- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şartlar öyleyse demek ki!35 yaşına gelmişsiniz hala 5 yaşında gibi kardeşinizle mi yatıyorsunuz
Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım..
Fikirler değişebilir. Kardeşinizin sizi ispiyonlaması da sizin kardeşinizin konuşmalarını garipsemeniz de eşit derecede gereksiz ve komik. Bunun altında yatan başka bir şey olmalı yani.Benim burda bahsettiğim bu değildi ..He çok merak ettiyseniz o konuda benm bir sıkıntım yok ...anlamamıssınız siz galiba bir daha söyleyeyim kardeşimin evlenmeden el ele tutusmaktan öte geçmem diyen bir insan olması bu tarz şeylere karşı olması ben dahaonce böyle bir şey yaşadığımı öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırması anneme kadar soylemesi ve henüz yeni konuşmaya başladığı biriyle benim iki senedir ilişki yaşadığım sevgilimle bile konuşmaktan utandığım şeyleri konuşması ve gözümde biten masumluğu..
35 yaşına gelmişsiniz hala 5 yaşında gibi kardeşinizle mi yatıyorsunuz
bir nevi public sex gibi bir tür public dirty talking fantezisi filan yoksaOfff her şeyi geçin. Bi kadın ablasının yanında dirty talk yapıyor. Çok anormal bi durum değil mi? Bi tek bana mı iğrenç geliyor
yahu aile evinde herkesin ayrı odası olayan zibilyon tan hane var bu ülkede+++++++
++++++++
Acaip, sağlıksız bir aile gibi geldi bana da Palu ailesi cidden![]()
E yalan söylemiş işte anlamak çokmu zor?Benim burda bahsettiğim bu değildi ..He çok merak ettiyseniz o konuda benm bir sıkıntım yok ...anlamamıssınız siz galiba bir daha söyleyeyim kardeşimin evlenmeden el ele tutusmaktan öte geçmem diyen bir insan olması bu tarz şeylere karşı olması ben dahaonce böyle bir şey yaşadığımı öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırması anneme kadar soylemesi ve henüz yeni konuşmaya başladığı biriyle benim iki senedir ilişki yaşadığım sevgilimle bile konuşmaktan utandığım şeyleri konuşması ve gözümde biten masumluğu..
Beni bu kadar eleştirip erkek arkadaşımla bor şeyler yaşadığımı öğrenip anneme söyleyip annemin günlerce üzülmesine sebep olan ve bunları asla ben yapmam evlenmeden konuşmam diyen biri olduğu içinS
I
Z
E
N
E
?
Üzgünmüş şaşkınmış. Sanki 14 yaşındaki ergen kızınızı yakaladınız. Koskoca kadının cinsel tecrübeleri sizi niye gerdi bu kadar?
Beraber yatıyoruz aynı oda da gece saat 3 ben uyuyordum konuşmasına uyandımÖzel birşeyler döndüğünü anladığınız an ortamı terketmeli dinlememeliydiniz. Yapmanız gereken şeyi yapmayıp duymamaniz gereken şeyleri duymussunuz suçu kardeşinizde bulmadım .Herkesin bir cinsel hayatı var . Kardeşlerime sormadan asla bilgisayarlarını açmam mesela ki yaşları sizin kardesinizden küçük . Görmemem gereken şeyleri görme tehlikesine istinaden bunu yapıyorum . Biraz özel alana saygı olmalı .
Aynı odadayiz herkesin ayrı odası olacak kafa evi müsait olmayabiliyor maalesef35 yaşına gelmişsiniz hala 5 yaşında gibi kardeşinizle mi yatıyorsunuz
cinsellik yemek, içmek, dışkılamak kadar doğal bir ihtiyaçtır. 26 yaşındaki bir kadının cinsellik yaşamasını masumiyetini kaybetmek olarak görüyorsanız bir uzman desteği alın. Hiç sağlıklı bir düşünce değil.soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık![]()
ay çok tuhaf ya şoka girmiş resmen :)Niye dinliyorsun sessiz sessiz sende de hata var iğrenç bir durum bu kardeşinizde hatalı ablanın yanında birinin duyacağı şekilde konuşmak ne kadar iğrenç bir durum 26 yaşında kadın istediğini yaşar bu sizi ilgilendirmez ama duyduğunuzu belli edip susmasını sağlayabilirdiniz ben duysam hoo hoo falan der öksürür bir tepki verirdim çok saçma dinlemeniz
Dinlemis bile uyuyo gibi yapıp insan tuvalete falan kalkar gerçekten ikiside normal değilay çok tuhaf ya şoka girmiş resmen :)
ben olsam hop kardeşim noluyor, aile var burda, edep yahuu der takılırdım
şaka yaptığım belli olacak şekilde
hayır yani bir iki gevşek espiri döndürüp kapatılacak bi konu bu