• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Kadından Negatif Elektrik Alıyorum.

Bence kadın eşinizin kibar ve sessiz tavrını, bu zamana kadar rahatsız olsa bile bunu açık bir biçimde belli etmeyişini eşinizin de bu durumdan hoşlanıyor olmasına bağlamış ve bir şekilde yüz bulmuş. O yüzden bu ısrarcı tavrını sürdürüyor, tatmin edici cevap alamasa da zırt pırt eşinizi arıyor. Misal daha en başında, veya özellikle siz arabadan inince eşiniz ona "Çok densiz bir laf ettiniz, eşim yanlış anlayabilir. Bir daha olmasın." tarzında konuşsaydı, veya pazar günleri aradığında hemen ertesi gün "Mesai saatleri dışında şahsi cep telefonumdan görüşme yapmayı doğru bulmuyorum. Bundan sonra daha duyarlı olursanız sevinirim." deseydi kadını hem şaşırtır, hem de kararlı ve soğuk tavrıyla cesaretini kırmış olurdu.

Eşinizin de rahatsız olması durumun açıkça farkında olduğunu gösteriyor. Bence eşiniz kadının ona olan ilgisinin farkında ama bunu onu kırmadan nasıl engelleyeceğini bilememiş, veya bunu belli etmesi durumunda belki de kadının aslında öyle bir şey yok, senin kuruntun tarzında konuşup davranırsa tuhaf bir durumda kalmaktan korkmuş. Sonuçta her gün yüz yüze bakıyorlar.

Bu arada eşiniz nerde çalşıyor? Eşinizin ve kadının görevleri ne? Beraber mi çalışıyorlar, yani her gün iletişimde olmak zorundalar mı, birbirlerine bağlı mı çalışıyorlar bunu merak ettim.

ıkısıde muhendıs ortak projede calısıyorlar, hergun ısyerınde bırlıkteler, bazen musterı zıyaretlerıne de buyuk ıslerde brlıkte gıdıyorlar. ama mesaı saatlerı dısında aramalarını gerektırecek bır sey yok, zaten aradıgında da ısle ılgılı degıl daha cok arabayla veya tamıratla ılgılı seylerı soruyor, işle ılgılı konusması ya patronu sıkayet eder, ya toplantı olmus bıtmıstır, o nıye oyle bu nıye boyle dıye mızmızlanır, eşimde yarın konusalım dıye kapatmıstı toplantıyla ılgılı konusmasını. işle ilgili hiçbirşey yok aramalarında tamamen sahsı.

Çaktırmadan davranışlarını kontrol edin , aynı şekilde bir olay daha yaşarsanız , eşiniz artık gerekeni söylemeli aksi halde iş çığırında çıkabilir . İş yerinde de kadın böyle davranıyorsa başkalarının da dikkatini çekmiştir .

Merhabalar hiç hoş bir şey değil tabiyki eşinize bir yıldıznağme bakımı yaptırsanıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne gıbı bılgılere ulasabılırız oradan?

yıldıznameyı bılıyorum ama sızın dedıgınız farklı gıbı geldı, biraz anlatır mısınız? veya nerede baktırılıyor?

vaktınız varsa ve anlatmak ıstersenız, ogrenmeyı ısterım. belkı bır bır ısık olur. gecmıs olsun.
işte hep dıyorum kadın özellıkle sözkonusu kocasıysa kesınlıkle hıssedıyor, ama sızın gıbı ılk etapta, ama benım gıbı aylar sonra...ama asla yanılmıyor...

benim kötü enerji aldığım kadın sekreterdi canım sevgilimin daha önceki sekreterini görmüştüm çok tatlı kadındı sevmiştim ama evlenince işten ayrıldı onun yerine yenisi geldi tabi...
bi gün gittim şirkete benim ki toplantıdaydı kadının yanına oturdum ama nasıl huzursuz oldum anlatamam...
o gün sevgilimle yemege çıktık 5 defa aradı gereksiz bahanelerle...
ondan sonra sevgilimin işi varmış telefonu odasında kalmış aradığımda sekreter açtı...
yine sevgilimin odasında 2 tane ceketi var onları kendi kararıyla kuru temizlemeye vermiş sanane işin değil ne karıştırıyosun haksız mıyım hepsi 2 haftada oldu aklıma gelmeyen bi sürü şey...
sonra biz sevgilimle kavga etmeye başladık onun suçu yok ama ben ona bagırıyorum sinirimi ondan çıkarıyorum sürekli
canıma tak etti bi gün gittim seni burda istemiyorum dedim beni sadece ali bey kovabilir siz ki oluyosunuz dedi...:53:
sevgilimi aradı o da artık çıkış işlemlerini başlatalım dedi
öyle kurtulmuştum:31:

Bende daha once baktırdıgımda bana bu adamdan ayrıl seni üzer demişti yasef hoca internetten bulmuştum kendisini telefonda yıldıznağme bakımı yaptı ve çok güzel bakım yapıyor internet sitesi mevcut medyum yasef hoca diye dilerseniz arayın bir bilgi alın derim

Bende daha once baktırdıgımda bana bu adamdan ayrıl seni üzer demişti yasef hoca internetten bulmuştum kendisini telefonda yıldıznağme bakımı yaptı ve çok güzel bakım yapıyor internet sitesi mevcut medyum yasef hoca diye dilerseniz arayın bir bilgi alın derim

hım oyle bırsey mı, benım bıldıgım daha farklıydı. teşekkür ederim. Çok inandığım şeyler değil.

benim kötü enerji aldığım kadın sekreterdi canım sevgilimin daha önceki sekreterini görmüştüm çok tatlı kadındı sevmiştim ama evlenince işten ayrıldı onun yerine yenisi geldi tabi...
bi gün gittim şirkete benim ki toplantıdaydı kadının yanına oturdum ama nasıl huzursuz oldum anlatamam...
o gün sevgilimle yemege çıktık 5 defa aradı gereksiz bahanelerle...
ondan sonra sevgilimin işi varmış telefonu odasında kalmış aradığımda sekreter açtı...
yine sevgilimin odasında 2 tane ceketi var onları kendi kararıyla kuru temizlemeye vermiş sanane işin değil ne karıştırıyosun haksız mıyım hepsi 2 haftada oldu aklıma gelmeyen bi sürü şey...
sonra biz sevgilimle kavga etmeye başladık onun suçu yok ama ben ona bagırıyorum sinirimi ondan çıkarıyorum sürekli
canıma tak etti bi gün gittim seni burda istemiyorum dedim beni sadece ali bey kovabilir siz ki oluyosunuz dedi...:53:
sevgilimi aradı o da artık çıkış işlemlerini başlatalım dedi
öyle kurtulmuştum:31:

:46::46::46::46: daha ne hıkayeler duyacagız bakalım, gercı gun gectıkce burada acılan evlı erkek konularını okudukca hıcbırseye sasırmıyorum da neyse konumu dagıtmayım.

Gorunen o ki kadin resmen kocanizi kandirmaya calisiyor Allah korusunn kocaniz yine mesafeli davrnmis ne guzel ama erkeklerin nefsi agir basar unutmayin bu yuzden bu kadinin iletisimini kesmesi lazim esinizle fakat siz bence asla esinize kadin seni kandirmaya calisiyor falan diye uyarilar yapmayin bu biraz esein aklina karpuz kabugu getirmek olur aradiginda siz acin bi kac kez ne bilim esinizi sahiplendiginizi hissetirin o kadina Allah yardimciniz olsun

ıkısıde muhendıs ortak projede calısıyorlar, hergun ısyerınde bırlıkteler, bazen musterı zıyaretlerıne de buyuk ıslerde brlıkte gıdıyorlar. ama mesaı saatlerı dısında aramalarını gerektırecek bır sey yok, zaten aradıgında da ısle ılgılı degıl daha cok arabayla veya tamıratla ılgılı seylerı soruyor, işle ılgılı konusması ya patronu sıkayet eder, ya toplantı olmus bıtmıstır, o nıye oyle bu nıye boyle dıye mızmızlanır, eşimde yarın konusalım dıye kapatmıstı toplantıyla ılgılı konusmasını. işle ilgili hiçbirşey yok aramalarında tamamen sahsı.

evet zaten aramaların işle ilgili olmaışı da benim az önce dediklermi doğruluyor. Kadın eşinizden adam akıllı bir net bir tepki görmediği için ısrarcı tavrını üsürdürüyor. bunları yarın konuşsak vs tarzı kibarca uyarılar işe yaramıyor demek ki. bunu eşinize iyice anlatmanız lazım. ama tane tane ve sakin bir şekilde. ortada bir şey yokken kuruntu yapan eş yerine bir şeyleri sezen anlayan, ama alevlendirmeden mantıklı çözüm yolu arayan eş rolünde olmalısınız.

eşinizi suçlayan değil, bu sıkıntısına çözüm arayan bir tavırda olun ve eşinize tepkisini daha net belli etmesini, "sert" değil, "açık" biçimde belli etmesini tavsiye edin.

haklısınız. tipik arsız kadın modeli.
direksiyonu kitlendiğinde eşinize gel diyemiyor, dolaylı anlatıyor.
bu modellere net olarak hayır denmediği sürece imayı anlamazlar, yerlerinin neresi olduğunu hep karıştırırlar. çünkü herkesi kendi yörüngelerinde zannederler. ota çöpe ararlar. eşiniz konuşurken sesinizi duyurun, noluyo bu saatte diye.
ben sizin kadar tahammüllü olamazdım, rahatsızlığımı çoktan belirtirdim.

kadın asılıyor muhtemelen. servise sorsanız daha uygun olmaz mıydı demesinden belli. ama eşinin mesafe koyması gerekli.

ben de iş yerinden sürekli aranıyorum mesai saatleri dışında. acayip sinirim bozuluyor ve birçoğunu açmıyorum. mesai başladıktan sonra arayıp beni aramışsınız diyorum. kadın art niyetli belli. eşinin üstüne gidersen aklına sokmuş olursun. inşallah kendi mesafe koyar.

bu arada o kadını napardım var ya. saçını başını yolar arabaya sürtüp kıvılcım çıkarttırırdım heralde :47:

ama siz bir şey yapmayın eşinizin gözünden düşmeyn.

Günaydın sevgili kk hanımları;

Uzun yıllardır bdv basta olmak uzere bu sıte artık vazgecılmezım oldu. Ve baska baska bakıs acılarıyla ınanılmaz uç noktaların yakalandıgı kanısındayım.
Sırf bu nedenle şimdi bahsedeceğim konu hakkında fıkır almak ıcın yeni üye oldum.

Eşimle 6 yıllık flörtün ardından 1 sene önce evlendik, ondan yana herhangi bir süphem hiç olmadı, aklımda soru ısaretı bırakacak ve benı rahatsız edecek bır davranısı hiç olmamıstır.Zaten büyük bir aşkla evlendik ve çok güzel giden bir evliliğim var. Ama......

İşte burada kafamı kurcalayan o kadını düşündükçe içim içimi yiyor, inanın dün gece hiç uyumadım ve uyelıgım aktıflessın dıye bekledım.

O kadın dedıgım esımın ıs arkadası ve hanı kadın hısseder ya, eşime karsı bır ılgısımı var... yoksa gercekten arkadas olarak mı goruyor bunu sizlerin aracılıgı ıle netleştireceğime inanıyorum.

1-Bir kaç defa gece arayıp eşimi, işle ilgili (patrona kızmış),hararetli hararetli anlatıyor,inanın hiç rahatsız olmadım,ben de işle ilgili sıkıntı yasadıgımda olayıma tanık kısılerle dertlesmek ıstemısımdır (her ne kadar özel hayatına saygı duyup mesai saatlerı dısında aramasamda)....

2-Yıne bır gece arabası arızalanmış eşimi aradı napıcam dıye,eşimle konustular vs. ve eşimin biraz rahatsız oldugunu konusmasından anladım ama anlam veremedım.

3-Şirket yemeği oldugunda eşimleyken hiç yanımıza gelmedi ben lavaboya gıtmıstım, dondugumde ise eşime birseyler anlatıyordu ben geldıgımde de: merhaba ben de kalkıyordum dedı ve kalktı.

4- Rahatsızlanmıstım iş yerimde izin aldım dr.a gidicem eşimi aradım, onlarda iş için bir yere gidiyorlarmıs, ben hasta olunca eşim işyerime geldi benı aldı cıktık, arabada önde oturuyordu bu kadın, benı gorunce yerını bana verdı (benı beklemeyebılırdı,yerını verecek ınsan onceden gecerdı,inanın bu da takılacagım bır olay degıl ama sankı gozume bırseylerı sokmaya calısıyordu.ya da hıc kalkmazdı arkadada gıderdım sorun degıldı benım ıcın o an ayakta durmaya zorlanıyordum.) Neyse dr.dan cıktık benı eve bırakacaklardı,gittik eve ben indim. Kadın hemen ındı arkadan : offff arkada ruhum daraldı ya nıhayet dedi ve öne bındı ( ön koltuga oturdu dıye yadırgamadım,sadece gostere gostere yapması tuhafına gıttı.)

bu 3.ve 4. madde sankı bana bırseylerı gostermek ıcın gıbı geldı haksızmıyım bılmıyorum.

5-Benim uykum cok agır tel.calar eşim konusur hıc duymam, ama o pazar duyacagım tuttu. Sabah 10 da arıyor, toplantıda aklına takılan bır seyı konusmak ıcın, eşimde x hanım tamam şöyle böyle konusuyorlar. Kadın: ''Neyse rahatsız ettım galıba'' dedı.(nihayet.) Eşimde :''bunları yarın konussak'' dedi ve kapattı.(benım duydugumdan habersız.)

Bu olanlara kadar hıc ama hıc esıme en ufak bır sey soylemedım.....

6-en son gectıgımız pazar saat oglen saatlerı 1 cıvarı bız de dısardayız, yine aradı eşimi.....
k: x bey ınanmıcaksınız ama cok komık bır sey oldu.
eşim: hayırdır ne oldu ?
k: (sımarıkca agıyor mu guluyor mu anlamadım) dıreksıyonum kitlendi yaa napıcam kaldım oylece yolda...
eşim: Eşim bir kaç birsey soyledı ve ekledı, Servise danışmanız daha dogru olmazmıydı?
k: Tamam teşekkür ederim, dedi ve kapattı.

ilkkez eşime söyledim o gün.''ben bu kadından çok rahatsız oluyorum'' diye, ve eşimde birşey demedi, kafa salladı ve ''bende'' dedi.

İnanamıyorum bir kadının kabusum olduguna, sizce eşimden mi yüz buluyor yoksa kendını mı tatmın edıyor ben anlayamıyorum artık.

Kadın erkek arkadaslıgına asla karsı degılım ama ılkkez dıyorumya bu kadından rahatsız oldum, degılse esımın bır suru arkadası var, bırlıkte yemege de gıderler gezmeyede hıc sorun etmedım ama bu.......

Sizce ben gunahınımı alıyorum, yada ne yapayım, eşimi nasıl uyarayım?

bence günah almak bir yana iyi niyetli bile denebilir size. ben olsam çoktan bazı yasaklar koymuştum. nedir bu ya evli bi adamı arayacak bahaneler değil bence aradığı konular. diğer yorumları okumadım, arkadaşlar ne fikir verdi bilmiyorum ama bence önlemini almalısın arkadaşım

evet zaten aramaların işle ilgili olmaışı da benim az önce dediklermi doğruluyor. Kadın eşinizden adam akıllı bir net bir tepki görmediği için ısrarcı tavrını üsürdürüyor. bunları yarın konuşsak vs tarzı kibarca uyarılar işe yaramıyor demek ki. bunu eşinize iyice anlatmanız lazım. ama tane tane ve sakin bir şekilde. ortada bir şey yokken kuruntu yapan eş yerine bir şeyleri sezen anlayan, ama alevlendirmeden mantıklı çözüm yolu arayan eş rolünde olmalısınız.

eşinizi suçlayan değil, bu sıkıntısına çözüm arayan bir tavırda olun ve eşinize tepkisini daha net belli etmesini, "sert" değil, "açık" biçimde belli etmesini tavsiye edin.

aynen öyle fazla yumusakbaşlı buluyor ve bana oyle gelıyor ki soylenenı ıstedıgı gıbı anlıyor.
yorumlarınıza kesınlıkle katılıyorum, dusundugum gıbı.

Eşinize karşı ilgisi var ya da yok bilemiyeceğim ama sınırlarını bilmediği kesin.
Ben çok rahatsız olurdum bu tavırlardan.
Eşiniz gereken sınırı koyarsa sıkıntı olmaz.

haklısınız. tipik arsız kadın modeli.
direksiyonu kitlendiğinde eşinize gel diyemiyor, dolaylı anlatıyor.
bu modellere net olarak hayır denmediği sürece imayı anlamazlar, yerlerinin neresi olduğunu hep karıştırırlar. çünkü herkesi kendi yörüngelerinde zannederler. ota çöpe ararlar. eşiniz konuşurken sesinizi duyurun, noluyo bu saatte diye.
ben sizin kadar tahammüllü olamazdım, rahatsızlığımı çoktan belirtirdim.

umarım eşi/sevgılısı olarak gorup,oyle hayal etmıyordur kafasında.
ota çöpe dedinizde, hepsini anlatmadım konu uzun olmasın dıye, annem amelıyat olmustu esımle memleketteyız,arıyor ve eşime ,benı ve annemı sormak yok zaten sormasın onemlı degılde, eşime diyor: sen nasılsın, iyi misin? diye.
ay dusundukce cıkıyor da işte.
şimdiki aklım olsaydı seslenırdım kesın: nasıl olsun 20 dıkısı var hala narkozun etkısınde ne dedıgını bılmıyor dıye, yanıtlardım sanırım.

eşimin telefonu sesı hep dısarı verıyor, ondan ne var ne yok konusulanları duyuyorum hep.

sozde vefalı arkadastı o zaman gozumde , hatta sagolsun dusunmus o kadar bıle demıstım, sonradan aklıma gelıyor, yahu ne benı ne annemı sordu.
kocama nasılsın dedı kapattı!

Evet empatı kelımesını de lugatıma ekledım, aksam ki cumlelerım arasında kesınlıkle yerını almalı.
Kesinlikle yerlı yersız ıs arkadasım arasa ve gereksız muhabbetler yapsa esım kesınlıkle tepkisini gosterırdı.
ön koltuk, o an anlayamadım, cok kotuydum.

konuyu, yorumları etkılermı bılmıyorum belırtme ıhtıyacı duymamıstım, kadın esımden 10 yas buyuk 45 yasında, ondan mı boyle duyarsız kaldım, yasıtım olsa daha mı farklı davrananırım, yada kadını kendımden cok ustun gorsem????
ben de anlayamıyourm neden bu kadar rahat davranmıs oldugumu. Ama bu ısler ne yasa bakıyor, ne baska bır seye gozume soka soka gosterdı sankı.

İnsanın bazen basireti bağlanıyor. Bana da olur zaman zaman. Kelimelerimin iğneleyici olduğu gibi yersiz zamanda tepkisiz kaldığım zamanlar da oluyor. Sonradan kafamda bir ampul yanıyor ve keşke diyorum.

Ben de eşimi kıskandığımı gözüne sokmam mesela. Kıskanırım ama şimdiye kadar aşırı tepki göstermedim.

Kadına karşı neden eziklik hissedeceksin ki bunu hissettirecek bir diyalog mu geçti aranızda?
Yaşı itibariyle konduramamış olabilirsin tabi. Ama o hafifliği gördükten sonra şüphelenmen gerekirdi. Neyse ki geç kalınmış bir şey yok.

Eşinin senin gibi rahatsız olduğunu itiraf etmesi çok iyi bir şey. Tartışma ortamından kaçmak için abarttığını söyleyip kestirip atabilirdi. Neyse ki abartanın kim olduğu biliniyor. Geriye önlem almak kalıyor.

hafta içi iş çıkışından sonraki yakın zamanda ararsa ve işle ilgili konuşulursa bir şey diyemem ama olmadık bir saatte ve hafta sonu ararsa bu kadar rahatsız olduğum bir insana karşı cinlerim tepeme çıkardı ve eşime bir daha bu saatlerde bu kadın seni aramayacak sözünü söylerdim..pazar günü ota b.ka aramak nedir ya??
İlerleyen saatlerde aradığı zaman ya da haftasonu aradığında sen açsana telefonu ne tepki verecek acaba?
eşinin bir karısı ve yuvası olduğunu senin bundan rahatsızlık duyduğunu bilmesi lazım. kadına cırlama da alttan alttan lafı giydir :34:

İnsanın bazen basireti bağlanıyor. Bana da olur zaman zaman. Kelimelerimin iğneleyici olduğu gibi yersiz zamanda tepkisiz kaldığım zamanlar da oluyor. Sonradan kafamda bir ampul yanıyor ve keşke diyorum.

Ben de eşimi kıskandığımı gözüne sokmam mesela. Kıskanırım ama şimdiye kadar aşırı tepki göstermedim.

Kadına karşı neden eziklik hissedeceksin ki bunu hissettirecek bir diyalog mu geçti aranızda?
Yaşı itibariyle konduramamış olabilirsin tabi. Ama o hafifliği gördükten sonra şüphelenmen gerekirdi. Neyse ki geç kalınmış bir şey yok.

Eşinin senin gibi rahatsız olduğunu itiraf etmesi çok iyi bir şey. Tartışma ortamından kaçmak için abarttığını söyleyip kestirip atabilirdi. Neyse ki abartanın kim olduğu biliniyor. Geriye önlem almak kalıyor.

kadınla yazdıklarımın dısında bır dıalogum olmadı. Onu hala kıskanmaya deger gormuyorum, ıcımde kıskanclık yok, sadece rahatsız oluyorum, demek ıstedıgım benım akranım olsa kıskanırdım evet, yada daha artıları oldugunu gorsem. yas olarak da konduramadım, sanırım ondan bu ana kadar herhangı bır sey dıle getırmedım, o da astarını ıstemeye basladı.

eşim savunsaydı da bu kadar rahat olamazdım, çok kötu hısseder ve hıssettırırdım.

Back
X