O kadar kötüyüm ki ölsem rahatlayacağım

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Ölmekte çözüm değil arkdamda annm babam kardeşlerim kalacak üzülecekler ne hakkim var diyorum onları üzmeye. ..25 yıl sanki bana 75 yıl gbi geliyor son 5 yılım koskaca bes boşa giden 5 yılım gençliğim ilk heyecanlarım hepsi gitti boş yere hic uğruna suan içimde koskoca bir boşluk saplanmış bir bıçak cok üzgünüm sadece gecmiste kaybettiklerime reddettiklerime herseye üzgünüm icimde ona karşı ne bir sevgi ne bir öfke ne bir mefret hic birsey yok tek hissettgim kalbimde kocaman bir boşluk ve kanayan bir yara bugun ki söylediği sozler ettiği hakaretler ne kadar özür dilesede unutulur mu bana yakıştırdığı cümle aklımdan çıkarmı hemde hic bostan yere durup dururken bu kavgalar hic hoş mu unuturmuyum yeniden mutlu olurmuyum eski ben olurmuyum cok üzgünüm yillarim gitti hic uğruna değmezmiş hemde hic

Amaaan dert ettiğiniz şey e bakın. Yaş 25, hayat yeni başlıyor. 25 sene o mu bakti size allasen?
Bi adam için hayat bitirilir mi ya? Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz? Gezin tozun, kendinize hedefler koyun. Hayat bi adamın acısıyla harcamayacak kadar guzel

Beni o kadar koreltti dunyaya kapatti ki şuan cesaretim yok biseyler yapmaya 1 yıl 2 yıl depresyondan ckmamagagm gibi geliyor ıntihar etme derecesine geldm

Zamanla hafifleyecek o kişi gönlünüzü almaya niyetli olmadığı sürece tamamen geçmeyecek ama hafifleyecek. Allah kolaylık versin. Bilerek üzen insanlara da dersini versin inşallah ben de yaklaşık 6ayımı ölü gibi geçirdim. Sen inşallah hemencecik toparlanırsın üzme kendini inşallah senin için en güzeli olur

25 yaşındaydım evlilik arefesindeki 4 yıllık ilişkim bittiğinde. Unuttum, evlendim hatta çocuk bile doğurdum. Şimdiki derdim benim sıpanın tuvalet eğitimi mesela. O denli uzakta kaldı o günler. Hatta şu an sorsan dünyanın en saçma şeyi aşk acısı derim. Allah aileme, akrabalarıma, evladıma sağlık versin gerisi umurumda değil derim. 25 yaşındayken acıdan öleceğim sanıyordum tabi. Yaşıyorum hala şükür. ÷

Amin inşallah toparlanirm

Hayatta senden daha önemli kimse yok
O aslında çok önemli biri değildi o önemi o değeri sen verdin ona o yüzden değerli oldu
Sen ölsen bile o hayatına devam edecek mutlu mesut yaşayacak
Çok negatifsin olumsuz düşünme hayat daha yeni başlıyor senin için kötüyü görmeden iyinin kıymeti bilinmez
Bundan sonra mutlu olmak senin elinde bu fırsatı değerlendir

Eşimden boşanıyorum

En kisa zamanda kendime gelirsem değerlendirim ınsallah

Hayır yok 1 yıl sürmedi oncesi sevgililkk sonrası olmayacak mal gbi geçen 5 yl

su yazdiklarinizi okuyunca gözumden yaslar süzuldu 5 yil demeniz psikolojnizin bozulmasi ... evlenmedim ama nisan attim ama sanki bosanmis yada evimden cenaze cikmis gibi oldu . Cok canim yandi 1 sene tedavi gordum bir arkadasim bile yokti . Onsuz hayata nasil devam edilir bilmiyodum ben beni unutmustum ama ustunden nerdeyse 2 sene gecti . Ben hayata tutundum iyilestim onun bi baskasiyla olusunu bile gördum ve unuttum sayilir hayatta baska hayallerim baska isteklerim var yeniden asik olmak istiyorum o gunler hayal meyal aklimda . Bosanmak cok daha zordur tabiki benle kiyaslanamaz bile ama cani gönülden su gunleri atlatip hayata devam etmenizi istedim Allah yardimcin olsun

Eşimden boşanıyorum
Ahh canım yaa bu dönemler çok zor, allah yardımcın olsun, bende boşanıyorum hatta dilekçemi verdim... ilk zamanlar öyle kötüydü ki bende keşke ölsemde kurtulsam dediğim oldu, çok şükür ki atlattım daha iyiyim, üzülme canım yaa, napalım olmayınca olmuyor... bu acıların hepsi geçici yeterki sağlık olsun, gerisi bi zaman sonra yavaş yavaş geçiyor...

Hiç kimse ve hic bir şey için değil ölmek üzülmeye bile değmez.Zaman herşeyin ilacı.Tekrar eski sen olacaksın merak etme.Bol bol dua et,
Aynen

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için evlenmemiş olmayı isterdm duzelir dedim hata ettim sanmıyorum kolay toparlanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…