O kadarr mutsuzum ki, ne kadar boş her şey, bunun sonu yok mu:(

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Çok yıprandım kime değer vermek istesem hep bir şey çıktı hep yanlış insanlarrr Ben mi haketmiyorum mutluluğu yoksa çok mu uzakta bilmiyorum ama çok yoruldum nasıl insanlar bunlar ya vicdansızlar gram umurlarında olmuyor bi hoşçakal bitti demek onlar için güzel bir haber ve ben üzülen taraf her zamanki gibi hem de değmeyecegini bildiğim insanlar için bile bile lades .. İnsanların çıkar için yaşadığı bi gram gerçek sevgiye mutluluğa hasret kaldığı bu zamanda ben tüm gerçekliğimle sevmeye hazırken beni seveni neden kimse değer bilmiyor Gülüyordur şimdi arkamdan belkide salağa bak neler yaptım hala peşimdeydi diye .. Allah'tan tek dileğim hiçbir şeyi karşıllıksız bırakmasın ben buna inanıyorum bugün bana yapılır yarın ona umarım o günleri de görürüm

kaç yaşındasın tatlım? erkeklere güvenmemek lazım hemen, ama bunlar da tecrübe oluyor, böyle böyle akıllanıyoruz bazen de.. ne yaşadın ki en son

cnm allah a havale et geç hiç üzülme bu gün sana yarın ona sen şimdi üzülüyorsun ama yarın o üzülürkn sen çok mutlu olmuş hayatının insanını bulmuş olacaksın sadece sabır

arkadaşım sen hala bu b.yinsize üzülüyorsan problem sende. Allah gözüne gözüne sokmuş tabiri caizse, ne diye üzülüyorsun ki anlamadım.

Boşver insan olmayan 'insancıklar' yansınlar dertlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…