o kadar pismanim ki kendimi yiyip bitiriyorum .

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
daha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.

daha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
Dedektiflik yapıp konu aramasak da neyin ne olduğunu anlatsanız ona göre cevap versek

Dedektiflik yapıp konu aramasak da neyin ne olduğunu anlatsanız ona göre cevap versek
benden taşca büyük biriyle sevgili olup para yedirip sonucunda evli çıkıp aldığım hediyeyi arkamdan fırlatarak ayrılmam ve benim her tartışmamızda bu adamın pesinden koşmuş olmam

Yolunuza bakacaksınız. Milletin kocası tonla borç bırakıp başkasıyla kaçıyor, insanlar bir şekilde hayatına devam ediyor. Siz de kabullenip, ders alıp yaşamaya devam edeceksiniz. Ayrıca birinin isim-soyismini kullanarak nick almak hoş değil.

Ayselciğim artık başka bir şeye mi yönelsen ? Hep aynı konu.

Neden dönüp dolaşıp hep aynı konuları açıyorsunuz, gerçek hayatınızda dertleşeceğiniz birileri yok mu acaba? o_O

Burada gereken her şey yazıldı çizildi, kendinize yöneleceksiniz, geçmişe çizgi çekeceksiniz, ona buna yedirdiğiniz parayı kendiniz için değerlendirin. Kendinizi ne mutlu ediyorsa ona yönelin, iç huzurunuz için uzaklaşın artık. Ufak bir tatil yapın, destek alın. Bırakın ne yedireceksiniz, para kolay mı kazanılıyor da kart zamparalara yedireceksiniz? Erkeksiz yaşanmıyor mu mola verin.

Hala bu adamla evlenme hayali mi kuruyorsun Aysel. Adam boşanmayacak ki

Şeyi anlamıyorum ben ..Tüm her şeyin farkındasın kullandırtmasaydın o zaman ,yani neyi bekliyordun.Yaşça büyük birisiyle gezip dolaştıysan maddi manevi sen de onu kullanmışsın kusura bakma yani..Önceki konularına bakmadım bakamam da burada gerçekten ihtiyacı olan insanlar var meşgul etmeye gerek yok..çok kafana taktıysan git psikoloğa..Kaçıncı konunmuş millete gına gelmiş baksana ..

Olan oldu artık. Zararın neresinden dönersen kardır, evli olduğunu öğrendiğiniz dakika bütün bağı koparmanız, kafanızda tamamen bitirip o insandan ateşten kaçar gibi kaçmanız gerekir. Ben bekarken hep korkardım evli biriyle hiç bir şekilde samimi olmak istemezdim, ilerde aynısı benim de başıma gelir derdim. O adam öyle güvenilmez diye hayattaki bütün erkekler öyle değil. Önce sen doğru ol, karşına da düzgün biri çıkar elbet ama bu hemen olmak zorunda değil bir süre kafanızı toplayıp dinlenmelisiniz bence. İnsan ne yaparsa bekarlıkta yapabiliyor evlenince ev işiydi çocuktu derken köreliyor. Ben kuran öğrenip ezber yapıyordum ilgi alanım oydu bu hayatta en lezzet aldığım şey o olmuştu. Şu an yapamıyorum 2 bebeğim oldu. Siz de iyi değerlendirin kendinizi ne kadar geliştirseniz o kadar iyidir. Bu adamla görüşmek zarardan başka bir şey getirmez en ufak hayır elde edemezsiniz bütün kapıları kapatın ona karşı.

İlerde başkasıyla evleneceksiniz, geriye dönüp baktığınızda evli biriyle eğer bile bile görüşmüşseniz hep vicdan azabı olacak size.içiniz hep huzursuz olacak acaba benim eşim de bi gün biriyle görüşür mü diye. O yüzden adamla artık tek kelime dahi iletişim kurmayın en hayırlısı olacak sizin için, karısına da çok yazık ya 🙄yolda adamın biri yanımdan geçti telefondakine diyordu ki karım vardı niye pat diye aradın çok korktum. O kadar sinir oldum ki pislik dedim. Çok ünlü bir psikolog diyor ki hiç bir evli erkek sevgilisi için eşini boşamaz. Yuva yıkanın yuvası zaten olmaz bpşasa bile o yuva ne kadar sağlam olur, insan ne kadar mutluluk kurabilir ki başkasının mutsuzluğu üzerine

olayda 1 evli var zaten : adam :D

Back
X