• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar üzgün ve şaşkınım ki😢

Herkes değişir. Sevişesi geldi belki kardeşin de ne tuhaf o konular biri uyuyosa olsa bile varken mi konuşulur
İki kardeş ayrı tuhafsınız duymadaydınız kardeşiniz hala masum mu olacaktı gözünüzde duydunuZ bitti yani

İkinizin de birbirinin özeline saygısı yok. Nasil ortamda yetiştiniz siz. Hadii birbirinizi geçtim kendi özelinize saygınız yok. Kız kardeşiniz özelini sizin yanınızda yaşamaktan bir beis görmemiş.

Benim burda bahsettiğim bu değildi ..He çok merak ettiyseniz o konuda benm bir sıkıntım yok ...anlamamıssınız siz galiba bir daha söyleyeyim kardeşimin evlenmeden el ele tutusmaktan öte geçmem diyen bir insan olması bu tarz şeylere karşı olması ben dahaonce böyle bir şey yaşadığımı öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırması anneme kadar soylemesi ve henüz yeni konuşmaya başladığı biriyle benim iki senedir ilişki yaşadığım sevgilimle bile konuşmaktan utandığım şeyleri konuşması ve gözümde biten masumluğu..
Fikirler değişebilir. Kardeşinizin sizi ispiyonlaması da sizin kardeşinizin konuşmalarını garipsemeniz de eşit derecede gereksiz ve komik. Bunun altında yatan başka bir şey olmalı yani.

Bu yazdıklarınızla masumiyet bitmez. Masumiyet nelerle biter,yalancılıkla,iftiracılıkla biter arkadaşım. Bu yaşa gelmiş koskoca kadınsınız,bunu bilmeniz lazımdı

Offf her şeyi geçin. Bi kadın ablasının yanında dirty talk yapıyor. Çok anormal bi durum değil mi? Bi tek bana mı iğrenç geliyor
bir nevi public sex gibi bir tür public dirty talking fantezisi filan yoksa :D bence de kız tuhaf bir çeşit nispet için yapmış

ama konu sahibi de böyle dünyası başına yıkılmış moduna girene kadar kalkıp çıkabilir ya da kardeşine kızım yeter yaa uyutmadın git banyoda filan konuş diyebilirdi, mesela.

ablasını ispiyonlamış, eli erkek eline değmemiş değmezmiş pozlarında bir kardeşi var ama bunlar sağlıklı davranışlar değil ki bunları temel alarak şimdi böyle büyük şaşırıyor

+++++++
++++++++

Acaip, sağlıksız bir aile gibi geldi bana da Palu ailesi cidden :KK51:
yahu aile evinde herkesin ayrı odası olayan zibilyon tan hane var bu ülkede
kadınların evlenene kadar ayrı eve de çıkmadığı...

var yani on binlerce böyle ev var...

Benim burda bahsettiğim bu değildi ..He çok merak ettiyseniz o konuda benm bir sıkıntım yok ...anlamamıssınız siz galiba bir daha söyleyeyim kardeşimin evlenmeden el ele tutusmaktan öte geçmem diyen bir insan olması bu tarz şeylere karşı olması ben dahaonce böyle bir şey yaşadığımı öğrendiğinde ortalığı ayağa kaldırması anneme kadar soylemesi ve henüz yeni konuşmaya başladığı biriyle benim iki senedir ilişki yaşadığım sevgilimle bile konuşmaktan utandığım şeyleri konuşması ve gözümde biten masumluğu..
E yalan söylemiş işte anlamak çokmu zor?🙄Öyle söyledi diye hiçmi öpuşmeyecek yada cinsel hayati olmayacak sizde alemsiniz vallaha.26yaşı var ne masumlugu koca kız olmuş.😁

S
I
Z
E
N
E
?
Üzgünmüş şaşkınmış. Sanki 14 yaşındaki ergen kızınızı yakaladınız. Koskoca kadının cinsel tecrübeleri sizi niye gerdi bu kadar?
Beni bu kadar eleştirip erkek arkadaşımla bor şeyler yaşadığımı öğrenip anneme söyleyip annemin günlerce üzülmesine sebep olan ve bunları asla ben yapmam evlenmeden konuşmam diyen biri olduğu için

Özel birşeyler döndüğünü anladığınız an ortamı terketmeli dinlememeliydiniz. Yapmanız gereken şeyi yapmayıp duymamaniz gereken şeyleri duymussunuz suçu kardeşinizde bulmadım .Herkesin bir cinsel hayatı var . Kardeşlerime sormadan asla bilgisayarlarını açmam mesela ki yaşları sizin kardesinizden küçük . Görmemem gereken şeyleri görme tehlikesine istinaden bunu yapıyorum . Biraz özel alana saygı olmalı .
Beraber yatıyoruz aynı oda da gece saat 3 ben uyuyordum konuşmasına uyandım

soğudum ki midem bulanıyor şuan benim o masum kardeşim yok artık 😢
cinsellik yemek, içmek, dışkılamak kadar doğal bir ihtiyaçtır. 26 yaşındaki bir kadının cinsellik yaşamasını masumiyetini kaybetmek olarak görüyorsanız bir uzman desteği alın. Hiç sağlıklı bir düşünce değil.

Anne babamız da sevişiyor diyenler olmuş evet sevişiyorlar da bunu biliyoruz diye gözümüzün önünde dirty talk veya duyacağımız şekilde bunu yapmıyorlar. Kardeşin ya gerçekten duyman için yaptı bunu duymanda bir sakınca görmüyor ya da bir anlık boşluğuna geldi nasılsa duymaz dedi devam etti. Burda sorun kardeşinizin dirty talk yapması değil aslında sizin yanınızda yapması. Sizi de anlıyorum, kardeşiniz sonuçta bebekliğini bildiğiniz için böyle şeyler duyunca şok olmanız ve gözünüzde masumiyetini yitirmiş gibi hissetmeniz de normal. Ama şöyle düşünün, hepimiz evleniyoruz , hamile kalıyoruz, çocuk sahibi oluyoruz vs sizin düşüncenizle insanların hamileyken bile dışarda gezerken utanması lazım.

26 yaşında koca yetişkin kadın
cinsellik istemesi ve bunu biriyle yaşaması çok normal
nasıl ve ne şekilde yaşadığı kendisini bağlar
o yaşta birine müdahale edilmez neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir
siz de tuhafsınız kardeşinizde tuhaf
ayrıca bu nasıl ev koca kadınlar aynı odada yatıyor ve kardeşiniz mahremini sizin yanınızda konuşmaktan çekinmiyor
tuhaf yani her yönden
şuan çok canım sıkkın kafa dağıtmak için diğer konulara bakayım dedim ama
sizin konunuz ağzımı açık bıraktı valla

Niye dinliyorsun sessiz sessiz sende de hata var iğrenç bir durum bu kardeşinizde hatalı ablanın yanında birinin duyacağı şekilde konuşmak ne kadar iğrenç bir durum 26 yaşında kadın istediğini yaşar bu sizi ilgilendirmez ama duyduğunuzu belli edip susmasını sağlayabilirdiniz ben duysam hoo hoo falan der öksürür bir tepki verirdim çok saçma dinlemeniz
ay çok tuhaf ya şoka girmiş resmen :)
ben olsam hop kardeşim noluyor, aile var burda, edep yahuu der takılırdım
şaka yaptığım belli olacak şekilde
hayır yani bir iki gevşek espiri döndürüp kapatılacak bi konu bu

ay çok tuhaf ya şoka girmiş resmen :)
ben olsam hop kardeşim noluyor, aile var burda, edep yahuu der takılırdım
şaka yaptığım belli olacak şekilde
hayır yani bir iki gevşek espiri döndürüp kapatılacak bi konu bu
Dinlemis bile uyuyo gibi yapıp insan tuvalete falan kalkar gerçekten ikiside normal değil

Back
X