o kadınhep

ben çocuk 40 günlükken bir şey yaptın yazmadım ki
ama görüyorum burada da oluyor aldatılan kadınlar da kimse bana acımadı bende kimseye acımayacağım diyen bunu açık açık yazan da söyleyen de
Yo herkes kendinden mesul ne demek bana acımadılar ben de acımam asla o kadar körelmedim kendimi asla haklı bulmuyorum da acınmaz olur mu 3 ayda 25 kilo verdim uyku uyuyamaz oldum son 1 aydır fena değilim rüyalarıma giriyorlardı umırsamadım olır mu kendimi yedim

O kadar çok söyledim ki 2 ayda belki 10 kere söyledim umursamıyor bile artık bu cümleleri vazgeçemem gibi bir kanı oluştu ya da yalnız olduğum için vaz geçemem sanıyor

Haklısınız herkes rahat geniş anlamıyorum ama artık anlamaya da çalışmıyorum yani evlilik gibi değil bi çıkar ilişkisi sürdürüyorlar gibi o çocuğunu görüyor karşılığında dışardaki işleri yapıyor birbirlerine karışmıyorlar ben artık bunları anlamaya çalışmıyorum ama ne yaparlarsa yapsınlar benden uzak dursun sadece diyorum kötü gittiğini adam yansıtmıyor dışarı kadın yansıtıyor anlatıyor adam aslında müthiş evlilik çiziyor bizim iş yerinde kimse bilmiyor kadın tarafında herkes haberdar. Gariplikler silsilesi şeklindeler ben bi psikoloğa gitmeliyim. Bu yaşam tarzı bile bana çok ağır geldi.

O kadar çok söyledim ki 2 ayda belki 10 kere söyledim umursamıyor bile artık bu cümleleri vazgeçemem gibi bir kanı oluştu ya da yalnız olduğum için vaz geçemem sanıyor
kararlı bir duruş sergileyemiyorsun demek ki.
birlikte de oluyorsanız zaten vazgeçmez kolay kolay

Bu yaşam tarzı kurumunuzda duyuldu mu?

Bir insan neden kendini mutsuzluğa hapseder ki?
Dünyaya gelirken bu dert seninle miydi ? Hayır
Zorunda değilsin mecbur değilsin
Ölürken seninle birlikte mi gidecek? Hayır
Olan kime olacak? Tabi ki senin kabaran günahların ve boşa geçip giden zamanına..
Yazık, yapmayın elin adamları için değmez
Karısını aldatan adam elli kuruş bile etmez
Karakterli adam, gerçekten aşık olan adam boşanır sonra hayatına girer diğer kadının.
Aşkı, sevgiyi kirletmeyin böyle
Evlatlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız
Siz kendiniz doğruyu bulamazken onlara nasıl doğruyu öğreteceksiniz
Hayatınızın kıymetini bilin.

Kesin bir dille ifade et istemediğini
Sonuçta bu işler zorla olmaz
Sen hem benimle ilgilensin,hemde gitmesin diyorsun gibi geldi bana.....

Bence onların ilişkilerini kritik etme hakkınız yok. Dört duvar arasındakini bilemezsiniz. Belki kadın hala seviyor içten içe yansıtmıyor. Sabaha kadar konuştuk geldi kim diye sordu gitti diyorsunuz. Ne hissetti o an nereden bileceksiniz ki. kalpte olanı yalnız Allah bilir. Siz o evliliğe fitne sokmuş oluyorsunuz. Allah tan korkun. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz diğer tarafta. Yaptınız bir hata bir daha yanaşmayın. Bu kadar kötü olmayın.

Tebrik ederim canim tercih edilen kadin Sen oldun egon tatmin oldu mu ya da kendini cok mu degerli hissettin ? sizin gibi ozguven problemi yasayan kadinlar sadece baskasina ait olana goz dikerek mutlu olurlar canim Sen istemiyorum diyerek duygu somurusu yapma kimseyi kandiramazsin rabbim sizin gibilerle karsilastirmasin insallah

Konuyu algılamam biraz zaman aldı zira 2-3 kez peş peşe okumak zorunda kaldım fakat sonunda başardım...

Ben diyorumki bu sendeki tamamen saplantı haline gelmiş. Evliliğin düzgün olsa mutlu bi ilişkin olsa burnunun ucundada brad pitt dursa dikkatini çekmez emin ol...

Bence sağda solda aşkı arayacağına ben evliliğimi nasıl kurtarırım diye düşünürsen hem zihnin birşeylerle meşgul olur. Hemde belki evliliğini kurtarırsın...

Gerçi ilişkinde ne gibi zorluklar var detayları da bilmeden yorum yapıyoruz ama...

Evliliğim çok güzel gidiyor diyeni hiç duymadım zaten.

Adam tabiki bitmiş bir evlilik diyecek. Ne diyecek yani. Evliliğim çok iyi gidiyor ama senin de göğüsler şahbazmış mi diyecek. (Sahsiniza yazmadım.durumun geneline yorumum)

Kurtulma şansı görmüyorum...Evli adama o gözle bakabilen, bakmayı bırak ilişki yaşayan biri kurtulamaz bu işten.

Adamin bırakmasıni bekleyeceksiniz.

Tamam sakin ailen çok destek olmayacak belli ki.
Çocuğa bakıcı bakıyor diye eve gelmemezlik yapacaksan olmaz.
Bebek ne kadarlık?
Küçük bi ilçede misin?

büyük konusmak istemıyorum ama az Allah korkusu olsun insanda yaa.buraya yazman bile bir fırsat olsa da onunla olsam düşüncesınden baska bısey degıl....

kendın boşandın dıye kımseyı mutsuz etmeye hakkın yokk.. !

burda nasıl bir zırvaladın oku bak bakalım !

nasıl hasetlik bu arkadaş ya...belki eşine aşık biri..hatta söyle düşün belki adam seni sadece sex objesi olarak goruyor ama karısına tapıyor..yuhh abı yaa..valla şu yazından sonra sana gram acımıyorum.master yapmışta yok kafasını dolduracak bsy ıstıyomuş da....senın heryerın master olsa noolur.

Vicdanı ağır bastığından eşine şeyedecekmiş :)

Uff yine aynı tipik yalanlar... Y yar_88 maşallah hepsini söylemiş ard arda...

1) Evliliğinde çok mutsuzmuş. (Bu yalanı yiyenlerde varmış hala demek ki)
2) Karısı da zaten umursamıyor. ( Yani?? Vicdan mı rahatlatalım? )
3) Bende çok acı çektim (Beter ol)
4) Ay ben zaten dine yöneldim. (Dini suistimar etmeseniz kusur kalırdı)
5) Çok aşığım kopamıyorum (NE aşkı ya sanırsın Leyla ile Mecnun, hayatta aşktan daha değerli değerler vardır, şeref gibi namus gibi)
6) Boşluktaydım, aklımı çeldi. (Bu boşluktaydım olayını ise hiç anlamıyorum. Ne yani erkeksiz duramıyor musunuz? İlla dolu mu olmanız lazım? Bir yıl da erkeksiz dur boşlukta ne var. Hemen birilerine mi koşmak sarmak lazım)

Kısacası;

Kurgu güzel, ama daha çok çalışıp yaptığın pisliği temizlemek için daha geçerli yalanlar bulmalısın.
4/10 veriyorum...

tipik evli erkek yalanları... hepsini okuduk bu sitede...
evliliği mutsuzmuş... karısını eski gibi sevmiyormuşmuş.. boşancakmışmışşş..
karısının hiçbirşeyden haberi yok ona börekler açıyor :)
sonuç: ayh ben 2. kadınım, mağdurum ben mağdurum, beni kandırdı, beni kullandı böhü böhü.

Arkadasin biri dogru yazmiss o erkek belliki sana niyeti farkli zamaninda ayni seyi yasadim aldatildim bosanmis dul bi kadin kocamin evli oldugunu bile bile sevgili olmuslarr dunyam basima yikilmistii sonuc olaeak esim onu degil beni tercih etti ama benim psikolojim sizin gibi kendini bilmez kadinin biri yuzunden alt ust oldu suan bile psikolojik ilac aliyorum madem asik olacaksinizzz niye bekarlarii veya dul erkekleri aginizaalmiyosunuzz yazik degilmi kadinlara sizin gunahinizj bizmi cekmek zorundayizz sizin gibi kadinlara hersey mustehak!!!!!

Aynen katılıyorum arkadaşlara. Eşine söylemek gibi bir saçmalık yapmayın. Zaten yeterince fitne sokmuşsunuz. hayır adam sizi tehdit etmiyor size zorla yaşattığı bir şey yok. Ne sebeple karısına gideceksiniz? Kendi iradesizliğiniz yüzünden mi? Yeterince zarar vermişsiniz zaten daha ne istiyorsunuz? Kocası isterse söylesin isterse söylemesin size ne? Siz önce kendi iradenize hakim olun. evlilikleri kötü şu bu diye kendinizi kandırmayın. Dört duvar arasında olanı bilemezsiniz. Bunlar kendinize ürettiğiniz bahaneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…