O kadar sıkıldım kii artık

Demek siz vermeyin dediniz ve telefonu kapatıp size dönüp verdim dedi öyle mi?

Bunun ardından gerçekleşen olay şöyle olsaydı diye geçirdim içimden

Eş kişisi: Verdim arabayı
Siz: Ben o arabanın borcu ödenecek diye sıkıntıya gireceğim kendi ihtiyaçlarından kısacağım ihtiyacım olduğunda da senin şımarık yeğenlerim yüzünden kullanmayacağım ve sen ben verme dediğim halde beni adam yerine koymayıp verdin öyle mi?

Konu sahibi eline sivri bir cisim alır evin önüne iner arabayı boydan boya çizer bi tekeri de patlatır eş kişisinin karşısına geçip al şimdi ver bakalım der.

Oh içimin yağları eridi düşününce bile

Bu kadar rahat ve sana saygısı olmayan bir eşle yaşayıp hala sakin kalabilmeni takdir ettim.
Ben olsam bir daha arabayı istediklerinde vermem anahtarını. Gerekirse eşimle büyük kavga ederim. Gerekirse yiğenlerine az yiyin de araba alın kendinize derim. Ve daha da gerekirse anasını babasını arar ben hastayken komşudan araba bulmak zorunda kaldım sizin oğlanlar amcasını kafalamış ben mağdur oluyorum derim. Hiçbiri etki etmiyorsa arabayı satarım krediyi kapatırım böylece ortada istenecek araba kalmaz. Ama böyle sakin kalıp da adama trip atarak günü geçirmem. Sağlam tepki veririm. Çünkü öylesinden anlarlar.

Bizim arabamız yokken eşim amcasından alırdı arabayı ama gezmek için hiç almadık. İşimiz varsa rica ettik müsaitse verirdi. İşimiz de ben hamileydim kontrol vs oluyordu o yüzden. Gezmek vs için istemem çünkü emanet araba sonuçta

Ne şımarık yeğenler! Anası babası ne yapıyor bunların, ayıptır amcanızın arabasını almayın demiyor mu?

Cinnet geçireceğiniz zaman bunları da sıkıştırın araya, ben burdan kuruldum adamlara

Şaka gibi saçma sapan insanlar. İş için bile olsa emanet araba almanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İşi olan taksi tutsun.

Araba diş fırçası , ayakkabı gibi birşey bence , aşırı bir zorunluluk olmadıkça ne veririm ne alırım ama sizinki sebil olmuş, rent a carlar bile parasıyla araba verirken 50 yere imza attiriyorlar, sorumluluğu da büyük bu işin ama anlayana

Arabayı onlara veriyorsa nasıl işe gidiyor nasıl 1 hafta onlarda kalıyor sanki onların gibi uyusa da taksiyle gelip arabayı almak abartı değil mi ya hani bikaç saat olsa neyse çok saçma değil mi eşiniz toplu taşımayla mı gidiyor

Aynen
Ben vermıyorum desem nolcak canım adam bıse demıyo kı sanane dıyo bana

Yok canım o servisle gıdıyor işe, ama gercekten benim randevum var getırın dedım normalde 29 unda, am 28 ınde dedım onlara bugun gelmesi lazım arabanın

Aileleri baska şehirde haberleri bıle yok, bız gurbette bunlarla denk geldik işte ne yazıkkı

Valla canım bende sakin kalmadım tartıştım evimizde huzur yok cidden hep bunun yüzün den bu rahatlığı yuzunden

Demi düşüncesi bile yetti.. Aynen ben verme dedım telefonu actı sıkıntı yok dedi kapattı ve imali bi şekilde verdım arabayı dedi

Satın arabayı kurtulun

Banka kredisini eşiniz ödüyor olabilir ama siz de onunla beraber zahmet çekiyorsunuz.Evde kadın para idaresini yapıyor,yettirmeye çalışıyor.Erkeklere sorsan ben ödüyorum parasını.Benim evim,benim arabam,benim param..Ee kadın idaresini bilmese nereye senin olacak?Sizin yerinizde olsam acil ehliyet alıp araba kullanmayı öğrenirim.2 cocuklusunuz acil bir ihtiyacınız olsa ona buna minnet etmektense kendi arabamla giderim.Alin ehliyetinizi atın çocukları arabaya.Benzini bitene kadar gezdirinArabayı yeğenlerine mi verdi çağırın taksiyi gezin.Bakalim siz idareyi bırakınca o borcu tek başına odeyebilecek mi?Masraf çıkartın durmadan.Kredileri odeyemeyince bakalım isterlerse parcalasinlar arabayı diyebilecek mi?Hiç bir değişiklik olmuyorsa arabanın borcunu siz sefasini başkası ediyorsa eşinizi ikna edip arabayı sattırın,krediyi kapatır elinizde bir miktar para kalırsa da ev kredisine girelim dersiniz.

Bıde manzara fotoğrafı paylasıyolar 4 te çekmişler.. Ta nerelere gıtmısler ya ben kafayı yıcem cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…