O kadar kötüyüm ki...

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Bundan 5 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Eski burnum çok güzeldi sadece kemer kısmı hafif yamuktu. Hem de nefes problemim vardı. Ben olmuşken o yamuk kemer de düzelsin istedim. Burnum sağdan karşıdan alttan çok güzeldi soldan kemerliydi. O kadar mutlu girdiğim ameliyata şimdi her gün lanet okuyorum . Az önce bile hüngür hüngür ağladım kendime ne yaptım böyle diye. Belki konu uygun değildir bu sayfaya ama benim derdim de bu . İnsan kendi kendine bunu nasıl yapar diye her gün ağlıyorum. Siz siz olun büyük bir sorununuz yoksa kendinize bunu yapmayın. Kendinizi sevin

Daha önce de actiniz mi aynı konuyu?
Karistiriyor da olabilirim ama eger o kisiyseniz lutfen doktora gidin destek alin. Degilseniz kusuruma bakmayin

Yaptırdığınız yer güvenilir bir yer değil miydi ve nefes probleminiz geçti mi ?

Nefes problemim geçti evet. Bu sitede gördüğüm bir doktordu herkes çok beğeniyordu övüyorlardı sürekli. Ben de nasıl olsa burun ucuma işlem yapılmayacak diye çok rahat girdim ameliyata . Kemerde de ufak bir problem vardı onu da halledemeyen doktor olur mu demiştim. Burun ucum yamuk delikler yamuk . Kemer bile düzelmedi. Eskisinden bir tık daha iy nefes alıyorum diye burnumdan oldum

Daha önce de açmıştım böyle bir konu ama iki ay üstünden geçmesine rağmen bir düzelme olmayınca iyice karamsarlığa düştüm

sıkıntı şu 4 ay sonra düğünüm var . Belki o olmasa düzeltme yollarına başvururdum. Hayalimdeki gelinliğe bu şekilde girme düşüncesi beni ne kadar üzüyor bilemezsiniz.

Baska bir doktora göründünüz mü
İlk ameliyattan sonra görünmüştüm. Alçı çıkınca çok kötüydü. Doktor şimdilik normal duruyor şiş olması çok normal dedi. 5 ay olacak bu cuma. Tamam ilk çıktığı gibi şiş değil ama yamuk ve çok tuhaf duruyor. Bu hafta başka doktora da görüneceğim

Bende burun ameliytaı olmak istiyorum ve araştırıyorum adını söylermsnz özelden de olsa dikkat edeyimm :/ geçmiş olsun sizede üzüldüm

Bir burun fotoğrafı paylaşmak istermisinlz.belkş o kadar kötü durmuyordur.siz eski haline alışık olduğunuz için yadırgıyor da olabilirsiniz

İnşallah düzelir hala şiş diye bekliyorum ama hiç ümidim de kalmadı artık. Burnunuz kötü değilse yaptırmayın .Olacaksanaız da paraya kıyın en iyisine olun. Benim gibi nasıl olsa küçüçük bir sorun demeyin. Başarısız ameliyat sonucu eskisinden çok daha köt bir burnum var şu an

Burun estetiği revizyonu çok sık yapılan bir şey. Bu kadar canınızı sıkmayın, yeterli süreyi doldurunca gerekli düzeltmeleri yaptırırsınız. Henüz 5 ay geçmiş şuan yeni bir ameliyat için erken, yapmazlar diye düşünüyorum. En az 1 yıl gerekiyor, siz de bu sürede iyice araştırırsınız.

İşte düğünümden dolayı çok kafama takıyorum. Herkes o gün en güzel olmak ister eski haimle bu mümkündü insanoğlu işte hep daha iyisini ister o kadar pişmanım ki umarım düzelir bir umut beklyorum ama kesinlikle kimseye önermiyorum bu ameliyatı psikolojik boyutu çok zor bu ameliyatın

aynı doktorun kapısına dayanın gerçekten kötü gorunuyorsa burnunuz duzelttırın ısrar edin çirkeflik edin

Eski/Yeni foto koysanız? Ona göre moral versek? Nefes probleminiz varsa operasyon geçireceksiniz tabii.

Kusur bulmak yerine kendinizi sevmelisiniz.
3 yıl önce burun ameliyati oldum. Burun kanatlarım eskisinden kötü,burnumda tekrar eğrilik oluştu,delikler de tuhaf ve değişik,burun ucumda erimeyen kıkırdak parçası var elimi atınca elime geliyor oldukça tuhaf bir his.
Ben bu şikayetlerle gitsem beni ameliyata alacak bir sürü doktor var ama su anki halime alışmayı seçtim. Çünkü ne kadar oynarsak o kadar kötü bir hal alacak. Siz de boyle yapmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…