canım kac gundur takip ediyorum bişeyler yazmak istiyorum ama cokta saglıklı yorum yazılcak bir durum oldugunu dusunmedim...simdi de sacmalamak istemem ama bence oyle bir kız yok.
nasıl anlatsam sana canım acaba...seni iyi tanımıs bu arkadas neye sevinecegını neye uzulecegını iyi biliyor.ama askına da tam olarak sahip cıkamıyor.bu yola girerek boyle bır cozum uretmıs ikiniz adına
aslında cok soylemek ıstedıgım seyler var...ama cekınıyorum...hayatta eleştireye gelemeyen bır yapım var...lutfen beni elestırmeyın...leonelacım sen ıyı kalplı oldugun ıcın mutlaka bu yorumu yapmam lazım hersey bıtmıs olsa da...neden kendını bu kadar uzuyorsun kı oyleydı boyleydı falan yok senelerını kaybetme ıvır zıvır...bence ask ahlaki cerceve de yasanıyorsa yasanmaya degerdır...sahsı fıkrım yanı... baktın karsın da kı harbıden ipe sapa gelmez ahlaksızın tekıyse durmak hata.ama onun harıcın de ask yasanmaya deger senelere bakılmaksızın...
ben baskası bısey yazarsa dıye soyledım lafım sana degildi canım.gercekten bıttımı?
canım sen ıyılıgın ıcın hayalı bır kızdan bahsettıgı ıhtımalını dusunme....
unutman zorlasabılır
hem o kız hayalı bıle olsa demek kı senın onu unutman ıcın soyluyor yanı senın onu sevmemenı ıstıyor
bu durumda yapacak bir şey yok
fikrinden cayma...
neden bu erkekler boyle?kımse bır cozum bulabilmiş değil...ya arkadas bulmussun sevenı edebinle sahip cık.yok illa bır atraksiyon yok sen iyisin ben falanım yok olamayız yok bır kız vardı yok bilmem ne...bir de ALLAH A emanet etmezler mi tam deli işi...
Haha... Aynen canım. Ne diye ALLAHA emanet ediyorsun ya... Bırak sanane demi :)[/QU
:)))
erkekler canım hepsi odun malesef
yazmayım yazmayım diyorum of tutamıyorum kendımı gene...hanı 48 saat istemıstı?hayır denilince bır kız cıktı meydana la havleeee...
kalbine ve mantıgına uygun birini bulup, buraya cok mutluyum diye konu acman dileğiyle...
Canım,senin kendi burcun koç mu ? Ay yok hatırlamadım ya of kafayı yiycim :) Özel mesaj kutumu temizliyorum ki ben sürekli, mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?