- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
İlk ameliyattan sonra görünmüştüm. Alçı çıkınca çok kötüydü. Doktor şimdilik normal duruyor şiş olması çok normal dedi. 5 ay olacak bu cuma. Tamam ilk çıktığı gibi şiş değil ama yamuk ve çok tuhaf duruyor. Bu hafta başka doktora da görüneceğimBaska bir doktora göründünüz mü
Nefes problemim geçti evet. Bu sitede gördüğüm bir doktordu herkes çok beğeniyordu övüyorlardı sürekli. Ben de nasıl olsa burun ucuma işlem yapılmayacak diye çok rahat girdim ameliyata . Kemerde de ufak bir problem vardı onu da halledemeyen doktor olur mu demiştim. Burun ucum yamuk delikler yamuk . Kemer bile düzelmedi. Eskisinden bir tık daha iy nefes alıyorum diye burnumdan oldum
Çok iiii anlıyorum sizisıkıntı şu 4 ay sonra düğünüm var . Belki o olmasa düzeltme yollarına başvururdum. Hayalimdeki gelinliğe bu şekilde girme düşüncesi beni ne kadar üzüyor bilemezsiniz.
Bundan 5 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Eski burnum çok güzeldi sadece kemer kısmı hafif yamuktu. Hem de nefes problemim vardı. Ben olmuşken o yamuk kemer de düzelsin istedim. Burnum sağdan karşıdan alttan çok güzeldi soldan kemerliydi. O kadar mutlu girdiğim ameliyata şimdi her gün lanet okuyorum . Az önce bile hüngür hüngür ağladım kendime ne yaptım böyle diye. Belki konu uygun değildir bu sayfaya ama benim derdim de bu . İnsan kendi kendine bunu nasıl yapar diye her gün ağlıyorum. Siz siz olun büyük bir sorununuz yoksa kendinize bunu yapmayın. Kendinizi sevin
Bir burun fotoğrafı paylaşmak istermisinlz.belkş o kadar kötü durmuyordur.siz eski haline alışık olduğunuz için yadırgıyor da olabilirsinizBundan 5 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Eski burnum çok güzeldi sadece kemer kısmı hafif yamuktu. Hem de nefes problemim vardı. Ben olmuşken o yamuk kemer de düzelsin istedim. Burnum sağdan karşıdan alttan çok güzeldi soldan kemerliydi. O kadar mutlu girdiğim ameliyata şimdi her gün lanet okuyorum . Az önce bile hüngür hüngür ağladım kendime ne yaptım böyle diye. Belki konu uygun değildir bu sayfaya ama benim derdim de bu . İnsan kendi kendine bunu nasıl yapar diye her gün ağlıyorum. Siz siz olun büyük bir sorununuz yoksa kendinize bunu yapmayın. Kendinizi sevin
aynı doktorun kapısına dayanın gerçekten kötü gorunuyorsa burnunuz duzelttırın ısrar edin çirkeflik edinİlk ameliyattan sonra görünmüştüm. Alçı çıkınca çok kötüydü. Doktor şimdilik normal duruyor şiş olması çok normal dedi. 5 ay olacak bu cuma. Tamam ilk çıktığı gibi şiş değil ama yamuk ve çok tuhaf duruyor. Bu hafta başka doktora da görüneceğim
pixlr dan resmi kalitesi düşük sekilde indirip kolaylikla koyabilirsin canimFotoğraf yükleyemiyorum boyutunu çok büyük diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?