Teşkkür ederim yapmicam dönmicem biraz da bu yüzden konu açtım tepkileri göreyim kendime geleyim istedim korkuyorum çünkü yapamazsam ne olur halim diye kendime asla böyle bir hayat yakıştırmıyorum bileniyorum daha da çok yazılanlarla slm dahi vermicem kim ne düşünürse düşünsün ne anlarsa anlasın herkesle konuşmak zorunda değilim elbet. Anlaşılmasın filan diye düşünerek hareket etmicem en uzak mesafede durucam birlikte yazılan projeleri açıkça 2 3 kişi çalışmayı tercih etmiyorum istemiyorum tek yazın dicem muhatap dahi olmicam hatta mümkünse başka birime de zorlicam almaları için ne kadar uzak o kadar iyi benim için. Çok sağolun bu soruları da soruyorum ama başkasının söylemesi gibi olmuyor kendine söyleyişin. Bir de konuşup yapabilirsin ne var duymak bu konu da güçlendiriyor insanı bu tip ilişkiler hep gizli saklı olduğundan kimseye anlatıp dışardan bir göz fikri alamıyorsun işin içinde olunca sağlıklı da bakamıyorsun kısır döngü oluyor.Ben normalde çok sert yazarım bu konulara.
Ama sana yazmayacağim. Ayrıldım demişsin bu pisligin içinde olmak istemediğine inanıyorum.
Lütfen uzak dur asla geri dönme.
O kadın için yuvası için demeyeceğim.
Bu pislik herifle ne derece güzel bir yuvası var zaten o ayrı bir konu..
Kendin için...
Sana yakışan başkasına ait birinin oynaşı olmak mı? Kendine sabah akşam bu soruyu sor..
Evliliğim kötü boşanıcam kandırmaya girmiyor mu ya da insanları zor anlarında art niyetle yaklaşmak boşluklarını değerlendirmek fırsatçılık yapmak ben tek başıma suçlu değilim bunu kabul etmiyorum hatta eşit oranda bile suçlu değilim. Suçluyum kabul cezasını elbet çekeceğim ama o benden daha beter bir kuyu içinde bu noktada hayır denilince aylarca uğraşmak zaten kadın boşanmış derdi başını aşmış tamam işte olmaz demişim evli barklı adamsın ne işim var demişim insan gibi çekilsene bunlar ne oluyor adamı aklıyorsunuz. Ben bunların da vebali olduğunu düşünüyorum Allah bilir. Evlenme bile teklif etti ona kalsa akşama sabaha boşanacaktı asla boşan demedim zaten hep kendi sorunları olduğunu benle hiç alakası olmadığını söyledi ben de o zaman boşanıp gelmen lazım böyle bir ilişki istemiyorum daha sonrası için de söz vermediğimi tanıyacağımı söyledim boşan evlenelim filan asla söylemedim bunlar kandırmak değil mi sizce
Evliliğim kötü boşanıcam kandırmaya girmiyor mu ya da insanları zor anlarında art niyetle yaklaşmak boşluklarını değerlendirmek fırsatçılık yapmak ben tek başıma suçlu değilim bunu kabul etmiyorum hatta eşit oranda bile suçlu değilim. Suçluyum kabul cezasını elbet çekeceğim ama o benden daha beter bir kuyu içinde bu noktada hayır denilince aylarca uğraşmak zaten kadın boşanmış derdi başını aşmış tamam işte olmaz demişim evli barklı adamsın ne işim var demişim insan gibi çekilsene bunlar ne oluyor adamı aklıyorsunuz. Ben bunların da vebali olduğunu düşünüyorum Allah bilir. Evlenme bile teklif etti ona kalsa akşama sabaha boşanacaktı asla boşan demedim zaten hep kendi sorunları olduğunu benle hiç alakası olmadığını söyledi ben de o zaman boşanıp gelmen lazım böyle bir ilişki istemiyorum daha sonrası için de söz vermediğimi tanıyacağımı söyledim boşan evlenelim filan asla söylemedim bunlar kandırmak değil mi sizce
Evet çok büyük günah işledim Allah affetsin adı yeter zina. Eminim mağdur olacağından toplum kadını suçlamaya meyilli bu konuda kötü olurum kuyruk sallamıştır yoksa yanaşamazdı olur hatta karısı bile kocasını eve bağlayamamış vazifelerini yapamamış olur en masum bile suçlanır ama adamın elinin kiri olur farkındayım hepsinin.Mesajlari birkac sayfa okudum adami suclayan hicmi yok?
Allah basa vermesin cok zor.
InsaAllah bu zinadan kurtulusun. Ortaya ciksa olan sana olur ,herkes arkandan konusur kötü kadin ilan eder. Adam kendini aklamayi basarir magdur bile olur.
Ortaya ciksada cikmasada büyük bi günah.
Vazgeçtim tutar inanıyorum buna mutlaka tutar belki tutmuştur bileVazgeç bu işten ben de aldatıldım, öyle bir ah ettim ki inşallah tutar. Senin bir de çocuğun varmış nasıl kendine yakıştırdın ki bunu?
Arkadasin biri dogru yazmiss o erkek belliki sana niyeti farkli zamaninda ayni seyi yasadim aldatildim bosanmis dul bi kadin kocamin evli oldugunu bile bile sevgili olmuslarr dunyam basima yikilmistii sonuc olaeak esim onu degil beni tercih etti ama benim psikolojim sizin gibi kendini bilmez kadinin biri yuzunden alt ust oldu suan bile psikolojik ilac aliyorum madem asik olacaksinizzz niye bekarlarii veya dul erkekleri aginizaalmiyosunuzz yazik degilmi kadinlara sizin gunahinizj bizmi cekmek zorundayizz sizin gibi kadinlara hersey mustehak!!!!!
Ben hayasızım demiyorum sizce bunlar gerçekten kandırmak olmamış mıYo bence kandırmak olmuyor adam zaten şeref..z onda mutabıkım, ama sizde yol..muşsunuz.. İsteseniz şikayet de edebilir diniz resmi kurumlara ve nasıl sonradan işinize gelmeyince karısına söylemeyi düşünüyorum bile yazdınız madem baştan yazsaydınız karısına çok rahatsız oluyorsanız, bile bile lades yaptınız. Ayrıca o adam size asla nikah kıymazdı, son demleri oldugunu anlayınca sizi biraz daha oyalayıp, daha çok faydalanmayı düşünüyordu muhtemelen. Şuda varki her ne çirkinlik yaşanırsa yaşansın hatalardan dönmek, tövbe etmek büyük bir erdemdir. Bir bayan olarak umarım dogru yolu bulursunuz, burda yazdıgınızla kalmazsınız diyorum yinede..
Ya ben beni seçsin ya da seçecek inanıyorum filan demedim ki hiç şu durumda seçenek olma fikri bile kötü pazardan elma mı alıyorsun seçenek olmak ne demek insanız kim ister seçilmek herkes seçmek ister yani bitsin istiyorum diyorum anlatabiliyor muyum sadece daha az hasarsız ya da rahat geçirmek istiyorum bu süreci bunu istemek kötü mü niye beni gömmeye uğraşıyorsunuz onu anlamadım sanki boşasın beni alsın diyorum sevgililerinizden ayrılırken sıkıntılı olmuyor mu bir nebze de olsa süreç evli olmasını filan bırak öyle düşün evet alkış adam karısını tercih etmiş öbür kadın avcunu yalamış aferin ona ama baştan karısına saygılı davranması gerekmiyor muydu?hadi yaa..al işte oku konu sahibi oku oku !!!!! o kadın avucunu yaladı mı?
bu arada emın mısın o kadını bıraktıgına?
Parasını yemem ya ne bilim çoluğunun çocuğunun rızkı sonuçta çıkar o benden bir şekildeGiderken , güzel bir ders ver de öyle git madem.
Sen gidersen,başkasıyla yine yapacak.Alıştı buna sonuçta.
Bu adamın parasını ye,istediğini yaptır alabildiğini al.
Ve sonra ortada bırak öylece..
Bir daha bunu yapmaya cesareti olmasın.
Lütfen erkeklere bu konularda iyi davranmayın.Böyle olan erkeklere dünyayı dar edin ki eşinin ve yuvasının kıymetini bilsin.
Ve sadekat denen kavramı böyle öğrensin bu adamlar.
Parasını yemem ya ne bilim çoluğunun çocuğunun rızkı sonuçta çıkar o benden bir şekilde
Kapattım hatta bu konuda çok çok yakın bir arkadaşımdan yardım istedim kimse bilmiyordu ona anlattım dedim arada arasam gaz versen ya da ben sayıp döksem kendimi bi boşaltsam ona patlamak bile istemiyorum hiç bir tepkim olmasın bile sinirlerim laçka çok sakin insandım ama artık biriktire biriktire dolmuşum bazen tut tut bi an zıvanadan çıkıveriyorum en ufak şeye sayıp döküyorum o durumu yaşamak istemiyorum bileTAbiki de yemeyeceksin,nasıl bir akıldır bu ya.Sen çalışan evine, çocuğuna çalıştığın helal parayı yediren bir kadınken neden kendine "metres" yakıştırması alasın ki.Neden kendini o duruma düşüresin.İrtibatı kes, çocuğun varmış, ondan daha büyük oyalanma olabilir mi allak aşkına.Telefonundan adamı engelle ki aramalarını mesajlarını görme.Adın çıkarsa inan barınamazsın, kadınlar seni erkekleri ayartan dul olarak görür,erkekler kullanabilecekleri,her zaman ellerinin altındaki kadın olarak görürü.Bu defteri kapat,Allah sana temiz birini verir zaten.Ama kapat bu defteri.Çünkü bu sadece seni değil çocuğunu da etkiler.Ona bunu yaşatmaya hakkın yok.
Ben öyle mesaj görmim unutayım tipinden değilim ya biraz gazla ve hırsla çalışıyorum hani o mesaj atıp aradıkça cevap vermemek göre göre karşı koymak beni kamçılar ayna karşısına geçip aferin kızım böyle işte bu kadar ne varmış filan gibi konuşurum da zaten yani hep böyle oldu inadım inattır ölüyorum dese bişi demeyebilirim söz de verdim arkadaşa sözümü ne olursa olsun yapmaya çalışırım o yüzden söz verdirdi susma durumu beni daha çok yıpratıyor kafamda kuruyorum daha kötü hissediyorum hayal gücüm çok geniş biraz sadistce galiba ama kesin çözüm oluyor bende ağlayıp sızlayıp kalkıp makyajımı yapıp gülebilirim bunu yaptıkça kendimi daha güçlü hissediyorumTAbiki de yemeyeceksin,nasıl bir akıldır bu ya.Sen çalışan evine, çocuğuna çalıştığın helal parayı yediren bir kadınken neden kendine "metres" yakıştırması alasın ki.Neden kendini o duruma düşüresin.İrtibatı kes, çocuğun varmış, ondan daha büyük oyalanma olabilir mi allak aşkına.Telefonundan adamı engelle ki aramalarını mesajlarını görme.Adın çıkarsa inan barınamazsın, kadınlar seni erkekleri ayartan dul olarak görür,erkekler kullanabilecekleri,her zaman ellerinin altındaki kadın olarak görürü.Bu defteri kapat,Allah sana temiz birini verir zaten.Ama kapat bu defteri.Çünkü bu sadece seni değil çocuğunu da etkiler.Ona bunu yaşatmaya hakkın yok.
neden bu kadar zayıfsın bu adama karşı?Kapattım hatta bu konuda çok çok yakın bir arkadaşımdan yardım istedim kimse bilmiyordu ona anlattım dedim arada arasam gaz versen ya da ben sayıp döksem kendimi bi boşaltsam ona patlamak bile istemiyorum hiç bir tepkim olmasın bile sinirlerim laçka çok sakin insandım ama artık biriktire biriktire dolmuşum bazen tut tut bi an zıvanadan çıkıveriyorum en ufak şeye sayıp döküyorum o durumu yaşamak istemiyorum bile
Emin defilim tabiki fakat bende artik ayagimi yere saglam basiyprum o oyle bi durumda ikinci bi sansi olmucagini biliyorhadi yaa..al işte oku konu sahibi oku oku !!!!! o kadın avucunu yaladı mı?
bu arada emın mısın o kadını bıraktıgına?
hıc aldatmadıgım ıcın anlamam kolay olmuyor taktır edersın kı
yanı borcu olan cocugu olan bosanmıs olan sıkıntıları olan bı ınsan olsaydım eger;
ıse 4 elle sarılırdım evlı adamlarla meyıl etmek aklıma gelmezdı acıkcası cunku benım oncelıklerım vardır
herkesın hayatında cesıtlı zorluklar var halıne sukredecegın zorluklar yasıyor ınsanlar kımsenın kollarına kosmuyorlar
anlatabılıyormuyum ?
kılıf uydurmayın rıca ederım cok komık gorunuyor
aynı ıs yerınde olabılırsınız aynı odada calısmak zorunda olun hıc onemlı degıl
yemıssın bı nane duzeltebılırsın
hıc olmamıs gıbı tavrını koyup cok net bı sekılde ıkınızınde terbıyesız oldugunuzu karısının hıc sucu olmadıgını senden uzak durması gerektıgını senı bu yola cekmeye calıstıgı ıcın gerekenı yapacagını cok net bı sekılde soylesen kuyrugunu kıstırır gıderdı
ona nasıl bakıyorsun kı adam cesaretı buluyor
suc onun kadar sende de var ıkınızde aynısınız ne eksık ne fazla
40 gunluk cocukla lohusa halde zor durumda kım yanastı anlamadım ?
Onu tabi her bayan gibi ben de isterim belki bilmiyorum hoşuma giderdi heralde nispet yapar gibi olur bence yani senin gözüne sokuyorum bak der gibi hala ona değer veriyormuş gibi biraz sanki ben onu kararlıyım silicem hayatımdan ölmüş hiç yaşamamış o yokmuş gibi davranıcam ortamda dahi insanlar olsa da sorduğuna bile cvp vermicem hatta elimde olsa yazılarını alıp inceleyip onaylayasım bile yok o kadar. Ama bu fikri dikkate alıcam sevgili yapamam heralde bir süre insanlara kendimi anlatmak bile zor gelecektir bana şimdi bi dönem susarım ben her şeye herkese hayata ölüm gibi bi sessizlik çöker üstüme kapatırım kendimi dinlerim evden pek çıkmam kitaplara gömülürüm ara ara dağ yayla bahçe tarla gezerim keşiflere çıkarım sonra geçer şehre inerim geri. Belki bu süreçten sonra olurbölük pörçük okudum ama çıkarmam gereken ana fikri çıkardım sanırım. ben senin yerinde olsam, kendime başka sevgili yapardım. işyerine çiçekler fln göndersin isterdim. onu sevmediğmi istemedğimi her fırsatta belirtirdim. adam karaktersiz belli. kendini ona harcatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?