Şaka gibi saçma sapan insanlar. İş için bile olsa emanet araba almanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İşi olan taksi tutsun.Gercekten bunaldım.. Esımın yegenlerı sureklı arabamızı istıyor alıyolar 1 hafta yok araba, gecende aldılar ben rahatsızdım baskasından araba rıca edıp hasteneye gıttık.. Neyse bugun yıne aradılar eşimi araba İcin dedım ki verme araba falan.. Tamam benlik sıkıntı yok dedı, arabayı verdım dedi sonra kapatınca.. Bende tartıstım biraz.. Bu koltuk ta uyudu yegenı arıyo 1 de amcam arabayı getırcekti dıyo dedım uyudu o sabah ıse gıdecek.. Kaldır dıyor, sesledim kalkmıyor dedım, taksıyle gelıp aldılar arabayı.. Gercekten ben mi abartıyorum..araba bıze gelıyo 2 3 gun duruyo hoppa gerı istıyolar 20 24 yasında yegenlerı
Ödemeyin kredisiniGercekten dinlemiyor beni. Daha 2 yıl kredi odeyecem ben amaa araba coluk cocugun elınde geziyor.. Ben nasıl dur diyeyim vermıceksın dedim ınadıma ıyıce verdı verdım diyor bıde..
Ben vermıyorum desem nolcak canım adam bıse demıyo kı sanane dıyo banaşaka mı bu ya ben burda yazılanları görünce çıldırıyorum 1 2 olsa neyse kendi arabanız varken başkasından araba istemek ne demek ya? ben burda yazılanları okurken gidicem yakında eşiniz nasıl kalkıp sanane isterse parçalasınlar diyebiliyor onu da anlamadım ikiniz birlikte almadınız mı bu arabayı..bir daha siz söyleyin ben vermiyorum arabayı diye. 1 hafta araba almak ne..
Yok canım o servisle gıdıyor işe, ama gercekten benim randevum var getırın dedım normalde 29 unda, am 28 ınde dedım onlara bugun gelmesi lazım arabanınArabayı onlara veriyorsa nasıl işe gidiyor nasıl 1 hafta onlarda kalıyor sanki onların gibi uyusa da taksiyle gelip arabayı almak abartı değil mi ya hani bikaç saat olsa neyse çok saçma değil mi eşiniz toplu taşımayla mı gidiyor
Aileleri baska şehirde haberleri bıle yok, bız gurbette bunlarla denk geldik işte ne yazıkkıNe şımarık yeğenler! Anası babası ne yapıyor bunların, ayıptır amcanızın arabasını almayın demiyor mu?
Cinnet geçireceğiniz zaman bunları da sıkıştırın araya, ben burdan kuruldum adamlara
Valla canım bende sakin kalmadım tartıştım evimizde huzur yok cidden hep bunun yüzün den bu rahatlığı yuzundenBu kadar rahat ve sana saygısı olmayan bir eşle yaşayıp hala sakin kalabilmeni takdir ettim.
Ben olsam bir daha arabayı istediklerinde vermem anahtarını. Gerekirse eşimle büyük kavga ederim. Gerekirse yiğenlerine az yiyin de araba alın kendinize derim. Ve daha da gerekirse anasını babasını arar ben hastayken komşudan araba bulmak zorunda kaldım sizin oğlanlar amcasını kafalamış ben mağdur oluyorum derim. Hiçbiri etki etmiyorsa arabayı satarım krediyi kapatırım böylece ortada istenecek araba kalmaz. Ama böyle sakin kalıp da adama trip atarak günü geçirmem. Sağlam tepki veririm. Çünkü öylesinden anlarlar.
Demek siz vermeyin dediniz ve telefonu kapatıp size dönüp verdim dedi öyle mi?
Bunun ardından gerçekleşen olay şöyle olsaydı diye geçirdim içimden
Eş kişisi: Verdim arabayı
Siz: Ben o arabanın borcu ödenecek diye sıkıntıya gireceğim kendi ihtiyaçlarından kısacağım ihtiyacım olduğunda da senin şımarık yeğenlerim yüzünden kullanmayacağım ve sen ben verme dediğim halde beni adam yerine koymayıp verdin öyle mi?
Konu sahibi eline sivri bir cisim alır evin önüne iner arabayı boydan boya çizer bi tekeri de patlatır eş kişisinin karşısına geçip al şimdi ver bakalım der.
Oh içimin yağları eridi düşününce bile
Ay ne işi yaa alıp gezıyo bıde 250 km yol yaptım dıyo gecen çıldırmamak elde değilŞaka gibi saçma sapan insanlar. İş için bile olsa emanet araba almanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. İşi olan taksi tutsun.
Satın arabayı kurtulunGercekten bunaldım.. Esımın yegenlerı sureklı arabamızı istıyor alıyolar 1 hafta yok araba, gecende aldılar ben rahatsızdım baskasından araba rıca edıp hasteneye gıttık.. Neyse bugun yıne aradılar eşimi araba İcin dedım ki verme araba falan.. Tamam benlik sıkıntı yok dedı, arabayı verdım dedi sonra kapatınca.. Bende tartıstım biraz.. Bu koltuk ta uyudu yegenı arıyo 1 de amcam arabayı getırcekti dıyo dedım uyudu o sabah ıse gıdecek.. Kaldır dıyor, sesledim kalkmıyor dedım, taksıyle gelıp aldılar arabayı.. Gercekten ben mi abartıyorum..araba bıze gelıyo 2 3 gun duruyo hoppa gerı istıyolar 20 24 yasında yegenlerı
Valla bana da lazım araba satalım daSatın arabayı kurtulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?