Yo herkes kendinden mesul ne demek bana acımadılar ben de acımam asla o kadar körelmedim kendimi asla haklı bulmuyorum da acınmaz olur mu 3 ayda 25 kilo verdim uyku uyuyamaz oldum son 1 aydır fena değilim rüyalarıma giriyorlardı umırsamadım olır mu kendimi yedimben çocuk 40 günlükken bir şey yaptın yazmadım ki
ama görüyorum burada da oluyor aldatılan kadınlar da kimse bana acımadı bende kimseye acımayacağım diyen bunu açık açık yazan da söyleyen de
O kadar çok söyledim ki 2 ayda belki 10 kere söyledim umursamıyor bile artık bu cümleleri vazgeçemem gibi bir kanı oluştu ya da yalnız olduğum için vaz geçemem sanıyorSen evlisin,bu yanlış,çok üzülüyorum ama bir yanlış yaptım sürdüremem deyin
İşin eleştirip kızma kısmını arkadaşlar bol bol yapmıştır
Ben şunu söyleyeyim değmez
Valla üzüldüğünüze,bu kadar düşündüğünüze
Geçip giden mutsuz yıllarınız olur sadece
Haklısınız herkes rahat geniş anlamıyorum ama artık anlamaya da çalışmıyorum yani evlilik gibi değil bi çıkar ilişkisi sürdürüyorlar gibi o çocuğunu görüyor karşılığında dışardaki işleri yapıyor birbirlerine karışmıyorlar ben artık bunları anlamaya çalışmıyorum ama ne yaparlarsa yapsınlar benden uzak dursun sadece diyorum kötü gittiğini adam yansıtmıyor dışarı kadın yansıtıyor anlatıyor adam aslında müthiş evlilik çiziyor bizim iş yerinde kimse bilmiyor kadın tarafında herkes haberdar. Gariplikler silsilesi şeklindeler ben bi psikoloğa gitmeliyim. Bu yaşam tarzı bile bana çok ağır geldi.Şimdi öncelikle "yuva yıktın" muhabbetlerine hiç giremeyeceğim ben,çünkü acayip bi mantık hatası var o yuvanın sahibi sen değilsin,yuvası olan senin ilişkinin olduğu kişi ve yuvasından sorumlu olan da o,sen onun eşinden veya çocuğundan ya da ailesinden sorumlu değilsin,yuva yıkan senin ilişki yaşadığın adam,gelelim diğer bi olaya aranızdaki şey aşk veya sevgi değil çünkü bu kavramlar "özel"dirler,ortada bi aile var,açık bi şekilde genişliktir bu,sizin ilişki sandığınız şey koca bir boşluk,anlattığınıza göre olaydaki bütün kişilerde bi gariplik,bi genişlik,bi rahatlık var zaten.
kararlı bir duruş sergileyemiyorsun demek ki.O kadar çok söyledim ki 2 ayda belki 10 kere söyledim umursamıyor bile artık bu cümleleri vazgeçemem gibi bir kanı oluştu ya da yalnız olduğum için vaz geçemem sanıyor
Bu yaşam tarzı kurumunuzda duyuldu mu?Haklısınız herkes rahat geniş anlamıyorum ama artık anlamaya da çalışmıyorum yani evlilik gibi değil bi çıkar ilişkisi sürdürüyorlar gibi o çocuğunu görüyor karşılığında dışardaki işleri yapıyor birbirlerine karışmıyorlar ben artık bunları anlamaya çalışmıyorum ama ne yaparlarsa yapsınlar benden uzak dursun sadece diyorum kötü gittiğini adam yansıtmıyor dışarı kadın yansıtıyor anlatıyor adam aslında müthiş evlilik çiziyor bizim iş yerinde kimse bilmiyor kadın tarafında herkes haberdar. Gariplikler silsilesi şeklindeler ben bi psikoloğa gitmeliyim. Bu yaşam tarzı bile bana çok ağır geldi.
Haklısınız herkes rahat geniş anlamıyorum ama artık anlamaya da çalışmıyorum yani evlilik gibi değil bi çıkar ilişkisi sürdürüyorlar gibi o çocuğunu görüyor karşılığında dışardaki işleri yapıyor birbirlerine karışmıyorlar ben artık bunları anlamaya çalışmıyorum ama ne yaparlarsa yapsınlar benden uzak dursun sadece diyorum kötü gittiğini adam yansıtmıyor dışarı kadın yansıtıyor anlatıyor adam aslında müthiş evlilik çiziyor bizim iş yerinde kimse bilmiyor kadın tarafında herkes haberdar. Gariplikler silsilesi şeklindeler ben bi psikoloğa gitmeliyim. Bu yaşam tarzı bile bana çok ağır geldi.
Tamam sakin ailen çok destek olmayacak belli ki.Öyle şeyler yok da dine yöneldim baya bi onun dışında kurslar halk eğitimin kursları mesai saatlerinde geneli ama akşam kurslarına bakıcam gidince ben de kurs vermek için baş vurucam zaten öğrwnci olunca gitmeme lüksüm var ama eğitici olunca öyle olmaz bu noktada bakıcım biraz sıkıntı çıkarıyor yani bakamam diyor hafta sonu filan ya da akşam geç saatte ama bu sene daha esnek konuşucam ya da başka birini bulucam bilmiyorum daha esnek olursam daha mı kmtü olur diye de düşünüyorum şimdi eve gelmek zorundayım sonuçta o şekilde bilmiyorum daha mı kendimi kaybederim bilemiyorum bide arabaya atlayıp gitme gibi huylarım var insanlardan kaçma durumum var çocuğu da alıp gidiyorum gerçi ama yine de çok abartmıyorum onun şartlarını düzenini bozmuyorum sonuçta uykusu yemeği filan rahat olsam daha kötü de olabilir hayırlısı olsun bi yola çıktım kestim irtibatı şurda ne kadar üzülcem hem dimi ya adam mı yok illa düzgün biri çıkar çıkmazsa da napim artık zorla çıkartcak halim yok benim kaderim de böyleymiş derim ailemde hep yetersiz görüyor tek sen misin boşanan otur modundalar çok yalvardım iyi değilim biraz yanıma gelin diye aslında ama çok katılar evime de geldikleri zaman arabayı bıraktığım yeri bile beğenmeyip başka yere aldırırlar sonra orayı da beğenmezler öyle bir yetersizlik duygusu içimdeki aslında çok iyi bir işim vsr master yaptım sayılı ünilerden birinde ama hiç kimse takdir etmedi niye bilmiyorum hep yetersizim çalışmadın çalışsan daha iyi bir mesleğin okırdu diyorlar hala yani derece yaptığım sınavlar var ama hep daha iyiye bakıyorlar ilginç bi şekilde yani 90 alsan niye 100 değil diyorlar net
başıma bela olmuyor aslında bilmiyorum görerek bırakamıyorum da o da şu şekilde kendine eziyet ediyor görüyorum bunu yani sürekli iletişim halinde çalışıyoruz zaten tamamen konuşmama şansım yok. ne bilim biraz mesela müzik dinliyorum filan hareketli şeyler uzaklaşmaya çalışıyorum ama en az bir yıl daha böyle çalışacağız daha yaratıcı uğraşlarla kendimi oyalamam lazım yani karşısında katı olmam lazım konusunu bile edememesi lazım ama nasıl eşine mi söylesem direk diye de düşünüyorum ama bundan çekincesi yok benden uzak dur söylerim dedim yapabilecek biriyim biliyor bunu vicdanım ağır basar çünkü söyle diyor. Umrunda değil. benden uzak durmuyor ben de çok zorlanıyorum hiç umursamamak istiyorum ya da o uzaklaşsın
Vicdanı ağır bastığından eşine şeyedecekmiş :)burda nasıl bir zırvaladın oku bak bakalım !
nasıl hasetlik bu arkadaş ya...belki eşine aşık biri..hatta söyle düşün belki adam seni sadece sex objesi olarak goruyor ama karısına tapıyor..yuhh abı yaa..valla şu yazından sonra sana gram acımıyorum.master yapmışta yok kafasını dolduracak bsy ıstıyomuş da....senın heryerın master olsa noolur.
Vicdanı ağır bastığından eşine şeyedecekmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?