- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hayır yok 1 yıl sürmedi oncesi sevgililkk sonrası olmayacak mal gbi geçen 5 yl
Ölmekte çözüm değil arkdamda annm babam kardeşlerim kalacak üzülecekler ne hakkim var diyorum onları üzmeye. ..25 yıl sanki bana 75 yıl gbi geliyor son 5 yılım koskaca bes boşa giden 5 yılım gençliğim ilk heyecanlarım hepsi gitti boş yere hic uğruna suan içimde koskoca bir boşluk saplanmış bir bıçak cok üzgünüm sadece gecmiste kaybettiklerime reddettiklerime herseye üzgünüm icimde ona karşı ne bir sevgi ne bir öfke ne bir mefret hic birsey yok tek hissettgim kalbimde kocaman bir boşluk ve kanayan bir yara bugun ki söylediği sozler ettiği hakaretler ne kadar özür dilesede unutulur mu bana yakıştırdığı cümle aklımdan çıkarmı hemde hic bostan yere durup dururken bu kavgalar hic hoş mu unuturmuyum yeniden mutlu olurmuyum eski ben olurmuyum cok üzgünüm yillarim gitti hic uğruna değmezmiş hemde hic
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için evlenmemiş olmayı isterdm duzelir dedim hata ettim sanmıyorum kolay toparlanirim
Boşanmak isteyen pişman olan herkes hiç evlenmemiş olmayı diler:) ama napalım evlendik bir kere önemli olan geçte olsa gözümüzün açılması... benim nişanlıklık dönemi ile 10 yılım geçti:) ama olsun hâlâ geç kalmış sayılmam, yanlız değilsin canım üzülmemeye çalışTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için evlenmemiş olmayı isterdm duzelir dedim hata ettim sanmıyorum kolay toparlanirim
Sağlık sadece bedenen olmuyor ki ruhen de sağlıklı olmak lazım ben şuan bitigimAhh canım yaa bu dönemler çok zor, allah yardımcın olsun, bende boşanıyorum hatta dilekçemi verdim... ilk zamanlar öyle kötüydü ki bende keşke ölsemde kurtulsam dediğim oldu, çok şükür ki atlattım daha iyiyim, üzülme canım yaa, napalım olmayınca olmuyor... bu acıların hepsi geçici yeterki sağlık olsun, gerisi bi zaman sonra yavaş yavaş geçiyor...
:) inşallah ama suan degilBir şey olmaz yahu koy totosuna tekmeyi. Gencecik kadınsın. Çocuk da yokmuş unutur gidersin. 25 yaşıma geri dönebilsem koca bir yapılacaklar listesi hazırlardım kendime. İnsanlar 40 yaşında boşanıp hayatlarına yeniden başlıyorlar. 25 yaşında bu ne karamsarlık. Tamam boşa gitti 5 yılın, pipisi kopsun vs ama çok gençsin yahu.
Üzül ağla sonra da "enee daha 25 yaşındaymışım meğersem" diyerek silkelen ve kendine gel :) i
Canım ruhen olan bitkinlik bi zaman sonra geç olsada geçiyor, ama bedenen olan allah kimseye vermesin geçmiyor...Sağlık sadece bedenen olmuyor ki ruhen de sağlıklı olmak lazım ben şuan bitigim
Istemiyorm ya hepsi ayni bokBende bile bile evlenirdim beni terk etmeseydi duzelir diye bi umut . Sizin icin hayirlisi buymus Allah size yasamaniz icin 2. Bir hayat armagan etti . Inanamazsiniz ama kalbiniz birisi icin tekrar kipir kipie olacak ozaman butun bunlar unutulue insallah
HaklısınCanım ruhen olan bitkinlik bi zaman sonra geç olsada geçiyor, ama bedenen olan allah kimseye vermesin geçmiyor...
Hayır canım hepsi aynı değil, sadece bize denk gelenler öyleIstemiyorm ya hepsi ayni bok
Maaşallah size. Kararlılığınız ve pozitif enerjiniz daim olsun :)Hayır canım hepsi aynı değil, sadece bize denk gelenler öyle
Napalim yani bir adamla evlendik foss çıktı diye tüm adamlardan soğuyup hayatımızın geri kalanını yanlızmı geçirelim:)
Mevlam inşallah ikinci baharımızda gönlümüze göre bir eş nasib eder ve mutlu oluruz inşaallah
Yanlış bir evlilik sonucu ile 10 yılım gitti diye, tüm ömrümü onun pişmanlığı ile geçirememgeçmişimi sildim ve şuan kendimi bekâr gibi hissediyorum
Aminnn:) teşekkür ederim:) çok zor ve güç oldu, ama çok şükür sonunda oldu:)))Maaşallah size. Kararlılığınız ve pozitif enerjiniz daim olsun :)
Tüh şimdi klasını sarsan beğenmediğin annenin evine mi dönücen geçmiş olsun
Ne diyosun be sen bir bulasmasanz olmaz dimi mutlu mu oluyorsnz insanlara bulaşnca o konuda anlatmak istediğim de gayet netti bazi senin gibi eziklrr anlmak istmedi soruna gelince hayr dönmeyecem kndi duzenimi kurabilirim!Tüh şimdi klasını sarsan beğenmediğin annenin evine mi dönücen geçmiş olsun
Bunlar aci falan anlamz kuduz köpek gibilerNe kadar ayip simdi bi acik buldunuz cani aciyoken bu lafi ettiniz gol mu attiniz? İnsan konu acmaya korkar sizin gibiler yuzunden
Seviyordum neden öyle dedinizSiz esinizi seviyormuydunuz gercekten.hic zannetmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?