• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar pismanim ki kendimi yiyip bitiriyorum .

Aysel ne diyorsun sen önceki konunu çok iyi hatırlıyorum adam evliydi seni de imam nikahlı mi alacakmış 🤦🏻‍♀️

Geçte olsa görmüşsün Aysel. Şansın varmış bence. Sana borç takıp kaçadabilirdi. Daha nice haysiyetsizlikler var daha.
Olayın şokunda da olabilirsin.
Ama kafanı çevir etrafına bak nice insanlar var ve kimse kimseye pek benzemiyor. İyisi gelsin diye dua et. Bile bile devam ettin mi o kısmı bilmiyorum ama inşallah bu tarz bir şey yapıp karmanı kötü etkilenmişsindir.
Dolandırılmak kötü bir his maddi manevi ama bırak pisliğinde boğulsun bugün bu şekilde şans gelen yarın Ayşe de Fatma da devam eder. İyi tanımak için artık daha sağlıklı adımlar atarsın bu olaydan bir şeyler öğrenip.

Başka biri mi var aysel kimle evleneceksin?
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
🥱🥱🥱 yuukum geliiir

daha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
Öncelikle sakin ol aldatılan kandırılan tek insan sen değilsin. Hayatımdaki hatalardan biri deyip ders çıkar ve yoluna devam et. Bu kadar kendini paralayarak eline ne geçecek. Şuan evlilik için bir aday mı var? Eğer yoksa kendine zaman var zaman her şeyin ilacı.

Evli olan veya olmayan bir adama para yedirmek ve peşinden koşmak neyin nesi ya. Öz saygın bu kadar mı düşüktü de kendine göre birini bulamadın. Bu kafayla bence sen evlenme zaten, sonra gelip yine burda başlık başlık ardına açarsın. Kocam beni sevmiyor mu acaba, başka biri mi vat acaba diye pfff

Evli olan veya olmayan bir adama para yedirmek ve peşinden koşmak neyin nesi ya. Öz saygın bu kadar mı düşüktü de kendine göre birini bulamadın. Bu kafayla bence sen evlenme zaten, sonra gelip yine burda başlık başlık ardına açarsın. Kocam beni sevmiyor mu acaba, başka biri mi vat acaba diye pfff
evet ozsaygimi cok zedeledim kaç yaş büyük adama yaranmak için maddi manevi kendimi sömürtturdum

Öncelikle sakin ol aldatılan kandırılan tek insan sen değilsin. Hayatımdaki hatalardan biri deyip ders çıkar ve yoluna devam et. Bu kadar kendini paralayarak eline ne geçecek. Şuan evlilik için bir aday mı var? Eğer yoksa kendine zaman var zaman her şeyin ilacı.
iste yapılmayacak hatalar vardir bu da ondan aşk sevgi hikaye

Geçte olsa görmüşsün Aysel. Şansın varmış bence. Sana borç takıp kaçadabilirdi. Daha nice haysiyetsizlikler var daha.
Olayın şokunda da olabilirsin.
Ama kafanı çevir etrafına bak nice insanlar var ve kimse kimseye pek benzemiyor. İyisi gelsin diye dua et. Bile bile devam ettin mi o kısmı bilmiyorum ama inşallah bu tarz bir şey yapıp karmanı kötü etkilenmişsindir.
Dolandırılmak kötü bir his maddi manevi ama bırak pisliğinde boğulsun bugün bu şekilde şans gelen yarın Ayşe de Fatma da devam eder. İyi tanımak için artık daha sağlıklı adımlar atarsın bu olaydan bir şeyler öğrenip.
karma ne oluyor

İlerde başkasıyla evleneceksiniz, geriye dönüp baktığınızda evli biriyle eğer bile bile görüşmüşseniz hep vicdan azabı olacak size.içiniz hep huzursuz olacak acaba benim eşim de bi gün biriyle görüşür mü diye. O yüzden adamla artık tek kelime dahi iletişim kurmayın en hayırlısı olacak sizin için, karısına da çok yazık ya 🙄yolda adamın biri yanımdan geçti telefondakine diyordu ki karım vardı niye pat diye aradın çok korktum. O kadar sinir oldum ki pislik dedim. Çok ünlü bir psikolog diyor ki hiç bir evli erkek sevgilisi için eşini boşamaz. Yuva yıkanın yuvası zaten olmaz bpşasa bile o yuva ne kadar sağlam olur, insan ne kadar mutluluk kurabilir ki başkasının mutsuzluğu üzerine
çocuklar için birlikteyim. bir düzenimiz yok diyordu ama yalan tabikide

daha öncede konu açmıştım yasca büyük olan kişiyle gezip dolaşıp maddi manevi kendimi kullandirtip sonucun bu şekilde olması. hazmedemiyorum. hem yüzünü görmek istemiyorum hemde nasıl bu şekilde olur diyorum. Onumde belirsizlik var evlenmekten korkuyorum artik. evlensemde güvenemem.
Senin konular hâlâ prim yapıyor mu buralarda

Back
X