O kadar kötüyüm ki ölsem rahatlayacağım

Hayır yok 1 yıl sürmedi oncesi sevgililkk sonrası olmayacak mal gbi geçen 5 yl

Bir şey olmaz yahu koy totosuna tekmeyi. Gencecik kadınsın. Çocuk da yokmuş unutur gidersin. 25 yaşıma geri dönebilsem koca bir yapılacaklar listesi hazırlardım kendime. İnsanlar 40 yaşında boşanıp hayatlarına yeniden başlıyorlar. 25 yaşında bu ne karamsarlık. Tamam boşa gitti 5 yılın, pipisi kopsun vs ama çok gençsin yahu.

Üzül ağla sonra da "enee daha 25 yaşındaymışım meğersem" diyerek silkelen ve kendine gel :) i

Bende bile bile evlenirdim beni terk etmeseydi duzelir diye bi umut . Sizin icin hayirlisi buymus Allah size yasamaniz icin 2. Bir hayat armagan etti . Inanamazsiniz ama kalbiniz birisi icin tekrar kipir kipie olacak ozaman butun bunlar unutulue insallah

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için evlenmemiş olmayı isterdm duzelir dedim hata ettim sanmıyorum kolay toparlanirim

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için evlenmemiş olmayı isterdm duzelir dedim hata ettim sanmıyorum kolay toparlanirim
Boşanmak isteyen pişman olan herkes hiç evlenmemiş olmayı diler:) ama napalım evlendik bir kere önemli olan geçte olsa gözümüzün açılması... benim nişanlıklık dönemi ile 10 yılım geçti:) ama olsun hâlâ geç kalmış sayılmam, yanlız değilsin canım üzülmemeye çalış

Sağlık sadece bedenen olmuyor ki ruhen de sağlıklı olmak lazım ben şuan bitigim

:) inşallah ama suan degil

Istemiyorm ya hepsi ayni bok
Hayır canım hepsi aynı değil, sadece bize denk gelenler öyle
Napalim yani bir adamla evlendik foss çıktı diye tüm adamlardan soğuyup hayatımızın geri kalanını yanlızmı geçirelim:)
Mevlam inşallah ikinci baharımızda gönlümüze göre bir eş nasib eder ve mutlu oluruz inşaallah
Yanlış bir evlilik sonucu ile 10 yılım gitti diye, tüm ömrümü onun pişmanlığı ile geçiremem geçmişimi sildim ve şuan kendimi bekâr gibi hissediyorum

her son yeni başlangıç demişler.o içindeki boşluk hergün yeni şeylerle dolacak,yeni insanlar çıkacak karşına belki yine olmayacak belki iyi ki diyeceksin kimbilir,yaşamadan bilemezsin.Sen kollarını aç hayat beni daha fazla yorma de güzellikler seni bulsun.

Maaşallah size. Kararlılığınız ve pozitif enerjiniz daim olsun :)

Tüh şimdi klasını sarsan beğenmediğin annenin evine mi dönücen geçmiş olsun
Ne diyosun be sen bir bulasmasanz olmaz dimi mutlu mu oluyorsnz insanlara bulaşnca o konuda anlatmak istediğim de gayet netti bazi senin gibi eziklrr anlmak istmedi soruna gelince hayr dönmeyecem kndi duzenimi kurabilirim!

Bu yaşta bu isyan.. dur bakalım daha karşına ne sınavlar çıkacak oo herkes dertleri yüzünden ölmeye kalksa..şükretmeyi öğrenmeli! insanlar ne acılar yaşıyor, aç susuz kalanlar ne yapsın, dayakla sokağa atılanlar, her türlü şiddete maruz kalan masum çocuklar ne yapsın..
Bir erkek için hemde daha 25 yaşında bu bitmişlik ölmek istemek bana göre haksızlıktır biraz başını kaldır da senden kötü durumdaki insanları gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…