o kadar kotuyum ki gece gözüme uyku girmedi. siz olsaniz napardiniz

Kizlar uzun bi iliskim var erkek arkadaşım yurt disina cikti ve konaklama yerleri tatil boyunca kalicagi kisiler kendi elinde olmadan belirlendi . Ayni evde erkeklerle beraber kizda kalabilecegini söyledi biliyorum kendi elinde değil ama o kadar kötü hissediyorum ki ne yapıcagimi sasirdim ona cok güveniyorum ama baska bi kizla ayni evde kalmasi düşündükçe üzüyor siz olsaniz napardiniz?
Bence bu korkularinizi kesinlikle ona belli etmeyin çok rahat doğal davranın bunu zor olsada yapın gerisi allah kerim artik:dua::kahve:

Ben cok kiskanc bi insanim. Size dogru tavsiye veremeyecegimi biliyorum o yuzden ama soylemeden edemeyecegim, asla dayanamazdim boyle biseye ve kabullenemezdim. Guven cok onemli ama kiskanclik resmen bi hastalik. Umarim bir sorun olmaz yanlis yapmaz:) sizi seviyosa zaten bi problem olmayacak demektir..
bende fazlasıyka kıskanç bir insanım normalde herhangi bi kızla bensiz gezmesine oturmasına bile müsade edemem :/ bu yuzden beni zorlayacak

Atesle barut olayi da cok sacma. Sevgilisi olan erkek baska kizla ayni evde kendisini dizginleyemiyorsa hayvanlardan ne farkimiz var o zaman? Dusunup tasinamiyor mu yani bu kadar mi icgudusel olmus insanlar?
Ayni evde kaliyor diye bi kizla yakinlasirsa da bu atesle barut olayi degildir, bunu yapan adam sevgilisini kaybetmeyi goze almis demektir. O zaman yapmazsa baska zaman zaten yapar.

Atesle barut olayi da cok sacma. Sevgilisi olan erkek baska kizla ayni evde kendisini dizginleyemiyorsa hayvanlardan ne farkimiz var o zaman? Dusunup tasinamiyor mu yani bu kadar mi icgudusel olmus insanlar?
Ayni evde kaliyor diye bi kizla yakinlasirsa da bu atesle barut olayi degildir, bunu yapan adam sevgilisini kaybetmeyi goze almis demektir. O zaman yapmazsa baska zaman zaten yapar.
Haklısın insanin kendisini yönlendiren zaten kendisi

Sizi gerçekten seviyorsa bir şey olmaz merak etmeyin. O kızlarda sevgilini beklemiyor ya..Dünyada son kalmış son erkek falan da değil.Hem yapacak olan yani başında yapar ,ruhun duymaz. İcinizi ferah tutun.

Sizi gerçekten seviyorsa bir şey olmaz merak etmeyin. O kızlarda sevgilini beklemiyor ya..Dünyada son kalmış son erkek falan da değil.Hem yapacak olan yani başında yapar ,ruhun duymaz. İcinizi ferah tutun.
Çok teşekkür ederim insanin kendi başına gelince mantikli düşünemiyor gerçekten kuruntu yaptim

Guvenilir biriyse kiz meraklisi degilse yapmaz

Ben de yurt disindayken erkeklerle ayni yerlerde kaldim
Aramizda hicbirsey olmadi
Niyet onemli

Niyeti bozuk tipler herkese asiliyo ya da biri asildi mi hemen yelkenleri suya indiriyo

Sevgiliniz capkinliga merakli biri degilse birsey olmaz

Ben de senin gibi ağlar ağlar aglardim. Kıskançlık krizim tutard i, ama belli etmezdim. Üstüne de düşmezdim normal olağan bir şey gibi her gün davrandigim gibi davranirdim. Tüm kızlar onu bekliyor psikolojisi yaratmaya gerek yok. Gerçi mecbur dahi olsa bensiz yurt dışına gitmez de :D ayrıca bir şey yapacak adam sana söylemez bu durumu. İçini ferah tut

Sevgilin telefonu açıkken yani sen kulaklarınla duy, evdekilere ben eşcinselim desin sorun kalmaz belki:confused:
Görüntülü arama yapın sabaha kadar onu izleyin, gözetleyin :confused:

Guvenilir biriyse kiz meraklisi degilse yapmaz

Ben de yurt disindayken erkeklerle ayni yerlerde kaldim
Aramizda hicbirsey olmadi
Niyet onemli

Niyeti bozuk tipler herkese asiliyo ya da biri asildi mi hemen yelkenleri suya indiriyo

Sevgiliniz capkinliga merakli biri degilse birsey olmaz
Açıkçası arkadaşları bile kızım olsa sana emanet ederim diyolar. Simdiye kadar bana hep sadık kaldı ama dediğim gibi kıskanç bi yapim var ve beni cok rahatsiz ediyor..

Ben de senin gibi ağlar ağlar aglardim. Kıskançlık krizim tutard i, ama belli etmezdim. Üstüne de düşmezdim normal olağan bir şey gibi her gün davrandigim gibi davranirdim. Tüm kızlar onu bekliyor psikolojisi yaratmaya gerek yok. Gerçi mecbur dahi olsa bensiz yurt dışına gitmez de :KK70: ayrıca bir şey yapacak adam sana söylemez bu durumu. İçini ferah tut
Kıskançlık cidden insanı rahatsiz ediyor. Hayatını etkiliyor :(

Türkiye yurt fısı olarak ayırmamalı ama türkiyede daha büyük korkun olsun yavas yavas bayanların takınması gereken edep ahlak uzaklasıyor sanki bence yutdısında daha güvende olur

Türkiye yurt fısı olarak ayırmamalı ama türkiyede daha büyük korkun olsun yavas yavas bayanların takınması gereken edep ahlak uzaklasıyor sanki bence yutdısında daha güvende olur
O bayanlara artık her yerde rastlamak mümkün , yurt dışındaki kızlarında hepsi öyle değil tabiki ama yurt dışına çıkan erkeklerin eğer içinde varsa çoğu aldatabiliyor

Kıskançlık cidden insanı rahatsiz ediyor. Hayatını etkiliyor :KK43:

Dozunda olursa güzel, kendini çok huzursuz etmeden atlatmaya çalış. Kiskancligi azaltmanın en güzel yolu kendine güvenmek. Diğer kızları dusunmektense kendinin ne kadar iyi sevgiline ne kadar uygun olduğunu düşünürsen için biraz rahatlar. Ki ben kendime hep şunu diyorum , ilk fırsatta pislik yapacak kadar şerefsiz bir adamı sevecek kadar aptal değilim. Kendine güven sonra sevgiline güven. Gerisi nasipte ne varsa o olur

Dozunda olursa güzel, kendini çok huzursuz etmeden atlatmaya çalış. Kiskancligi azaltmanın en güzel yolu kendine güvenmek. Diğer kızları dusunmektense kendinin ne kadar iyi sevgiline ne kadar uygun olduğunu düşünürsen için biraz rahatlar. Ki ben kendime hep şunu diyorum , ilk fırsatta pislik yapacak kadar şerefsiz bir adamı sevecek kadar aptal değilim. Kendine güven sonra sevgiline güven. Gerisi nasipte ne varsa o olur
Çok haklısın :) sonuçta kimse kimseye mecburda değil.

bende fazlasıyka kıskanç bir insanım normalde herhangi bi kızla bensiz gezmesine oturmasına bile müsade edemem :/ bu yuzden beni zorlayacak
O zaman bu sizin kıskançlığınızı törpülemeniz için de bir vesile olur. Bu en çok size iyi gelir uzun vadede inanın. Düşünün bunu da aştıktan sonra artık hiç bir şey gözünüzü korkutamaz, ben adamı kızlarla aynı evde kalmaya başka ülkeye göndermiş kadınım, bunu mu kıskanacağım der geçersiniz bundan sonraki her olayda :KK39:

Güvenilmez bir adam olsa zaten bu zamana kadar az çok fark ederdiniz, bu yüzden içiniz rahat olsun. Bir niyeti olan koştur koştur size haber vermek yerine koştur koştur bir an önce muhabbete dalardı.

Ayrıca bu dönem için ilave meşgaleler bulun kendinize derim. Mümkünse yeni bir ortama girebileceğiniz bir kurs vs olabilir, ama asla sevgilinizin güvenini kırıcı bir imada bulunmayın tabi, o size yeni ortamını anlatır, siz ona, böylece ikiniz de birbirinizi az çok merak etmiş olursunuz, sizin de ona anlatacağınız yeni bir ortamınızın ya da yeni meşgalelerinizin olması bu iletişimin çift yönlü olmasını sağlar ve içinizin ferahlamasına yardım eder bence.

Güvenmeye çalışın derim, bu ruh halinizi asla belli etmeyin. Sadece özleminizi sık sık dillendirin. Bir an önce geçip gider bu dönem umarım. Unutmayın, gittiği gibi döner adam olan. İçiniz rahat olsun Hoppa

O zaman bu sizin kıskançlığınızı törpülemeniz için de bir vesile olur. Bu en çok size iyi gelir uzun vadede inanın. Düşünün bunu da aştıktan sonra artık hiç bir şey gözünüzü korkutamaz, ben adamı kızlarla aynı evde kalmaya başka ülkeye göndermiş kadınım, bunu mu kıskanacağım der geçersiniz bundan sonraki her olayda :KK39:

Güvenilmez bir adam olsa zaten bu zamana kadar az çok fark ederdiniz, bu yüzden içiniz rahat olsun. Bir niyeti olan koştur koştur size haber vermek yerine koştur koştur bir an önce muhabbete dalardı.

Ayrıca bu dönem için ilave meşgaleler bulun kendinize derim. Mümkünse yeni bir ortama girebileceğiniz bir kurs vs olabilir, ama asla sevgilinizin güvenini kırıcı bir imada bulunmayın tabi, o size yeni ortamını anlatır, siz ona, böylece ikiniz de birbirinizi az çok merak etmiş olursunuz, sizin de ona anlatacağınız yeni bir ortamınızın ya da yeni meşgalelerinizin olması bu iletişimin çift yönlü olmasını sağlar ve içinizin ferahlamasına yardım eder bence.

Güvenmeye çalışın derim, bu ruh halinizi asla belli etmeyin. Sadece özleminizi sık sık dillendirin. Bir an önce geçip gider bu dönem umarım. Unutmayın, gittiği gibi döner adam olan. İçiniz rahat olsun Hoppa
Yaa :) söylediklerin çok mantıklı umarım her şey güzel olur

Back
X