• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar üzgün ve şaşkınım ki😢

Selamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
Bu yaşta kardesinize karisamazsiniz kendinize de karistirmamalisiniz. Özel alanınız olmalı. Sizi ilgilendiren bir durum yok.

Yaş 16 olsa neyse de 26 yaş tam zirve yaşları. Bekar kadın sonuçta. Burda normal olmayan şey sizin olduğunuz odada konuşması. Evli halimle ben bile konuşmam odada biri uyuyorda olsa. Seks yapınca masumluğumuz gitmiyor. Ama kim olsa duymak istemez böyle konuşmaları. Bu konuda uyarabilirsin ne konuşacaksa başka odaya geçsin öyle konuşsun.

Bi de bayıl istiyosan Feriha.

Yani tamam şartlar öyle gerektirmiş, aynı odada kalıyorsunuz. Kardeşiniz dürtülerine hakim olamamış, uyanabileceğinizi hesap etmemiş belki o an, kim olsa şahit olmak istemez böyle bir duruma ama el insaf yaa, 26 yaşında kadın, bu ne laflar böyle? Bence de misilleme yapmak için kendinize destek arıyorsunuz. Duyduğumu unutur yatar uyurum yani, nerede kaldı karalar bağlayacağım. Seksi baya dibine kadar da yaşamışsınız, öyle rahibe de değilsiniz, ne bu Emrah tavırları, garipsiniz çok.

Ay masumiyet falan değil de ben olsam kardeşime beni bu kadar özeline şahit ettiği için kızardım.

Selamlar ..ben bu gece yaşadığım hiç beklemediğim ve etkisinde kaldığım bir şeyden bahsedeceğim..kız kardeşim 26 yaşında ben 34 yaşındayım..karşılıklı yatıyoruz ben uyuyorum sanıyor biriyle görüşüyor sanırım ..benim kardesm normalde evlenmeden yakınlaşmayı geçtim öpüşmeye bile çok sıcak bakmayan biriydi ben yaptığım zaman beni kınardı ben hayatta yapmam derdi ..ve daha önce ki sevhilimle bor şeyler yaşadığımı öğrenmiş anneme söylemişti ortalık karışmıştı o zamanlar bende 30 yaslarındaydım..geçen banyoya girdim kapıyı kilitledim diye neden kirleniyor kapı acaba gibisinden anneme söylüyordu..beni etkileyen kısım bu gece kardeşimin konuşması erke arkadaşıyla..benim duymadığımı sanıyordu ama şöyle diyeyim ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır duydukça ben utandım başıma ağrılar girdi yüz yüze dahil görüşmediği biriyle nasıl bu konuları konuşur hani konuşulur ama benim utanıp erke arkadaşımla konuşamayacağım kadar ayrıntılı şuan tam anlatamıyorum pozisyonlar seni hissetmek istiyorum nasıl bir duygu anlatamıyorum şuan söylediklerini...ben bir hata yapmasından korkuyorum ondan da öte bizim abla kardeş ilişkimiz çok başkaydı onun herseyi ben benim herseyim oydu annesi gibiydim ve o kadar üzüldüm ve soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢şuan ise geldim hala beynim uyuşuk vaziyette kafamı toplayamıyorum
26 yaşında masum kardeş biraz hayal ürünü sanki.

20lerin başında öyle düşünüyordur, bir hata yapmış sizi şikayet etmekle ama insanların fikirleri değişir zamanla. Artık öyle düşünmüyor demek ki.

Benim anlamadığım, siz niye yatıp uzun uzun dinlediniz bu muhabbetleri?
Ben olsam sese uyanmış ama ne konuştuğunu anlamamış gibi yapardım, uyandığımı anlasın konuyu değiştirsin diye.
Öylece durup dinlediniz mi ya her şeyi?
26 yaşındaki kazık kadar kadının cinsel hayatını dert etmenizden daha da garip bu.

Önceden elini tutmaktan ileri gitmem diyen çocuk gitmis yerine genç bir kız gelmiş, fikrinin değişmesi normal değil mi? Hormonlar değişmiş, kaldı ki sizinde cinsel geçmişiniz var.
ben iki yılık sevgilimle bu konuları bu kadar derinden konusmamısımdır
Siz esmer89 olarak konuşmamayı tercih edebilirsiniz, kardeşiniz konuşmayı tercih ediyor demek ki.
Sadece sizin yanınızda konuşması çirkin olmuş. Tekrarlarlanırsa tuvalete kalkın veya oda su içmeye kalkmış gibi yapın. Duyduğunuz farkedip tekrarlamaz sizin yanınızda

Ablasi yanında yatarken telefonda fantezi yapmak da bi acayip

Öhö öhöö deseydin bari
Dinlemek daha travmatik degil mi?
Öte yandan telefonda pozisyona kadar konusmak da bi garip geldi 😬
Simdi sen şöyle dursan ben boyle dursam tarzi konusmak..bilemedim 🥴🥴

Cinsel dürtülere uyum sağlamak size göre masumiyetini kaybetmekse, ilk anne babanızı bir sorgulayın olur mu?
26 yaşında bir kadın istediği erkekle konuşur gerekirse ilişki yaşar onun bedeni onun tercihi diyoruz kısaca

Kız kardeşler de cinsellik yaşıyor ya neden mideniz bulandı, masumiyeti kirlendi 🥲 sizin uyuduğunuzu düşünerek yapmış konuşmaları, onun yaptığı ne kadar yanlışsa sizin kınayıp bu duyguları hissetmeniz de bir o kadar yanlış.

Eki Görüntüle 3354584
Konuyu okurken gozumde canlanan 🤣
Saka bir yana koca kadinlarsiniz aktif cinsel hayatlariniz olmasi cok normal. Birbirinizin sinirlarina saygi duyun.

Bence burda konu sahibinin asil derdi kendini ispiyonlayan kardesi faka bastirmak. Yok sasirdirdim yok bilmem ne işin yalan tarafi.
Aynısıni aklımdan geçti aslında korkunç

kız kardeşiniz cinselliği keşfetmek istiyor. muhtemelen bastırmış bastırmış şu an patlıyor. ama abla olsam ben de yüzyüze görülmediği biriyle sanal seks yapmasından rahatsız olurdum. abla kardeş olduğunuza göre bunun sakıncalarından bahsedebilir üzerind konuşabilirsiniz

Farkında olmadan siz de rahatsız olduğunuz şeyi ona yapıyorsunuz. İstediği kişiyle istediği gibi konuşur.

Back
X