O kadar yoruldum ki buhayattan

Ve sen bu adam için bu aile için mi kendini yipratiyosun degmez belki de olmaması senin için daha hayırlıdır

Kuzum yaşında küçük kiyamam sana muhatap olmayacaksın kocanda adet gününü soruyorsa adam gibi sorsun ailesine yetistirmesin.

Bak abla tavsiyesi kafana takarsan sinir hastasi olursun benim gibi takmayacaksin rabbim verir sen tedavini ol duani et gerisi rabbime kalmış.
O eşin olacak kişiye söyle spermlerinde madem problem var adam gibi beslensin sigara alkol alıyorsa bıraksın öyle sadece sana yüklenmekle olmuyor o işler kendini ezdirmeyeceksin.

O kadar zor bişey ki bn kendimi bu eve ait hissetmez oldum anneme anlattığımda annem çok agladı bn eşimle evlenmek için 5 yıl bekledim ve evlenince çok degişiyor Allah yardımcnz olsun zor

En son hastane gitriginde sprmlerine düzelmiş dedi zaten alkol sigara hiç alamaz ama bana şey diyor aglıyon yoruldum diyon diyor senin yasadın şeyleri bende yaşadım diyor güya tüp bebegin tutmaması bide düşügğmğn kürtajla sonlandırmasıni diyor

Aşırı cahil ller

O kadar zor bişey ki bn kendimi bu eve ait hissetmez oldum anneme anlattığımda annem çok agladı bn eşimle evlenmek için 5 yıl bekledim ve evlenince çok degişiyor Allah yardımcnz olsun zor
Bebek konusu evet çok zor bişi belki burda yıllarca bekleyen kişilerde vardır ne yaparsan yap nasip olmayınca olmuyor kv bana bı kere sordu konusu açılınca bende nasip Allah nasip ederse olur diyip konuyu kapattım bı daha sormadı yaptırdığımız tedavilerden de kimseye bahsetmedim hem onlara ne ki ben ne zaman adet olmusum ne yaptırmışim sanırım senin sessizliginden faydalanmış esin ve ailesi yeri gelecek hadlerini bildireceksin susunca insanı ezmeye çalışıyorlar ama sen kendini çok yipratiyosun ailesi yüzünden heleki sende sorun yokken

Söyledim hep tartışma oldu inanin o kadar kavgalarım oldu ki ailesi ile kendi ile
Eşinizle ciddi konuşun, ailesi bir daha karışırsa her yerden engelleyin, gitmeyin, gelmesinler deyin. Eşinize de bunu bildirin. Böyle lafla arkada durulmuyor, zahmet etsin sözünü dinlersin ailesine. Bebek için bence acele etmeyin, bekleyin.

Malesef herkes aynı canım benimde evlenince 2 yıl hiç olmadi bende pko var kendiliğinden adet olmuyorum hep ilaçlarla olurdum en son asilama tedavisine başladık ama kimseye demedik 2 yıl kaynanam görümcem herkese çocuğu olmuyor demiş hep kulağıma geliyodu arkamdan ne dedikleri hiç ses etmedim eşim de kızdı annesi bi laf söylese sen özel hayatımıza karışamazsın eşim şuan istemiyor ne smn hazır hissederse o zmn düşüncez diye gecistiriyordu en son bi gün bana akıl verip duruyordu dayanamayıp bana ne akıl verip duruyorsun hadi istiyoruz olmuyor diyelim ama olmamasının sebebi oğlunsa ya dedim benim oğlumda sıkıntı yok dedi neden oğlunun gayri-meşru çocuğumu varda bu kadar eminsin oğlundan dedim sesini kesti sonra çok şükür ilk asilamada tuttu bi oğlum olacağı öğrendik başladılar kayinbabamin ismini koyun demelere ismini kararlastirmamiza rağmen eşime her aradıklarında baskı yaptılar illa babanın ismini koy diye tabi koydurmadim bni onca üzecekler millete dedikodumu yapicaklar bide istedikleri ismimi koyucam gececekler o işi istediğim ismi koydum çatladılar

Çok hadsizler. Kv ve görümce. Onlara haddini çoktan bildirmeniz gerekirdi. Onlara ne ayrıca. Biz kendi isteğimizle 2 yıl çocuk istemedik. Kv bir kere bile sormadı konusunu açmadı soramaz zten. Adet oldun mu diye takip etmek ne ya tuhaf.

Of bayılacağım.
Neden terslemiyorsunuz?
Şöyle ağız tadıysa bir tersleyin, cevap vermeyin, gerekirse telefonlarını açmayın.
Gitsin oğullarına sorsunlar. Azıcık çekinsinler sizden.

hata sendeymiş gibi görülüyor sende söyle sorun bende değil oğlunuzda diye madem oğulları bu kadar umursamz seni önemsemiyor.

Ne insanlar var ya

Aslında aksina sinirliyim amaa kırıldığımı kimseye belli etmeden kendi kendime içimde çok yaşarım dile çok getirdim ama sonu hep aynı oldu

Onlara de ki bizim yatak odamız sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Mahrem şeyler sorulur mu? Kaç yaşına gelmişsiniz ben mi ögreteyim bunu de. Ben sana adetini soruyor muyum de! O kayınanana de ki ben sana menopoza girdin mi, hala seks yapıyor musunuz kayinbabamla ile soruyor muyum de. Ayy ben bile sinirlendim. Ki aglamak yerine çok pis kalp kırardım.

Of bayılacağım.
Neden terslemiyorsunuz?
Şöyle ağız tadıysa bir tersleyin, cevap vermeyin, gerekirse telefonlarını açmayın.
Gitsin oğullarına sorsunlar. Azıcık çekinsinler sizden.
Şey dedim görümceme ve kaynanama @mımın bekciligini benden güzel yapıyorsunuz yazık gerçkten kendini bilen bir insan bunları demez ve yapmaz dedim çok sabırlıyımdır ama benim bile sabrım bitti bu kadar sabıra karsı

1 kez dedim sen iyi becermişsin 3 çocuk yapmıssın tarif et belki yanlış yapıyoruz biz dedim oda güldü seslenmedi sonra şey dedim benim şeyimi takp edecen diye kafa kalmadı yazık olanda gitti anne dedim sonra eşime şunun dedigin bak dedi utanmaz dedi eşimde bana da laf sayıyor napim anne seslenme dedi yani bana kızamadı anasını da öyle geçistridi neymiş kavga çikarmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…