O kadar kötüyüm ki ölsem rahatlayacağım

Doktora muayene olmadm desem :)) burda genellikle yazılan bir ilac vardi onu aldm
Canım kendi başına birşeyler yapma o ilaçlar beynini uyuşturmaktan başka birşey yapmaz ki, anlık olarak sakinleşip yine eskisi düşüncelere dalacaksın...
En iyisi kafa dağıtacak başka şeyler bul
Film izle, dizi izle, gez dolaş, alışveriş yap, yada otur ağla, hatta hıçkırıklarla ağla içini boşalt, yada müzik dinle bazende otur ilahi dinle ne bilim işte birşeyler yap:) mesela şuan aklıma gelen ve beni etkileyen " la tahzen " şiiri...

Tabiki doktora danışılmadan bir şey yapılmasın .
Ama ne demek o ilaçlar bir şey yapmaz yok beynini uyuşturur filan .
Farmakolog musunuz ? Ilaç işleyişini ne ide yaradığını biliyor musunuz?
Herkesin okuyabildiği bir forumda nasi bir bilmediğiniz bir şey hakkında bu şekilde bir ithamda bulunuyorsun hemde konu sağlık .
Antidepresanlar uyuşturmaz hanımefendi öncelikle bunu öğrenin.
Sonra da biz zahmet hangi madde emilimlerini etkiliyormuş ona bakin.
Her konuda fikriniz var ya.

Canım ben konu sahibi için bunları söyledim doktora danışmadan kullanılan ilaçlar uyuşturmaktan başka birşey yapmaz,kendince çözümler bulmaya çalışmış Bu yüzden ilaç yerine başka şeyler önermiştim. Yoksa doktorların önerdiği bir ilaç olsa tabikide bunları söylemezdim.
Ayrıca ben her konuda bi fikrim olduğunu iddaa falan etmedim ki...

Ay inanmiyorum...bir de siz hemsire esiniz doktordu degilmi..siz de oyle yaparsaniz..
Evet zaten dedimya burda genellikle yazılan bir ilaç vardı onu aldm diye ben normal hasta gibi gitsem de bunu yazacaklardı işin içindeyim bildiğim için onu aldm ayrıca muayne olmadım ama yüzeysel sordm doktora

Geçiyor, inanın geçiyor.. İnsan geçmez zannediyor ama zaman her şeyin ilacı. Şu anda sakin olun. Zamanla unutacaksınız. Benim de 4 yılın çöp oldu. Ben de çok incindim, kırıldım. Ama sonra beni gerçekten seven biriyle karşılaştım ve evlendim. İyi ki diğeriyle olmamış diye her gün şükrediyorum. Darısı başınıza.

Beni o kadar koreltti dunyaya kapatti ki şuan cesaretim yok biseyler yapmaya 1 yıl 2 yıl depresyondan ckmamagagm gibi geliyor ıntihar etme derecesine geldm

Hicbir insan icin intihar etmek deymez. Su anda bir bosluga düsmüssünüz o kadar. Nasil girdiyseniz cikarsiniz. Kendinizi sali vermeyin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…