- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Yagmur taneleri
-
Ve sen bu adam için bu aile için mi kendini yipratiyosun degmez belki de olmaması senin için daha hayırlıdırAnnem de çok dedi seni bunun için mi aldılar dedi 2 yıldır yaşamadgm şey kalmadı dün dedim eşime bitsin ayrılalım yoruldum artık dedim ve inan daha neler geldi basıma eltimin bile iftirasına ugradm evinde erkrk sesi geliyor dedi benim kocama la arası iyi dedi Allah ama işte yuvası yıkıldı ve eşime dedim kayınımla adımı çikarıyorlar niye susıyon dedim ben ananeme gerekeni dedim o tugbaya öldürdüm dedi ve geçişyirdişer çok yoruldum
Söyledim hep tartışma oldu inanin o kadar kavgalarım oldu ki ailesi ile kendi ileSiz düşüklerin nedeninin oğlu olduğunu söyleyin, sizin yapacak bir şeyiniz yok ki. Bu güne kadar söylememeniz kabahat yani.
Kuzum yaşında küçük kiyamam sana muhatap olmayacaksın kocanda adet gününü soruyorsa adam gibi sorsun ailesine yetistirmesin.Bn senin eşinim bunu sormam normal diyor ve 2 gün önce annaannemi kaybettim bn beni kimse düşünmüyor ailesine çok dedim k.b ama tarla olarak beni görüyon ama tohum oglun ekemezse biçemez dedim onlar da laf bitmez hayata
O kadar zor bişey ki bn kendimi bu eve ait hissetmez oldum anneme anlattığımda annem çok agladı bn eşimle evlenmek için 5 yıl bekledim ve evlenince çok degişiyor Allah yardımcnz olsun zorBende 2 yıla yakındır evliyim ve hiç gebelik yaşamadım sebebsiz infertilite dendi sorun yok herşey yapıldı tahliller falan klomen çatlatma iğnesi vsvs üstüne şimdi aşılama yaptırdım belki bı kere düşük falan yapmış olsaydım bu kadar ustelemezdim çünkü olduğunu biliyor olurdum. Siz biraz akışına bırakın tüp bebek en son çare olmalı hele ki normal gebelik olusmuyorsa stres yapiyosun çok o seni etkiliyor kendini toparla ve kayınvalide ile arana mesafe koy sıkıntı etmezsen bebisin kendiliginden gelecektirAllah yardımcın olsun canım
En son hastane gitriginde sprmlerine düzelmiş dedi zaten alkol sigara hiç alamaz ama bana şey diyor aglıyon yoruldum diyon diyor senin yasadın şeyleri bende yaşadım diyor güya tüp bebegin tutmaması bide düşügğmğn kürtajla sonlandırmasıni diyorKuzum yaşında küçük kiyamam sana muhatap olmayacaksın kocanda adet gününü soruyorsa adam gibi sorsun ailesine yetistirmesin.
Bak abla tavsiyesi kafana takarsan sinir hastasi olursun benim gibi takmayacaksin rabbim verir sen tedavini ol duani et gerisi rabbime kalmış.
O eşin olacak kişiye söyle spermlerinde madem problem var adam gibi beslensin sigara alkol alıyorsa bıraksın öyle sadece sana yüklenmekle olmuyor o işler kendini ezdirmeyeceksin.
Aşırı cahil llerBoşanacaksınız
Ağzının ucuyla söyleyen eşten adam olmaz ne hadsizler ya kime ne çocuk istememeye karar verdiniz belki.
Komiksiniz ayrıca eşinize neden diyorsunuz kendiniz diyecekseniz
ben derim boşanalım oğlunuz başkasıyla evlensin belki olur sorun çözülür
Ayrıca seks hayatım hakkında bilgi vermek zorunda mıyım?
Böyle mıymıntı adamdan çocuk sahibi olunur bilemedim
Eşiniz ayrı bir olay ailesi ayrı hadsiz
evli bayana adet oldun mu diye sorulmuyor tabi kişi neyse çevresi de o olduğundan dar vizyonlarının doğruluğuna inanıyor olabilirler.
Bebek konusu evet çok zor bişi belki burda yıllarca bekleyen kişilerde vardır ne yaparsan yap nasip olmayınca olmuyor kv bana bı kere sordu konusu açılınca bende nasip Allah nasip ederse olur diyip konuyu kapattım bı daha sormadı yaptırdığımız tedavilerden de kimseye bahsetmedim hem onlara ne ki ben ne zaman adet olmusum ne yaptırmışim sanırım senin sessizliginden faydalanmış esin ve ailesi yeri gelecek hadlerini bildireceksin susunca insanı ezmeye çalışıyorlar ama sen kendini çok yipratiyosun ailesi yüzünden heleki sende sorun yokkenO kadar zor bişey ki bn kendimi bu eve ait hissetmez oldum anneme anlattığımda annem çok agladı bn eşimle evlenmek için 5 yıl bekledim ve evlenince çok degişiyor Allah yardımcnz olsun zor
Yav he he deseydin :))))evli bayana herkes sorar adet oldun mu diye dedi
Eşinizle ciddi konuşun, ailesi bir daha karışırsa her yerden engelleyin, gitmeyin, gelmesinler deyin. Eşinize de bunu bildirin. Böyle lafla arkada durulmuyor, zahmet etsin sözünü dinlersin ailesine. Bebek için bence acele etmeyin, bekleyin.Söyledim hep tartışma oldu inanin o kadar kavgalarım oldu ki ailesi ile kendi ile
Malesef herkes aynı canım benimde evlenince 2 yıl hiç olmadi bende pko var kendiliğinden adet olmuyorum hep ilaçlarla olurdum en son asilama tedavisine başladık ama kimseye demedik 2 yıl kaynanam görümcem herkese çocuğu olmuyor demiş hep kulağıma geliyodu arkamdan ne dedikleri hiç ses etmedim eşim de kızdı annesi bi laf söylese sen özel hayatımıza karışamazsın eşim şuan istemiyor ne smn hazır hissederse o zmn düşüncez diye gecistiriyordu en son bi gün bana akıl verip duruyordu dayanamayıp bana ne akıl verip duruyorsun hadi istiyoruz olmuyor diyelim ama olmamasının sebebi oğlunsa ya dedim benim oğlumda sıkıntı yok dedi neden oğlunun gayri-meşru çocuğumu varda bu kadar eminsin oğlundan dedim sesini kesti sonra çok şükür ilk asilamada tuttu bi oğlum olacağı öğrendik başladılar kayinbabamin ismini koyun demelere ismini kararlastirmamiza rağmen eşime her aradıklarında baskı yaptılar illa babanın ismini koy diye tabi koydurmadim bni onca üzecekler millete dedikodumu yapicaklar bide istedikleri ismimi koyucam gececekler o işi istediğim ismi koydum çatladılarArkadaslar merhaba öncelikle içimi acıtan şeyleri sizinle paylaşmak istedim bn 2 yıllık evliyim 2 yıldır 3 defa düşk oldu ve tekrardan hamile kalamadım diye tüp bebek tedavisi uyguladık ve negatif oldu iki yıldır eşimin ailesi pskolojikmen baskı uyguluyor kaynanam her ay da 5 ya da 6 kez soruyor bas dönmesi mide bulantısı varmı diye adet oldun mu geldi mi diye her ay soruyor o kadar yoruldum ki. O yetmez gibi ablası da sorıyor hamile olsam derim Sonucta demi sonra eşime söyledim bu durumdan rahatsız olıyorum konuş ailenle diye eşim ise ne diyim bn bu konuda aileme dedi ilk geçiştirdi sonra aradan 4 ay geçti marketeydim görümcem aradı annemden duydum yine adet olmuşsun alarm gibi şaşmıuor diyince cillet geçirdim elimdekileri markette yere çaldım göz yaşım durmadı eşimde tekrardan dedim tamam uyaracam dedi neyse bu dilinin ucu ile demiş oldu o 1 ay sormadilar sonra tekrar tekrar bir doktora daha gidin dedi ve biz ondan önce zaten eşimin sprimin düşk oldugunu ögrenmiştk o kadar sinirlendim ki karışamasına bana hatta zaten beni oglu seviyor diye aldı almak bile istemiyordu bizi herşeyde sabrımı çok denedi ve psikolojik destek aldım ama doktor uzaga taşın kurtulamazsın dedi baya bir uzaga taşındım ankaraya geldim aramız 8 saat ve dün bn bunu 2 gün önce elime dedim ailen yine soruyor dedim evli bayana herkes sorar adet oldun mu diye dedi. Ve sinirlendim ne diyon sen dedim neyse tartıştık 1 kez bile arkamda durmadı zaten. Herneyse bana şey dedi adetin geçen ay gecikti bu ay da geçerse bir doktora götürüm ne varmış diyince kafam attı yani adet oluyorum ama geçikimce 1 2 gün hevesi kursağında kalıyormuş bn o kadar yoruldum ki doktora gitmekten beni sadece çocuk yapmam için görüyorlar gibi kaldıramıyorum artk ne yapcam
Ne insanlar var yaMalesef herkes aynı canım benimde evlenince 2 yıl hiç olmadi bende pko var kendiliğinden adet olmuyorum hep ilaçlarla olurdum en son asilama tedavisine başladık ama kimseye demedik 2 yıl kaynanam görümcem herkese çocuğu olmuyor demiş hep kulağıma geliyodu arkamdan ne dedikleri hiç ses etmedim eşim de kızdı annesi bi laf söylese sen özel hayatımıza karışamazsın eşim şuan istemiyor ne smn hazır hissederse o zmn düşüncez diye gecistiriyordu en son bi gün bana akıl verip duruyordu dayanamayıp bana ne akıl verip duruyorsun hadi istiyoruz olmuyor diyelim ama olmamasının sebebi oğlunsa ya dedim benim oğlumda sıkıntı yok dedi neden oğlunun gayri-meşru çocuğumu varda bu kadar eminsin oğlundan dedim sesini kesti sonra çok şükür ilk asilamada tuttu bi oğlum olacağı öğrendik başladılar kayinbabamin ismini koyun demelere ismini kararlastirmamiza rağmen eşime her aradıklarında baskı yaptılar illa babanın ismini koy diye tabi koydurmadim bni onca üzecekler millete dedikodumu yapicaklar bide istedikleri ismimi koyucam gececekler o işi istediğim ismi koydum çatladılar
Aslında aksina sinirliyim amaa kırıldığımı kimseye belli etmeden kendi kendime içimde çok yaşarım dile çok getirdim ama sonu hep aynı olduOkudum, söylemişsiniz. Herhalde sakin birisiniz ki bu kadar rahatsız ede biliyorlar. Onlara ne sizin reglden? Eşiniz susturmalı onları bu kadar da olmaz. Çocuk olunca gene her şeye karışacaklar şimdiden sınırı çizin
Yorumları iyi okuyun defalarca söyledim ve çok tartışmalar yaşadım ailesi ile ama yine aynılarhata sendeymiş gibi görülüyor sende söyle sorun bende değil oğlunuzda diye madem oğulları bu kadar umursamz seni önemsemiyor.
Onlara de ki bizim yatak odamız sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Mahrem şeyler sorulur mu? Kaç yaşına gelmişsiniz ben mi ögreteyim bunu de. Ben sana adetini soruyor muyum de! O kayınanana de ki ben sana menopoza girdin mi, hala seks yapıyor musunuz kayinbabamla ile soruyor muyum de. Ayy ben bile sinirlendim. Ki aglamak yerine çok pis kalp kırardım.Arkadaslar merhaba öncelikle içimi acıtan şeyleri sizinle paylaşmak istedim bn 2 yıllık evliyim 2 yıldır 3 defa düşk oldu ve tekrardan hamile kalamadım diye tüp bebek tedavisi uyguladık ve negatif oldu iki yıldır eşimin ailesi pskolojikmen baskı uyguluyor kaynanam her ay da 5 ya da 6 kez soruyor bas dönmesi mide bulantısı varmı diye adet oldun mu geldi mi diye her ay soruyor o kadar yoruldum ki. O yetmez gibi ablası da sorıyor hamile olsam derim Sonucta demi sonra eşime söyledim bu durumdan rahatsız olıyorum konuş ailenle diye eşim ise ne diyim bn bu konuda aileme dedi ilk geçiştirdi sonra aradan 4 ay geçti marketeydim görümcem aradı annemden duydum yine adet olmuşsun alarm gibi şaşmıuor diyince cillet geçirdim elimdekileri markette yere çaldım göz yaşım durmadı eşimde tekrardan dedim tamam uyaracam dedi neyse bu dilinin ucu ile demiş oldu o 1 ay sormadilar sonra tekrar tekrar bir doktora daha gidin dedi ve biz ondan önce zaten eşimin sprimin düşk oldugunu ögrenmiştk o kadar sinirlendim ki karışamasına bana hatta zaten beni oglu seviyor diye aldı almak bile istemiyordu bizi herşeyde sabrımı çok denedi ve psikolojik destek aldım ama doktor uzaga taşın kurtulamazsın dedi baya bir uzaga taşındım ankaraya geldim aramız 8 saat ve dün bn bunu 2 gün önce elime dedim ailen yine soruyor dedim evli bayana herkes sorar adet oldun mu diye dedi. Ve sinirlendim ne diyon sen dedim neyse tartıştık 1 kez bile arkamda durmadı zaten. Herneyse bana şey dedi adetin geçen ay gecikti bu ay da geçerse bir doktora götürüm ne varmış diyince kafam attı yani adet oluyorum ama geçikimce 1 2 gün hevesi kursağında kalıyormuş bn o kadar yoruldum ki doktora gitmekten beni sadece çocuk yapmam için görüyorlar gibi kaldıramıyorum artk ne yapcam
Şey dedim görümceme ve kaynanama @mımın bekciligini benden güzel yapıyorsunuz yazık gerçkten kendini bilen bir insan bunları demez ve yapmaz dedim çok sabırlıyımdır ama benim bile sabrım bitti bu kadar sabıra karsıOf bayılacağım.
Neden terslemiyorsunuz?
Şöyle ağız tadıysa bir tersleyin, cevap vermeyin, gerekirse telefonlarını açmayın.
Gitsin oğullarına sorsunlar. Azıcık çekinsinler sizden.
1 kez dedim sen iyi becermişsin 3 çocuk yapmıssın tarif et belki yanlış yapıyoruz biz dedim oda güldü seslenmedi sonra şey dedim benim şeyimi takp edecen diye kafa kalmadı yazık olanda gitti anne dedim sonra eşime şunun dedigin bak dedi utanmaz dedi eşimde bana da laf sayıyor napim anne seslenme dedi yani bana kızamadı anasını da öyle geçistridi neymiş kavga çikarmısOnlara de ki bizim yatak odamız sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Mahrem şeyler sorulur mu? Kaç yaşına gelmişsiniz ben mi ögreteyim bunu de. Ben sana adetini soruyor muyum de! O kayınanana de ki ben sana menopoza girdin mi, hala seks yapıyor musunuz kayinbabamla ile soruyor muyum de. Ayy ben bile sinirlendim. Ki aglamak yerine çok pis kalp kırardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?