O kadar üzgün ve şaşkınım ki😢

Herkes konu sahibini eleştirmiş..Yahu herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı..İnsanlar inançlarından ötürü böyle şeylerin evlenmeden olmaması gerektiğini düşünemez mi..Konu sahibi de bu görüşte olduğu için kardeşi hakkında üzülmüş olamaz mı..Kusura bakmayın bana inancımdan ötürü böyle şeyler ters gelir kim kimle ne istiyorsa yapar ama kimse de ben böyle düşündüğüm için ben ve benim gibi düşünen insanlara rahibe diyemez

Herkes konu sahibini eleştirmiş..Yahu herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı..İnsanlar inançlarından ötürü böyle şeylerin evlenmeden olmaması gerektiğini düşünemez mi..Konu sahibi de bu görüşte olduğu için kardeşi hakkında üzülmüş olamaz mı..Kusura bakmayın bana inancımdan ötürü böyle şeyler ters gelir kim kimle ne istiyorsa yapar ama kimse de ben böyle düşündüğüm için ben ve benim gibi düşünen insanlara rahibe diyemez
Konu sahibi cinsellik yaşamış ki.

Kardeşinizde sizden pek çekinmiyor demek ki duyma ihtimalinizi ufakta olsa göz önünde bulundurup konuşabiliyor. Ayrıca tiksinilecek bir şey ise siz neden sevgilinizle bir şeyler yaşıyorsunuz sizde yapmayın o halde.

Selamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
Siz de bir garipsiniz. Kardesiniz icin neler dusunuyorsunuz, siz daha once sevgilinizle tersten iliskiye girip burada paylasmamis miydiniz? Simdi kardesinizin konusmasindan mideniz bulaniyor falan.

Hadi kendinizi kandirmissiniz da buraya yazıp bizi kandırmayı nasıl akıl ettiniz onu anlamadım?
O kadar sahane bir ilişki ki anneye ispiyonlama, banyo yaparken kapı neden kilitleme deme
Yani siz bunu sahane ilişki sanıyorsanız çok üzücü gercekten

🙏

evde kalmış abla darlamaları nerde görsem tanırım
Evde kaldığımı nereden biliyorsunuz 😀evlilik yolundayız erkek arkadaşımla yani bu teziniz çürümüş oldu 😀ayrıca bir kadının başka bir kadını evde kaldın diye yaftalaması da çok üzücü umarım siz kalmazsınız ve evliyseniz de başınız göğe ermiştir umarım

İkiniz de yetişkin iki bireysiniz. İstediğinizle istediğinizi yaşayabilirsiniz. Hayat kardeşinizin hayatı. Siz annesi değilsiniz, olsanız bile karışamazsınız. Sizi ilgilendiren bir durum yok bence. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş diye boşuna dememişler. Kardeşinizin 30 yaşında ablasını sevgilisiyle yaşadıkları yüzünden gidip aileye şikayet etmesi mi daha garip sizin 26 yaşında kardeşinizin sevgilisiyle konuşmalarını dinleyip başınıza ağrılar girmesi, midenizin bulanması mı daha garip inanın bilemedim. Artık iki tarafta birbirinin yetişkin olduğunu kabullenip özel hayatıyla ilgili sınır çizmeyi öğrenmeli.

O görüş konu sahibinin kendi hayatını bağlar. İstemiyorsa evlenmeden bir şeyler yaşamayabilir. Gerçi çoktan yaşamış ya neyse.Yaşayanı, yaşamak isteyeni kardeşi bile olsa eleştirme hakkı yok ama. Aynısı sizin için de geçerli. Size ters geliyorsa siz yapmazsınız ama yapandan da soğumanız, midenizin bulanması, başınıza ağrılar girmesi normal olmaz. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir

Şey, sizi uzmek istemem ama konu sahibi cinsellik yasiyor hatta actigi konuda anal seks yaptigini bile yazmis.

Ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..
Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım..

Evde kaldığımı nereden biliyorsunuz 😀evlilik yolundayız erkek arkadaşımla yani bu teziniz çürümüş oldu 😀ayrıca bir kadının başka bir kadını evde kaldın diye yaftalaması da çok üzücü umarım siz kalmazsınız ve evliyseniz de başınız göğe ermiştir umarım
sen önce istediği cinselliği yaşayan ablanın kız kardeşine yaptıklarına bak sonra beni yargıla…

hani siz kız kardeşinizi kınıyorsunuz ya yaşadığınız ters ilişkileri kim kınasın?? yuh ya yuh kendine dahi saygın yok senin

Back
X