- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Onun icin degil ki bu sitemler onsuz yapamam edemem dediigmden degil bana yasattigi acidan hic yoktan yere kalbimi kırdı insan gbi ayrılsaydk keskeBu yaşta bu isyan.. dur bakalım daha karşına ne sınavlar çıkacak oo herkes dertleri yüzünden ölmeye kalksa..şükretmeyi öğrenmeli! insanlar ne acılar yaşıyor, aç susuz kalanlar ne yapsın, dayakla sokağa atılanlar, her türlü şiddete maruz kalan masum çocuklar ne yapsın..
Bir erkek için hemde daha 25 yaşında bu bitmişlik ölmek istemek bana göre haksızlıktır biraz başını kaldır da senden kötü durumdaki insanları gör..
Yorumumu begenmiyorsanız kibleyin veya beni göz ardı edin yorumum kimseyi ilgilendirmezNe kadar ayip simdi bi acik buldunuz cani aciyoken bu lafi ettiniz gol mu attiniz? İnsan konu acmaya korkar sizin gibiler yuzunden
Gerçekten bir adam için hayatınıza son verebilecek kadar değersiz misiniz? O zaman sadece değersiz değil, elin kıymet bilmez herifi için ana babanızın 25 yıllık emeğini çöpe atacak kadar nankörsünüz de aynı zamanda. Bence şöyle bir kendinize gelin. Allah beyinlerimizi kullanalım diye vermiş.Ölmekte çözüm değil arkdamda annm babam kardeşlerim kalacak üzülecekler ne hakkim var diyorum onları üzmeye. ..25 yıl sanki bana 75 yıl gbi geliyor son 5 yılım koskaca bes boşa giden 5 yılım gençliğim ilk heyecanlarım hepsi gitti boş yere hic uğruna suan içimde koskoca bir boşluk saplanmış bir bıçak cok üzgünüm sadece gecmiste kaybettiklerime reddettiklerime herseye üzgünüm icimde ona karşı ne bir sevgi ne bir öfke ne bir mefret hic birsey yok tek hissettgim kalbimde kocaman bir boşluk ve kanayan bir yara bugun ki söylediği sozler ettiği hakaretler ne kadar özür dilesede unutulur mu bana yakıştırdığı cümle aklımdan çıkarmı hemde hic bostan yere durup dururken bu kavgalar hic hoş mu unuturmuyum yeniden mutlu olurmuyum eski ben olurmuyum cok üzgünüm yillarim gitti hic uğruna değmezmiş hemde hic
Çok ayıp.Bunlar aci falan anlamz kuduz köpek gibiler
Tesekkur ediyorumÇok yakınım boşandığında sizin gibi hissediyordu. Sürekli tek cümlesi "Bir şey eksik." idi. Kısa bir süre böyle devam etti. Şuan üzerinden bir yıla yakın geçti " Iyi ki kurtulmuşum." diyor.
Yaşadıklarınızı bilemem ama zaman her şeye çare. En kısa zamanda neşenize kavuşmanızı dilerim.
nicelerimizin kac yillari boşa gitti yanliz degilsin 5 yil yine iyiymis benim 14 yilim bir hic oldu degmedi. Ah ahhh beterin beteri var her zaman ileri bakmak lazim.Ölmekte çözüm değil arkdamda annm babam kardeşlerim kalacak üzülecekler ne hakkim var diyorum onları üzmeye. ..25 yıl sanki bana 75 yıl gbi geliyor son 5 yılım koskaca bes boşa giden 5 yılım gençliğim ilk heyecanlarım hepsi gitti boş yere hic uğruna suan içimde koskoca bir boşluk saplanmış bir bıçak cok üzgünüm sadece gecmiste kaybettiklerime reddettiklerime herseye üzgünüm icimde ona karşı ne bir sevgi ne bir öfke ne bir mefret hic birsey yok tek hissettgim kalbimde kocaman bir boşluk ve kanayan bir yara bugun ki söylediği sozler ettiği hakaretler ne kadar özür dilesede unutulur mu bana yakıştırdığı cümle aklımdan çıkarmı hemde hic bostan yere durup dururken bu kavgalar hic hoş mu unuturmuyum yeniden mutlu olurmuyum eski ben olurmuyum cok üzgünüm yillarim gitti hic uğruna değmezmiş hemde hic
Orasi öyle zamn ha 5 ha 20 acılarımı hafifletmiyor bunlarN
nicelerimizin kac yillari boşa gitti yanliz degilsin 5 yil yine iyiymis benim 14 yilim bir hic oldu degmedi. Ah ahhh beterin beteri var her zaman ileri bakmak lazim.
Amin insallh aslinda ask acısı degil bana söylediği sozlerAllah allah..
25 yasindasin ve bir adam icin olmek istiyorsun oyle mi?
Sen 1.dereceden bir yakininin ölüm acisini tat da o zaman gör aciyi!!!!!!
Ask acisiymis
Pehhhhh..
( Allah yakinlarina uzun omur versin yanlis anlama)
Canım kötü yorumlara takılma boşver gitsin... tabikide annenin evine dönebilirsin, neden dönmeyesin...Ne diyosun be sen bir bulasmasanz olmaz dimi mutlu mu oluyorsnz insanlara bulaşnca o konuda anlatmak istediğim de gayet netti bazi senin gibi eziklrr anlmak istmedi soruna gelince hayr dönmeyecem kndi duzenimi kurabilirim!
Bu yaptığınız çok ayıp, sanırım düşene bir tekmede ben vurayım'lardansınız...Tüh şimdi klasını sarsan beğenmediğin annenin evine mi dönücen geçmiş olsun
Anlamıyorlar acı keder anlamıyorlar bir darbede böyle firsatcilardan yiyoruz bu hayattaCanım kötü yorumlara takılma boşver gitsin... tabikide annenin evine dönebilirsin, neden dönmeyesin...
Yeri geliyor herkes ailesiyle sorunlar yaşıyor, onlar için bazı şeyler düşünebiliyoruz, ama sonra düzeliyoruz...
BilmiyorumButun konulariniiz biliyorum bence sevgi degil aliskanlik sizinki..ne dediki size...hayatiniza dev nosverin
Max 2 ay antidepresan ve psikoterapi ole şimdikinden min 5 kat iyi hissedersiniz.Beni o kadar koreltti dunyaya kapatti ki şuan cesaretim yok biseyler yapmaya 1 yıl 2 yıl depresyondan ckmamagagm gibi geliyor ıntihar etme derecesine geldm
Antidepresana basladm bugn evetMax 2 ay antidepresan ve psikoterapi ole şimdikinden min 5 kat iyi hissedersiniz.
Her şeyi bosverinde bu fikri bir düşünün
Etkisini 3 4 hafta içinde gösterir sakin bırakmayınAntidepresana basladm bugn evet
Evet fazla doz bile aldmEtkisini 3 4 hafta içinde gösterir sakin bırakmayın
Fazla doz almanız etkisini hızlandırmaya aksine daha kötü olabilir.Evet fazla doz bile aldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?