O Kadından Negatif Elektrik Alıyorum.

Kendimi sizin yerinize koydum da o kadinin gozlerini oymus avucuna koymustum. Sonra adam bana ne yapardi bilmiyorum :) esiniz yapmasi gerekeni yapmis ama sizin yapabileceginiz bisey yok. Ama esinizin biraz daha dikkat etmesi lazim her aradiginda acmayabilir mesela. Allah huzurunu bozmasin

ben de zaman zaman sızın gıbı dusunuyorum, sankı bırsey varmısta eşim söylemedıkce de eşimi hareketlerıyle ''ben de boyle bellı ederım ''gıbı tehdıtvari yapmaya calısıor gıbı. Ama esıme bakıyorum,hiç ihtimal veremıyorum, sanırım ilk cumlemı bana hıssettırmeye calısıyor. eger boyle bırsey varsa, benım anlayıp,eşimden uzaklasmamı saglamak, yoksa da varmıs gıbı hıssettirip,yine uzaklaşmamı sağlamak diye düşünüyorum.

Ben böyle bir durumdan rahatsız olurdum, eşiniz açmasın kadın her aradığında. Mesela geç saatte mi aradı ya hiç açmasın ya da siz açın, daha makul bir saatte arar misiniz x hanım eşim uyuyor falan deyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kadın eşinize sulanıyor gibi geldi banabence kocanızı alın çekin kenara ard ardına sorular sorun eğer varsa bişey eşiniz kekelemeye başlar ve biyerde patlaklık veririşin şakası tabi eşinize söyleyin iş dışında görüşmesin açmasın telefonları iş işte kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…