kızlarrrrrrrr, diyetisyene gittimmmm, evden çıkmadan bi tartılıyım da diyetisyenin tartısında felç geçirmiyim şoktan diye, bi çıktım tartıya 86

neyse dedim boşwer napalım, gittim diyetisyene, yaşantımı sordu etti, konuştuk, kakara kikiri, çok iyi ama disiplinli bi bayan, neyse orda böle son sistem bi tartıya çıktım, aha dedim 100 çıkcam bunda

bi de ne göriyim 81

walla bi an sewindim yani, neyse işte, boyumu ölçtü 1.60, kilom 81.7 , güzel bir liste hazırladı günde 7 öğün yenilecek, paylaşıyorum kızlar
sabah 8:30 da kahwaltı: 1 su bardağı yarım yağlı süt(ılık içilecek yağ yakımı içinmiş), 1 dilim az yağlı beyaz peynir, maydanoz dereotu, roka yeşilllik( 1 pasta tabağı kadar abartma bunları da dedi), 2 dilim ruşeymli ekmek( halk ekmeklerde bulunabilirmiş)
haftada 2 kez biri haftaiçi biri haftasonu olmak kaydıyla yukardaki peynirin yerine 1 haşlanmış yumurta yanına 5 siyah zeytin yada 8 yeşil zeytin yanına yine 2 dilim ekmek, süt yok yumurta yendiği için, ıhlamur yada kuşburnu çayı iç dedi, siyah normal çay demedi
saat 10:30 da ara öğün: 1 porsiyon meywa, 1 ceviz
öğlen saat 13:00 de: 5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 tabak salaya( üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenecek), 3 kaşık yoğurt( buda ayran yada cacık ) olabilir, 2 dilim ekmek
saat 15:00 da: 1 porsiyon meywa, üstüne 1 bardak su
saat 17:00 da : 1 dilim ruşeymli ekmek, 1 dilim beyaz peynir
saat 19:00 da 2 köfte kadar et, 5 kaşık sebze, 1 tabak salata( 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ekleyin), 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
saat 22:00 de 1 porsyion emywa, 1 ceviz
mutlaka her öğünden sonra 1 bardak su iç dedi, 10 gün sonra kontrole çağırdı, bugün başladım, açlık hissetmiyorum kızlar, hadi hayırlısı öptüm çok akşama görüşürüzzzzzz