleme:
Ilgiyi alakayi birakma sıkmada onu baska yerde teselli arar zaten uzakta ama kendini yipratma yani madem uzun bir iliskiniz var sana sadıksa zaten yapmaz iyi düşün aklina geldikce baska seylere odaklan yapabildigin kadarını yap bu sureci saglikli atlatabilmek için
Öyle yapmaya çalışıcam tesekkir ederim :)

tesekkur ederim. Sevgilim ne olursa olsun her seyin haberini veren biri bir kiz arasa hemen bana söyler bunu duyuncada internet bulup bana söyledi. Hic güvenimi kirmadi ama insan yinede üzülüyor gereksizde olsa konduramiyor
Sizi bu kadar önemseyen bir insan sizi incitir mi hiç ? Üzülmeyin ona güvendiğinizi gosterirseniz , oda sizi incitecek birşey yapmaz :) Zor bir surec olacak biz kızlar kafada kurma konusunda çığır açabilecek kapasitedeyiz biliyorum . Anlıyorumda sizi ama hırçın olmayın bu süreçte . Sizi seven bir insan size yanlış yapmaz :)

Sizi bu kadar önemseyen bir insan sizi incitir mi hiç ? Üzülmeyin ona güvenliğinizi gosterirseniz , oda sizi incitecek birşey yapmaz :) Zor bir surec olacak biz kızlar kafada kurma konusunda çığır açabilecek kapasitedeyiz biliyorum . Anlıyorumda sizi ama hırçın olmayın bi süreçte . Sizi seven bir insan size yanlış yapmaz :)
Haklısın canım , zaten aldatıcak insanın önüne de gecemezsin ama ben gerçekten her konuda kuruntu yapabilen bi insanım sevince hircinlasiyorum galiba

Haklısın canım , zaten aldatıcak insanın önüne de gecemezsin ama ben gerçekten her konuda kuruntu yapabilen bi insanım sevince hircinlasiyorum galiba
Tabi ki öyle bir insanın içinde varsa yanıbaşında bile aldatır .. Bunun uzaklıkla veya yanında kız olması ile alakası yok. Hangi kız olsa sizin durumunuzda hırçınlaşır :) Biz kafamızda senaryolar yaratabiliyoruz . Çok detaylı düşünmekten galiba:) O nedenle bence sabır gösterip , zamanın geçmesini bekleyin .. Kendinizi yıpratmayın bunun için. :) Güzel dusunelim, güzel olsun:)

Tabi ki öyle bir insanın içinde varsa yanıbaşında bile aldatır .. Bunun uzaklıkla veya yanında kız olması ile alakası yok. Hangi kız olsa sizin durumunuzda hırçınlaşır :) Biz kafamızda senaryolar yaratabiliyoruz . Çok detaylı düşünmekten galiba:) O nedenle bence sabır gösterip , zamanın geçmesini bekleyin .. Kendinizi yıpratmayın bunun için. :) Güzel dusunelim, güzel olsun:)
Umarim her şey güzel olur :) senin içinde aynı şekilde :) Teşekkürler tekrar içim içimi yiyordu

Umarim her şey güzel olur :) senin içinde aynı şekilde :) Teşekkürler tekrar içim içimi yiyordu
Rica ederim :) Yemesin Yemesin . Hiç te bisi olmaz adam olan alnının akı ile gider gelir .. Olmayan zaten hayatınızda da olmasın .. Siz sevgilinize güvenin. Gereksiz vesveselere kulak tıkayın .. İncitmeyecek sizi.. Birşeye inanmak istiyorsaniz buna inanın .. Kötüye odaklanmak yerine :KK66: Ne kaybınız olur ki? :KK66:

Rica ederim :) Yemesin Yemesin . Hiç te bisi olmaz adam olan alnının akı ile gider gelir .. Olmayan zaten hayatınızda da olmasın .. Siz sevgilinize güvenin. Gereksiz vesveselere kulak tıkayın .. İncitmeyecek sizi.. Birşeye inanmak istiyorsaniz buna inanın .. Kötüye odaklanmak yerine :KK66: Ne kaybınız olur ki? :KK66:
Bundan sonra gereksiz vesvese yok :) bu arada psikiloji bölümü okusaniz anca bu kadar güzel konuşabilirdiniz :KK70:

Bundan sonra gereksiz vesvese yok :) bu arada psikiloji bölümü okusaniz anca bu kadar güzel konuşabilirdiniz :KK70:
:KK70::KK70: hepimizin başından az çok kıskançlık krizleri geçtiğinden hayat bizi istemsizce insan psikolojisi konusunda eğitiyor . Ben içimdeki ejderha yavrusunu ehlilestirdim sanırım. :KK70:

Sizi kaybetmekten korkuyorsa hiç bir şey olmaz rahat olun.
Eğer kaybetme korkusu yoksa o zaman zaten gitsin başka kızların koynuna, siz kaybetmiş değil kazanmış olursunuz.

uzun bır ılışkıymış sonucta cıddısınızdır,ınsan evlenecegı kısıye guvenmek zorunda ben esımle 5 yıl çıktım yanlızda yasıyodu guvenımı asla sarsmadı ,bende bırgun b ıle acaba demedım guvendım evlendım bunlarda sınav say sende adam sana solemeyebılırdıde

Ben cok kiskanc bi insanim. Size dogru tavsiye veremeyecegimi biliyorum o yuzden ama soylemeden edemeyecegim, asla dayanamazdim boyle biseye ve kabullenemezdim. Guven cok onemli ama kiskanclik resmen bi hastalik. Umarim bir sorun olmaz yanlis yapmaz:) sizi seviyosa zaten bi problem olmayacak demektir..

Back
X